Моментот кога во КАМ марект продавачката ќе ти наплати 4 кеси а ќе ти даде 5. Си заштедил 2 денари V.S. Моментот кога ќе дојдеш дома и кога ќе видиш дека истата продавачка ти наплатила место кашкавал од 195 денари, кашкавал од 280
Нема термин очен во Железара. Нема термин очен во кисела вода. На клиника па ич нема термин. Ни за годинава ни за другата! Прво прашање -зошто воопшто плаќам здравство кога еден сируп немам државно купено? Второ прашање-Сакаш приватно или сакаш врски?
Прво се направи паметна, а потоа мислеше дека си направила големо дело што ќе ме навредиш и дека јас ќе ти ќутам и овој пат. Се разбира на подмолен начин ти вратив да не ти текне следен пат да се чепкаш со мене. А се чепкаш зашто ти е криво оти има и други попаметни од тебе.
Никакви пари неможат да ти го дадат мирот на душата,а моментално тоа ми е многу битна работа во овој напнат живот.
Ах бе Само не дозволувате нечија неспособност да ве натера да престанете да верувате во љубовта и во себе !!! Затоа нека ви трепка овој потсетник тука
@toogood каде волку снег бе? Да ти дадам и од мене писменце ама моиве желби и Дедо Мраз тешко да ги исполни.
kolku li samo nepravdi ima na ovoj svet boze.do kogasrceto mi se gree samo od vistinski prijateli i od luge koi pomagaat na drugi,na bespomosni na pr lugeto od anima mundi i mn drugi koi ne prestanuvaat da se humani.jas si prisvoiv edno mace golemo e zalutalo vo komsii no sega si se udomi ubavo kutriot macor se guska i miluva bidete dobri,dobrinata e e olicetvorenie na sekoja ubavina
Три години и сеуште не научив дека нема потреба навечер да трчам откако ќе ги изгасам сијалиците во ходник. Никој нема да ме убие .
Ја скратив косата ужасно многу. Мислев дека ќе ми дојде убаво промената,ама не бре,толку грдо и безволно се осеќам. Ми доаѓа барем да ја избричам цела глава,и да не мрднам од дома никаде одреден период. А таман почнав да се засакувам и гледам со поубави очи,јас се направив погрда
Пред 6 години се мував со една девојка али за секс само ништо озбилно, а беше добра многу ми се свигаше! Договорииме што како и еве ти ја кај мене на вечера, јас направив атмосвера у п.м со музика со полутемна просторија испииме по некое срање и одеме у собата. јбг јас се напалив како животно убава у п.м. Лижеме се работат рацете и на мене и на неа како што треба. Соблечев се јас у боксерици она у некоја танга и градник јас уффф конечно дочекав! Леже она до мене, јас и тргнав граднико и почнав од вратот па надоле се како што треба без брзање и тогај се случи тоа. Кога стигнав до градите почнува тука работата со јазико, луѓе мои она повеке влакна има од мене на цицките! И закачи ми се едно влакно меѓу забите, јас назад оно не излава јас пак назад пак ништо. На крај со помош на прстите успеав да се ослободам, седам на кревето и размислувам... што ке правам сега, знам дека од секс нема ништо. Прашува ме она, што е работата што се случи? реков- не можам нешто притисокот ме стега, тоа меше мојо одговор Случувало се е нешто слично али ова ми е впечатливо оти се работеше за јака риба пола град трчеше по неа. Понекогаш ќе ја сретнам. пред некој ден седам во кафич и она улава со дечкото мине покрај мене а јас се помислив да ја прашам дали би ми ги покажала да видам дали уште одледува влакна по нив!
Декември ми е најубавиот месец, месец на љубовта, на родендени Имав дечко, па немав, па имав... па бев долго време сама... Имаше еден, секој можен важен ден ми го пропушти..секој роденден, со години де немаше пари, де имаше работа па не можеше да дојде дека од другата страна на МК беше.. дури ни симболичен поклон не добивав.. не дека за поклонот ми беше дојдено.. Секој роденден си седев сама на фотеља со чашата млеко со несквик и еден тон хопла, гледајќи низ прозор..си ги пуштав мислите да одлетаат .. очекував барем малку снег, ако не повеќе да излезам надвор да се радувам како мало дете.. Дури и минатата година беше истото сценарио... Кој сака може да ме нарече себична, ама јас мојот роденден сакам да го поминам со личноста што ја сакам повеќе од себе, гушнати и завиткани во ќебенце, со чашката во рака.. Немам никаква желба да частам за роденден, луѓе кои да не беше Фејсбук веројатно немаше ни да се сетат да прашаат кога ми е роденден.. Оваа година, за жал чувствувам дека нема да биде ништо поразлична од претходните и тоа прави да се чувстувам неубаво.. сама па сама .. осудена ли сум на самотија за најубавите денови?! А сепак ... во состојба сум пеш да поминам седум планини ако треба, за овој декември да биде поразличен .. полн со љубов, снег, многу шољи несквик и кафе, вино и мезе ... И по некое дрвце во каминот ... Ако читаш Дедо Мраз, запиши во тефтерот - 20 декември .. спакувај дечко, дај му пакетче со мнооооогу чоколади, малку снег и прати го Купидон со таа стрелата да ми заврши една работа! Фала многу
Roditelot e toj koj treba da raboti na karakternite osobini na deteto. I nisto bez domasna kultura i vospituvanje.Tolku.Tocka.