Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Се почесто почнав да сфаќам колку ми фалиш во животот.. И како фигура, и како човек и како улога... Друго ќе беше да си тука..
    Тато...

На EMoonlight, cresa-jagoda, Lilit и 12 други им се допаѓа ова.
  2. Jane Lane

Jane Lane Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    312
    Не се чувствувам како себеси денес.
    Џабе ми се сите мантри што го повторувам во себе кога во огледалото сеуште го гледам тоа малодушно уплашено створење кое се вџашува од помислата дека секој момент може да биде последен неспремно дочекан. Џабе ми е секој "лејаут" кога секогаш ке бидам истата.
    Џабе е петок.

На simonna.a, La.loca и Someonespecial им се допаѓа ова.
  3. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Го гледав Кум, сеа ми е страв од портокали.

На La.loca, elimkd, Bender Rodriguez и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Некои луѓе не мораш да ги видиш за да ти се разубави денот.
    Доволно е само да им го чуеш гласот.

На EMoonlight, cresa-jagoda, crazylady и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.200
    Не секој петок е создаден за да биде убав. Јбг.

На Miss666, cresa-jagoda, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  6. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    175.088
    Od tudji problemi ,glava me boli.
    Me otruja i dvajcata...od bes neznaat sto da pravat...a ne se deca....

На EMoonlight, Petar80, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    Сдк и викам на братучедка ми денеска земи ме кај вас таму е топло, а кај нас е ладно, ми вика ке те земам сонце мое. Душичка моја си е она, многу си ја сакам :inlove:
    Ах колку многу ми фалиш, да те видам, и да те гушнам, све би дала за да сме пак заедно. Но наредна година се гледаме пак, ги бројам месеците уште сега само тоа да си знаеш :l:

На cresa-jagoda, "Zoki", crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Видно расположена и среќна од фактот дека конечно добив и ослободена од сите непотребни сомнежи, си седам во дневна стуткана во омиленото ќебенце, буквално ништо не правам и убаво ми е! Друго ништо не сакам да кажам. :)

На cresa-jagoda, stetoskop, La.loca и 3 други им се допаѓа ова.
  9. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Немојте никогаш да се менувате за да импресионирате некого кој смета дека не сте доволно добри.... Може да се менувате само ако таа промена вас ве прави среќни

На cresa-jagoda, "Zoki", stetoskop и 5 други им се допаѓа ова.
  10. GrevMk

GrevMk Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2017
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.726
    Ми се јаде, ми се плаче! Да живее Вмро! Не ги сакам ради идеологија, ради лавчено на грбот!

11. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.667
    Денов година!
    Обичен работен ден но со многу нервози бидејки никој не сакаше да ми помогне да ми ја крене робата едвај сакав да заврши смената и да фатам магла кај докторот.
    Таму чуда на чудата.
    Ми вика девојче овде гледам двојна бременост сее супер за 10 дена ќе знаеме се убаво.
    Јас се шекнав готово сама незнаец што да правам и си фатив патот накај Сити мол да јадам во бургер кинг.
    Се шетав сама во детскиот дел и се чудев што ми се случува.
    Искочив да си одам накај дома и на семафори читам порака од мојата мила @joy1 враќај се назад хахахаха еј неми се верува:D
    Џојка наша убавица млада мајка,малата ѕверка спиеше како ангел а големата права кукла.
    Денов ми донесе многу убави изненадувања:inlove::inlove::inlove:

На ALISA0000, Doozy, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Jane.Birkin

Jane.Birkin Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2017
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    1.942
    Добра вечер:l:
    Студентски живот, муко моја. Предавања од јутра до сутра, по цел ден|( Денес хемија вежби четири саати од 8 до 12, и се изнагледав во booty, мислам ќе ја сонувам вечер, ама добар гз држи:P :nod:
    Инаку добро ми иде со автобусите, се снаоѓам некако. Прашувам баби, тетки, дедовци на постојки ама нели кој пита, не скита:!::bow::rofl:
    Друго, пари еден куп за книги и скрипти, прирачници и бележници, ту мач али добро е, мора:drunk:
    Тоа би било тоа...
    Останете ми поздравени:f:

На Aniaa, cresa-jagoda, Ketchup и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    Сегде у свет децата се на најбезбедно посебно седиште, во задниот дел од автомобилот, обично со едниот родител до него. Кај нас вака. Па ок, не треба до толку во стаклено ѕвоно. :D
    FB_IMG_1506720300850.jpg

На Purplelilac, cresa-jagoda, ЕденЧлен и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.769
    Stand up for what is right even if you are standing alone... ама ако си буквално сам во она што го тврдиш (и наметнуваш) по некое прашање, меѓу луѓе што се задлабочиле во истото и со факти и искуство по свој ум го образложуваат спротивното - треба да подразмислиш дека можеби, само можеби - и не ќе да си баш right.
    Ако си сосема сам во нешто, или си гениј со револуционерни идеи за нешто ново, или си тежок инает со големи заблуди. Во секојдневието, за жал... почеста е втората варијанта :)

На Anabelle.Amorette, Yowannty, La.loca и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.577
    Допаѓања:
    44.226
    Многу ме нервира кога некој ќе рече на некого, па и на мене ,, ти многу се правиш паметна ,, и ,, ти многу паметна си била ,,.

Прво, не се правам, туку СУМ паметна.
    Друго - не сум јас до толку паметна, колку што некои поединци се глупи.

За жал...

На Purplelilac, Petar80, cresa-jagoda и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Што е финтата со "вирус во парацетамол"? Мене таа шокантна вест ме заобиколи... :?:

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.961
    Допаѓања:
    164.261
    Ваков ден, одамна не бил...
    Убав!
    Конечно олеснување...
    Големо...
    Каде да кажам благодарам?!
    Другите земски глупости ќе се надминат некако...но ова беше важното.
    Најважното.
    Цел ден блеам од што немам што да додадам...само прифаќам гушки и возвраќам.
    Се плашам да се радувам.
    Пред 8 години дедо ми го испративме. Обично од тогаш ми е најтажниот ден, но денес...промени рута. Втор роденден. На роденденот на дм беше роденденот на дедо ми, а сега...мојот втор...
    Умор ме руши...како година и пол да не сум спиела воопшто. И со страв пишувам...
    Се ќе биде убаво и исто...

На mareane, cresa-jagoda, simonka93 и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.403
    Есента како годишно време си е супер, туку шо праиме со настинкиве?! Глас изгубив, грло ме боли, звучам ко да сум пикнала некоја труба у нос и кашлам ко ненормална. :envy::envy: Океј, ова е и добро, лошо ќе биде уште температура ако дигнам и ако не можам од кревет да станам. :x

Туку ги обожавам саботните утра ама кога си уживам сама. Утринава ми се погоди, моиве да се отидени негде и си станав рано во 9ч, си направив нескафе и си уживав со музика и добра книга. :lol: Најубаво е времето кое си го поминувам со себе.:lol: Тогаш си размислуваш, се учиш себеси... :inlove: Уствари у последно време прекинав да размислувам многу многу освен за некои планови идни, бидејќи сум личност што премногу време трошеше на overthinking и некако не сакам да размислувам, се фаќам себеси како се растажувам у тие моменти, па што би можела да направам, кај сум згрешила, а стварно нема поента мислењето за минатото, тоа било, поминало, треба таму да си остане. Викаат човек не може од минатото да избега. Не е баш точно, се се може. :rofl: Туку ај да не филозофирам туку да се фатам за работа, ми се собраа дела за читање, лекции за учење, како неприметно пројде септември, оп, почнаа да ни лупаат тестови, испрашувања, тромесечие идело. Сериозно...:worried:

На cresa-jagoda, simonka93, La.loca и 5 други им се допаѓа ова.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Немало да ги носи домашните луѓе кога ќе зема диплома зашто не биле за во јавност, ќе го засрамеле.
    (facepalm)

Дека не јадеа тие за да го школуваат... Дека мајка му нема алишта да купи за тој да има... Дека на татко му црни му се рацете од цел ден што поправа коли, за тој да ужива... И сега, не биле за во јавност.
    Мислев вакви работи може само разгалена тинејџерка да каже на некој филм, а не очекував вакви зборови и од 24 годишен маж.

Нека си ја земе дипломата и нека се фрли во Вардар заедно со неа, не знам зошто му е кога нема трошка човечност.
    Убави лекции доби од сите присутни само не верувам дека има чувства и мозок за да се предомисли и да сфати што му кажуваат.

Некој се би дал за најблиските да се покрај него во такви убави моменти, а тој подолу од гомно ги прави.
    :puke:

На Purplelilac, Dust, crimson и 17 други им се допаѓа ова.
  20. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.069
    Да се каеш не е доволно, треба да извлечеш и поука од сето тоа. :)

На Oscar Lady, cresa-jagoda, La.loca и 2 други им се допаѓа ова.