Времето што е ладно, ладно е. Важно е да ни удираат топли бранови во срцето и душата. Имајте убав, среќен ден!
Има на групер подароци за black friday , https://grouper.mk/masina-za-podaroci/?affiliate=10203175202929201 можете да си освоете нешто
Го пронајдов текстов и нека ни трепка тука... За сите оние денови кога и дишењето е тешко, а не пак борењето за соништата...
(Македонска) единица мерка за лажна вредност и достигнувања кои билдаат ароганција - „Знаеш ли ти кој/а сум јас?!“...
Се додека моите прсти на тастатура куцаат реченици како dude on PCP kicks cops ass нема надеж дека ќе созреам, ќе станам маш и ќе создадам фамилија
Нешто губиш нешто добиваш во животот, но ако гледаш објективно и реално немора секогаш да си себичен само за себе да добиваш. Убаво е и кога нешто ќе изгубиш од она што било само за себе а ќе добиеш за целото смејство.
Седев во дневна, читав нешто, а на ТВ пуштена некоја турска серија додека мајка ми чекаше да почнат Вести. И една реченица ја слушнав и ми го привлече вниманието, ме натера да кренам глава, да погледнам во телевизорот и да размислам за тоа што слушнав. Зрелост не значи да си ладен, зрелост е да се бориш за своите сакани. Не се баш толку глупи серииве.
Сдк да ми речеш да не се дружам со некои зошто биле на многу ниско ниво, а ти да се "дружиш" со истите тие малце е лошичко за пример..
Многу ми е жал што не се продава мозок во продавниците.... Понекогаш сакам на некого да му купам за поклон !!!
Ме нервираат дигнати луѓе мислат дека се над сите. Флај Дамбо флај Запознајте го другарот 10,9,8,7....