Баба Ρада и леκовите за надуеност.Мајκа ми саκала да го намали издуваниот и стомаκ и ставала од тρевκите на баба Ρада.Пиела 1 ден и се било во ρед но што се сличило следните денови.Κога и да и звонев ми виκаже во wc сум.Сρеќичκа бе 3 дена ја исκинало пρолив.И сеа шланг хаха 6 ρолни тоалет потρошила,ама ефеκт ниκаκов баρем нешто се случило пρолив пρолив а па ништо !
Го измачувам китчево. Повелете, заразете се и вие. http://img0.liveinternet.ru/images/atta ... ite198.swf
Конечно после толку работа, учење и непроспиени ноќи можам да кажам дека од денеска официјално ми започнува распустов и можам комотно да му се препуштам на сонцево. Искористете го сонцево максимално, шетајте почесто, бидете со блиските и почесто кажувајте им колку ги сакате. И не заборавајте, што и да е ќе помине.
Не можам да се дефинирам себеси какви чувства ми се будат кога ќе видам грижлив, младичок тазе daddy со детенцето како се шетка низ град, па и уште дотеран mh mh. И се нежнеам и преовладуваат безобразни мисли . Дали ми се буди мајчински или швалерски инстинкт не си сум јасна ама дефинитивно уживам во таква глетка. Mjay! Спојлер M,
Можеби не сме секогаш во можност да направиме нешто големо.Но и најмалото внимание е некогаш доволно за да ни го разубави денот.
Кога сум изнервирана од некоја особа, си ја пуштам Use somebody, ама наместо use го изговарам зборчето kill, и ми излегува многу мотивирачки рефрен. http://www.youtube.com/watch?v=gnhXHvRoUd0
Понекогаш се запрашувам ако господ ги создал луѓето зашто станаа многу себични и злобни,како би биле ако ѓаволот би ги создал луѓето,тогаш не сакам ни да помислам какви би биле луѓето
Е како да не се чуствува човек среќен цел ден со колешки на работа весело кафе,после работа пак со пријателките на кафе гушкање љубоов муабети дома си доаѓам синчето мое и маж ми и цееел ден радости камоли секој ден да ми е ваков со радости и смеи
Толку случувања, толку многу работи за толку мал период, чиниш животов ми е шпанска серија. Жими мајка. Можеби ќе споредев со турска серија ама не бре, тие немаат олку многу случки ни за цела сезона. Личности доаѓаат и си одат, притоа секој терајќи по свое. Животов драстично почна да се менува, секако не по мој избор. Не знам дали ви се пофалив, ама колоквиумите ги положив .Чекам резултати уште од последниот и готово, време ќе биде за дипломска..И со тоа се тешам дека не е се така црно.. Ко сме кај црното, уште едно важно, читај најважно прашање за мене чекам да се реши деновиве.Не се надевам на многу позитивен исход, ама не губам надеж до последен момент. Друго, или луѓево не се токму во паметот, или јас сум ги преценила многу. Ама, сепак ќе да е првото. Толку нестабилни личности, ќе си земам за право да ги наречам и малоумни верувајте не сум видела. Ако, јас само мирно ќе ги чекам моите пет минути. Ама нема да бидат пет, овојпат подолго ќе траат.
Смешно ми е кога ќе слушнам, кога некој ќе рече “ знам да проценам карактер и да не го знам човекот“.Посмешно од ова, здравје.Сега, муабетот отприлика таков.Прво, човек не може некој да го знае, а никогаш да не разговарал со тој некој, второ од едно „ здраво“ не се проучува туѓ карактер, трето луѓе со години се заедно, па не можат да се знаат доволно добро.Мислам дека се уште не постојат луѓе кои можат да го скенираат другиот човек.Барем такви, не се создадени.
Имам еден проблем. Секогаш кога имам за учење ми се појавува желба да шетам или ми се приспива. Овој пат очајно сакам да излезам во град, да се дотерам и забавувам. Коктел ми се пие. Јас сум таква, не излегувам често, но мораше ли сега? Туку нека врват деновиве и да ја летнам. Едвај чекам. Единствено ќе ми недостига само Тој. И семејството...
Никогаш не сфатив луѓе што постојано се среќни, и се смеат, и онака, цел ден, цел живот им се своди на отворени чакри и позитивна енергија, и факинг медитација за повисок левел на совршенство, мислам, знам дека потајно сакате да искршите некој од ќотек, и нормално е...стварно.
^ џинџер, ме инспирира да кажам нешто делумно блиско на твојов муабет. Ај тие, вештачко среќни и хиперактивни, у реду. Им се тепа им се плаче, гарант. Ама си потискаат. Не се опасни (ваљда) . Туку со овие мирни, тивки и повлечени што правиме? Отсекогаш сум си мислела дека во некој од нив спие сериски убиец или од овие што ги читаме/гледаме по вести дека си прават масакари без око да им трепне
Мадам,ми ги зема зборовите од тастатура. Џинџер,тие од инает се смеат,ама поарно,барем они ќе испукаат одвнатре,наместо друг да пукаат
^ Мене ми е многу нездраво, ненормално да се форсираш дека се ти мириса на пролет и си облеан со љубов од сите страни, и просто секој ден ти е факинг благослов, кога едноставно не ти е, не ти е и поарно е некогаш да го кажеш тоа некаде, или некој да го види, пошто мислам дека тие таквите се најголеми цицачи на енергија, просто ми мирисаат на нелагодност, на некој фејк елан, на празно.
^^ Зошто да е невозможно. Еве јас сум ти жив пример, све ми е пролет, пролече на моје раме слети...станувам насабајле од шеска до шеска, цело време пеам, додека појадувам пеам, кафе варам пеам, пивнувам потпевнувам, куцам писма работам пеам, сите ме гледаат ма мене боли ме уво за све, си пеам, ручкам си пејуцкам, па нешо десерт потпевнувам и потскокнувам и така доаѓа време да си легнам а јас од музика не можам да куртулам, пеам ли пеам, ќе пеам ама не перам и тогаш некој ме мава со мокра чарапа и сакала неќела-заспивам. И така, што сакав да кажам, дека подлажнувам троа. Не ми е денов баш како што треба, коцкиве не се наредија добро. И последната се надевам вест на денот-HAARP требало да има и во Македонија, ама ги украле антените за старо железо (требало во Страцин да бидат ) http://www.kozanostra.net/pentagon-...akedonija-poradi-krazhba-na-bakarnite-anteni/
За сите си имаат посебна клима, САД ја смрзнаа, Србија, Босна и Хрватска ги поплавија, мислам дека за нас останува да не е*ат да не праат нафора, ќе не печат.