taka znaci jas mislam deka srekniot covek e pobednik zatoa sto bes sreka nema nisto ako si zdrav si sreken ako si bogat si sreken ako si visoko obrazuvan si sreken itn srekata e se vo zivotot
Не го испробувај трпението на добрите луѓе.Тешко се лутат ама, затоа никогаш повејќе не се предомислуваат.
Добив поклон плишана играчка од драга личност. Дури и спијам со истата таа играчка. Im happy as much as Joey with Hugsy
Ако може членката @referentka да ми пише ЛП да ја прашам нешто. Знам дека прашањето не е за тука, ама не знаев како да ја контактирам на друг начин.
Лукинг фор недепресивна личност у мојата околина. Како игла во сено, најозбилно. Ват хес биком оф ас Глупо време. Глупо све.
Математичка формулација за најчестиот опис на човечката нечовечност Фалбаџија + фолирант +дрдорко = ЛАЖГО
^вчера мудро молчев но денес СДК и воедно да се надоврзам на претходниот коментар-факт, чиста вистина... Епа моето денешно СДК на ова социјалниве мрежи вклучително и најдоминантно на женскиов форум ако исплакнеш очи по сликовититот приказ што купив,зготвив,какво кафе и кај пиев за доручек па и ручек па и подоцна(зависи кој кога во деноноќието протрива очи)ќе помислиш жениве тука ѓоа скандинавкине, се си имаат, се сами си створиле и купиле. А реалноста е дека 80%земаат минималец и ако воопшто земаат дал земаат и дал навреме. Епа некој(т.е. повеќе се некои) овде одговара на ОПИСОТ ОД ПОГОРНИОТ КОМЕНТАР или сите жени тука се кремот од кремот на општеството.
Ме пројдоа Срби, ме пројдоа Хрвати, Украинци, Словени и чекам сега Германците уште да ме пројдат. За делегации зборам де. Ме препознаа од 'филмот'. Честитки за мојата работа. А јас од нив се тресам , огромна стравопочит.
Луѓето на почеток се многу културни и фини,но на крајот ке си го покажат вистинско лице кое е многу грдо.....
Ти благодарам. Мило ми е што велиш дека сум влегла во светот на богатите ама јас гледам само дека тоа е свет на материјално богатите,а за духовно па за еден ден не можам добро да проценам. Не сум толку брза во донесување заклучоци како тебе. Еве едно браво и за тебе.
Посакувам да живеев во свет кај што барем просветните лица се писмени. Го срамите името на големите словенски учители.
Јас не донесов никаков заклучок. На форумов сум долго време, па никогаш не сум помислила тоа. Најверојатно зошто не се замарам кој колку има и дали има. Не сум знаела дека готвењето дома се смета за луксуз и само кремот може да си го дозволи тоа. Изгледа подолг стаж имаш од мојот на форумов, па затоа ти бодело очи тоа. Опушти се, има прекрасни личности духовно исполнети.