Јас не гледам што е толку чудно и невообичаено ако се изостави фактот што браќа и сестри љубовта обично си ја покажуваат со карање и тепање, а не со гушкање. Чудно е бидејќи е машко, oh well... Можеби е време да го примениме феминизмот кој го проповедаме.
Темата Поинаков Фемина инстаграм за некои членови треба да биде забранета. На пример за мене. Огладнев де од толку многу убави јадења
@Lella За женски/ сестри можда немаше да има никакви реакции али пошто се машки, people think it's weird. Исто е и во случај на другарство. For example, ако две девојки/ другарки спијат во ист кревет е сосема ок. А ако се машки, "it's kinda gay". Ah the double standards.
Спојлер Ова го пишува некој кој моментално е 1 година факултет...И мене ми е первезно, и тоа ,, молам Бога ,, да е трол...
Си читам тема Дали да се разведрам?. Ме зачуди малку темава ама си викам дај да пишам да се разведри кој и да е тој што прашува. И ја отворам темата и читам таму за разводи се прави муабет Ај ќе си се избркам од темава додека не ме избркате вие Ајт, време ми е за спиење
Се ближи мојот роденден. На почетокот на октомври е, а јас уште сега размислувам како ли ќе помине? Зошто воопшто мора да има некакво значење тој ден? Зошто воопшто мора некој да ми го честита мојот 26ти роденден? Сеуште не можам да поверувам дека сум на прагот на 26тата година, а се чувствувам како да не сум почнала да живеам. Кога ќе ми помине тоа мизерно чувство кое е присутно на секој роденден??? Не е доцна, можеби годинава ќе биде поинаква од сите претходни. Можеби...
Женава треба да биде пример за сите браво Министерка Љубовта према точак ништо неможе да ја смени кој и да си
Кај не ќе те однесе животот. Се исклучив од чет да си купам нешто од бензинска и си сретнав залутан човек од Србија. Си се шеткавме си зборевме за Југославија, хејтавме заедно, си пиевме, јадевме по сред пат, па гледавме Жикина Династија кај мене и ми замина човекот на автобуска дури сега, се испративме, имињата си ги дознавме на крајот кога разменивме фејсбук!
Дека се наспав, не се наспав. Секогаш алармот ми ги прекинува најубавите соништа. Тешко ми е секое утро да се подигнам од кревет. Но од спиење спомени нема, нели? Нека ни биде убав денот.
Ај сега Лела, и женски да беа, mwa mwa mwa леле какви мускули има, сакам да ја бакнувам, како мирисааааа лелееее, таа мисли дека сум лезбејка ама гајле ми е, мјау мјау, сонце душичка. Нема потреба баш секаде феминизам да мешаме. Ова е чуден однос на двајца браќа, па и сестри.
Интересно за размисли, како пола од луѓето што ме знаат ме мислат за крајно будалеста личност а другата половина до serious to death. И јас не гледам ништо друго освен неизмерна љубов, што е за почитување. На крај крајева која сум јас да судам и да кажувам дали е во ред или не е.
Колку што сфатив брат му е помал 5 години и до вчера било нормално да го гушка, бакнува и гњави. А имало и полигави мислења во темава од женски кои користат демунитиви секој втор збор, па немало реакции. Секако дека фактот што се машки го прави мислењето потешко за варење.
Брат му има 13-14 години. Проблемот е што сексуалноста се развива рано, и малку е деликатно тоа одлучување колкава блискост е океј, а што е претерано. Имало и од женски мислења со деминутиви, и тие ми биле смешни, и за нив сме коментирале. За многу работи треба феминизам. Да. Ама ова мислам дека не е таква ситуација.
Daern е Сунѓерот Боб од кајгана Мјау Мјау mwah стварно? Дојди бато мускулите да ги осети А замислете женско да пише дека се валкала во кревет со братот, дека братот има големи мускули, дека го бакнува а тој мисли дека прават инцест ама нема врска братче Може немаше да биде чудно ако беа мали деца (без разлика на пол) ама мажи на факултет Мислев само мене ми и е премногу лигав постот и се вратив неколку пати да прочитам, ама не сум била сама П. С. Сабајле непознат Србин прибрал дома и гледале Жикина династија ОК.