Да фрлиш ѓубре на улица исто како во двор да си го фрлил. Но џабе ѓубре си се родил,ѓубре ќе цркнеш ,,Штетници" Јас длабоко се извинувам ако некој навредив,и се пронајде некој Но ако не сака да биде навреден,нека не фрла ѓубре на сред улица или во природа. Зоки испао си немаш трилера
Не ми се веруваше кога прочитав случајно на нет, штета, а колку се бореше од 2014 мислам....некогаш залудно е да се бориш, суров животе
Нека трепка тука за сите што погрешно сме ги процениле, за сите очекувања кои не се исполниле, за сите оние кои не заслужувале ниту 1% од тоа што сме им го дале... За да не се повторат веќе...
Ми стигна бебето денес Вечер ќе си ја почнам. Ќе биде како сосема друга книга, зошто првично ја читав на англиски, оваа е на хрватски, издание од '40те. Јеј!
Половина од нашите грешки во животот ги имаме направено кога сме чуствувале во моментите во кои требало да мислиме. Другата половина е во моментите кога сме мислеле... а требало да чуствуваме.
Денов како цут во рана пролет распарува облаци. Мене не ми е мрачно. Мене никогаш не ми било мрачно... си кажувам лаги на себе. А што е мракот освен отсуство на светлина. А небото облаци го носат на рамења. Го следам неговиот здив како да ме мириса долж голиве раце. Ежењето никогаш не ми било поголемо задоволство. Мирис на печени костени каде си? Отварам ширум врати од душава и крилја кои никогаш не летаат таму каде не треба. Ме однеле секаде, а сум ги потценила. Го љубам трепетот на сувата слама и жолтиот лист што ми слета на глава. Го љубам она што ме мами, скокотка, насмевнува. Ми пееше птица над глава утрово. Не знаев што е побоженствено, дали таа сама по себе или нејзината песна. Потоа тивко се спреми и замина на работа. Мене не ми е мрачно. Јас носам фенер со себе каде и да одам. Во џеб го кријам и последниот зрак сонце на летото, да ми се наоѓа во деновите кога во срце ќе залади. Го носам неговиот мирис на себе. Неговиот чекор до мојот и неговото срце во моето. За никогаш да не биде сам.
Немам одамна спиено 11 и пол саати. И мака ми е, дека стоплено надвор, дека некој чука со чеканот, дека некој сече дрва. После кафево имам план се да откажам и останам дома. Ќе гледам серија и ќе ми ја грее душата Nesquik со топло млеко. Ми смета ова спиење.
Мене ме чуди тоа,се осеќаме празно затоа што и претходно сме биле празни.Никој не ни е крив што незнаеме да процениме која каква личност е,самите сме криви за тоа,и не се правам сега паметна и јас се пронаоѓам тука за жал.
сдк драган таневски знаел што да одбере да пишува за да му се троши. држи тазе скршени луѓе како најсигурен избор за тираж. мене како жена ми е смешно тоа што го пишува.
Можеш да сретнеш разни теми на форумов...смешни, глупи, интересни, досадни...ама темите Дали сум бремена? и Дали да се разведам? се врвот над врвовите. Читаш: - Имавме однос со дечко ми и бевме заштитена со два кондоми, плус имам спирала и за секој случај после се напив и апче. Има ли шанса да сум бремена? (после 5 дена) Пак јас...Имавме пак со дечко ми секс, се напив апче и сврши на балкон кај комшивката. Бремена сум? (после 10 дена) Здраво, пак јас...Имавме секс со дечко ми, а тој носеше сини чорапи. Бремена сум? Значи оставете чаша со мокрача на темата (како една членка што направи ) и ќе ви кажеме кој е бремен, вака од око не знаеме...Сабајле на гладно уринирајте и сликајте, па дежурните сестри на форумов ќе ви кажат. Или темата дали да се разведам? - Сопругот не се прибира навечер дома, кога ќе дојде ми удира 5-6 бокса, а свекрвата ми ја кубе косата...Но многу го сакам, дали да се разведам? (после 5 дена) -Пак јас...Сега и зовлата дојде со 5те деца на гости и сите се изживуваат со мене, а сопругот се смее на тоа...Претерано го сакам и ме пали кога се смее. Што да правам? Човек, штом прашуваш на форум дали да се разведеш, те молам разведи се.
СДК страшно ме иритираат хехе смешки за вегетаријанци.Ај почитувајте туѓ избор ќе ве молам, на вас никој не ви се исмева што сте дебили.