Сакам да кажам дека .. Сигурно денеска денот ми е убав, ветровит и сончев до 17:00 часот а отпосле размислувате дека сабајле ќе треба да станувате за наработа. Ххехе Еј како што знаете денеска е 1ви Април, денот на шегата хехе и покрај шегите наоколу сепак имам нешто да ви кажам кое можеби го заборавивте или баш денеска се опуштивте повеќе од што треба. Ова не е шала !! - Сеуште спорот со името продолжува, не е решено името, се поставува прашањето како ли ќе се викаме ? - Вие што мислите за тоа .. продолжете и денеска да размислувате, ова не е шала !! Спорот со името не е првоаприлска шега !! ПозЗ3³ ®
Се е толку минливо, што секојдневните грижи најчесто ни се толку неважни и енергија потрошена залудно. Ми се живее повеќе од тоа што живеам сега.
Не разбирам како може некои да се против тоа што кинезите јадат кучиња а вие секој ден џдерете свинско, јагнешко, телешко, пилешко.. Што е повреден животот на куче од живот на прасе? Или станувате веган или гледајте само во својата чинија.
Кога сите луѓе би биле повеќе самокритични кон сами себе,светот би бил многу поубаво место за живеење
Да помине денов,да дојде ден кога и јас ќе се осеќам среќно и исполнето. После сфаќам дека воопшто не заслужувам ништо.Ништо од тоа што го имам. Така и ми треба.
Zheno mori,zheno mori Abe ostavi me na raat barem ponedelnichki,abe mi gi poteche be,mi gi poteche. Nashla 100 den i mi iznakazha 100 muabeti Pa ako ti e teshko taka kako shto kazuvash ko demek ete mu padnale na nekoj,zashto gi zede be,samo nekoja svetica mi se pravish. Na nikoj ne mu posakuvam da ima vakva koleshka,me nervira vo posledno se povekje i povekje so bosh muabeti
Кога ќе речам на плазма сум обично не мислам на онаа што не ти дозволува да пораснеш. Инаку вака убави се дотерал денов, ама уста да не отвори...ко глуп дечко е. Си лежам и си мислам, зошто мажи со досие и криминогени умови увек им пишува дека студирале безбедност?! Дис експлејнс а лот. А и си мислам... обично луѓето не се толку лоши колку што ќе се убедиме дека се... и филмовите што ќе си ги направиме. Инсистирам да не го правам и да располагам со факти. Ама обично тешки глупости се тропаат и прават од немарливост, баш наивни работи и така на така. Еве три дена слушам муабет зошто она рекла на шала ај дур си тука да те искористиме. И све тоа одма иде у градации и филувани филмови... ЗоЖДо така?! Има ли потреба?!
02.04.2015та денови пред Велигден животот ме мавна со целата сила и само еден потпис ме создреа за деценија ... 02.04.2018та денови пред Велигден животот мава пак, јас пак жилаво се инаетам... Дежаву .... Дефинитивно животот ги мава само оние кои знае дека ќе се исправат и ќе полетаат повторно... Слабите и така се на колена, така го минуваа животот цел, зар може подолу од тоа....
I'm trying to stop wasting time but I am truly sorry for the time that has passed where I was no good Еxistence is ridiculous, so why not give up?
Ме замараат луѓе што замараат со нивното незамарање за нешто со што другите се замараат. Уствари, сите за нешто (се) замараме...
Ми се шета во парк. Ми се седи на клупа пред езерце. Со некоја драга личност, со кикирики во рака. Да се смееме дур не ни ,,залетне". Но не, јас ќе бидам дома, сама со своите чувства..и сигурно ќе се насмеам, ама нема кој да ме види
Се тркалам од смеење во лепешки до мојот најдобар другар, телето Серафим. Толку си во право што ти помина времето да го едитираш постов, а за бришење ќе треба да се објаснуваш зошто.
Безчувствителност,скаменето срце....... човекот треба да „замолкне“ со устата, а да проговори со делата...солзи,тага,сострадание...
СДК дека човек има се` кога срцето му е полно со љубов. Кога "нема место" за други чувства освен љубов. Кога на секоја негативност одговара со насмевка, кога љубовта и радоста се толку моќни штитови што тагата не може повеќе да го допре. Кога целиот свет е отсликан во тие две очи што живот значат. И сонцето надвор грее посветло и потопло, и пролетта станува уште поубава, пожива Имајте убав почеток на неделата... И сакајте без да се штедите
Ае бе,како не се научивме бе еднаш сваќам да го пишувам СФАЌАМ,незнам НЕ ЗНАМ и слични утки,бе како... Ми иди да им отворам граматики од основоно. Али битно-академски граѓани,дрн дрн...ви е*ам тоа неписмените. И не е исто да пишиш идеа,незнам, сваќам,незе... еднаш,и десет пати во реченица АМАН,аман од ,,учени'' луѓе,преку таквото ми е Инаку за дискусијава погоре Да јадат кучина е традиција во Кина исто ко шо е кај нас да се колат јагниња за ВелиКден! Дај лабајте,јадете тоа шо ви се јади,нити со 40 вегани,ќе се осиромаши месната индустрија,нити вие ќе ги спасите животните,шо и онака би биле изедени од други животни. Синџир на исхрана ми се чини беше? *** а кучиња,мачки и хрчаци колку што знам не се,или се?