Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Сте биле во тој момент кога некој ќе ве гушне толку силно, ќе ви каже дека ве сака и ќе ве бакне во чело? Ни јас.. :worried:

Се мислам дали е побитно да бидеш сакана или посакувана?
    Не очекувам принц на бел коњ, само сакам личност да ме разбира и сака(добро де, и да биде убав, да слуша мој тип на музика) . Тоа сакам.
    Да ме сака, да прегази гордоста.
    Некој што ќе е како "fuck it all, тебе те сакам, единствена си".

Ми фалат прегратки, се гушка некој онака.. ради реда и само за да се покаже дека му значиш? ..

:( Ќе одам да се удавам во солзи.. лажам, ќе одам да јадам сладолед и да гледам романтични (патетични филмчиња).

На anuskaNESTLE, SparkyAngel, sweet-cherry и 11 други им се допаѓа ова.
  2. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Многу ми е убаво кога животот ти носи позитивни работи во животот засега све ми оди добро,љубовта ми е одлична,работата исто,пријателите се секогаш тука за мене,нема никој да ми верува знам ке помислат дека се фолирам,но боли ме брига кој што мисли,јас сум најсреќен дечко :D

На poenta и ColoursOfTheRainbow им се допаѓа ова.
  3. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Ден на Власите било денес. :D Епа ај да си останете скржави. :* :P

П.С. Мојата најголема љубов ќе дојдеее. Цела ноќ ако биде буден ќе си седам со него. Аах, и утре ќе бидам среќна само поради него. :)

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.226
    Најсмешничко ми е така кога некој мисли дека не знам дека ме чита на фемина и дека знае дека јас сум Лилит. Бре... чудо големо, па не те ни прашува, не ти ни кажува. У случај да не се уплашам па да не не си ги пишам тајните,нема да се забавува. Туф, туф, туф.
    А по муабетите што ти ги тера, суптилни и тоа...а да не зборам со љубопитниот поглед, одма ти е јасно.
    Ало Цацко, јас по интуиција се водам и нема нешто што не знам, без да се трудам да дознавам, пророчица Клеопатра не ми е рамна, ти ќе ми продаваш на мене пуфки. |(
    Јаку муда ако прочиташ дека ми е или не ми е ден. Ако ми ти е душевна храна, да ми ти е на здравје, среќа да ти се стори, а за злобата ти си знаеш.

https://www.youtube.com/watch?v=I2dYk4HIRQI

Да искочиме да се забавуваме слободно ние што сме млади.
    Ајде ќао на сите! Мња!

На mims-89, mal.ecka, ColoursOfTheRainbow и 2 други им се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.419
    Половина живот бев слаба девојка,половина живот пополнета жена-просек згодна жена...
    Значи, јас сум бре згодна жена [​IMG]!
    Кој е тој што ќе ме разубеди [​IMG]?

На kala21, imelda, bittersweet и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193

Немаат друга работа, нека не те чуди, како којзнае што ќе добијат со тоа, ама ете радозналост.

На ColoursOfTheRainbow и Someonespecial им се допаѓа ова.
  7. star789

star789 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    21
    Ако сакате да ви се случи нешто што до сега никогаш не ви се случило, тогаш направете нешто што до сега никогаш не сте го направиле!- промените започнуваат со промена на себе. :$

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Aneto10

Aneto10 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    49
    Џинџер не глуми секој дека е среќен има навистина луѓе среќни,а и не мора да значи на некој ако му е среќен денот дека и целиот живот му е таков секој човек има среќни денови има и лоши нормално,ама секој си ја знае душичката како му е ..Ете јас сум многу нервозна личност ама имам некогаш стварно среќни денови исполнети ама камоли секогаш да ми се такви деновите,за жал :(

На Hipica и ColoursOfTheRainbow им се допаѓа ова.
  9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Од матури и апсолвентски, најмногу го сакам попустот на парфеми :wasntme:

На SparkyAngel, Sexybaby86, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.232
    Допаѓања:
    91.844
    Можеби еднаш имам ви кажано ама ај пак :D
    Леле бе луѓе колку ме нервира кога некој ми го сече муабетот ... :x Во друштво си правиме муабет ова она што како и цело време бее ме прекинува,она тоа правела,не сакала незнам што ... Ќе застанам ајде ја ислушувам пак да почнам да зборувам пак исто ,пак има она да каже нешто |( Не само на мене на сите така им крши муабет сите обраќаат очи :D
    Се изнервирав и и кажав : добро знаеме сите дека знаеш се дај те молам биди малку покултурна ислушај што имаме и ние да кажеме :|
    И нее бее тие 5-10 минути после тоа пак исто бе цц нема спас значи и кафе и се да ти се одмили од такви луѓе божеее.

Сите се радуваат дека викенд ќе си излезат и прошетат јас се радувам дека конечно утре ќе се наспијам малку повеќе ...од кога почнав работни денови да станувам рано наутро почнав да ги сакам сабота и недела.Царица по дома сум бее уствари не царица домаќинка :D Си се наспивам и потоа фаќам домашни работи ама тоа само за викенд :!: За утре си поставив цел конечно алиштата да си ги средам и да ги подредам хаос ми е во плакарот :tmi: ... Требаше уште од пред некој ден да средувам ама си викам: Вики остај ма може пак ќе се залади пак ќе бараш тренерки и долги блузи Ама арно сум си дала време бе сеа сигурна сум дека зовре времето се вжешти и есенските алишта нема да ми се потребни.Ќе средував и сега ама сестра ми ја работи истата работа моментално. Па да не се маткам и јас убаво ми е несакам да ми крши расположение и да си ги влошиме односите.Така мене мирна глава и неа ,нека ужива додека средува шо :D

А на вас срцки ви посакувам да имате убав викенд и да не ми се нервирате ама баш ич :*

На Lella, ColoursOfTheRainbow и Jenniffer им се допаѓа ова.
  11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Преку таквото веќе од покондирени тикви.
    Толку да се сакало да се биде центар пажња, па тоа болест е бре.
    Абе ќе се прави интересен, ќе врти од околу колку е совршен, колку е надпросечно интелигентен, ама само тој си знае колку е мизерен во душата.
    Не те прави човек тоа што ќе бараш пола саат зборчиња за да кажеш нешто и да испаднеш рамен на научник од наса.
    А па уште кога знаеш дека некои досетки, со кои мисли дека го фатил/а ѓаолот за муда, се толку провидни, измислени и полни со желби за внимание, добиваш желба со пуканки да седнеш во првите редови и да очекуваш комедија, се разбира.

На ColoursOfTheRainbow, Sexybaby86, Pirana и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Мајка.
    Само гласот да и‘ го слушнеш и перницата ти станува помека.
    И ги чувствуваш нејзините рапави дланки со мирис на јагода како ти ги милуваат образите и ти ги бришат солзите.
    И одеднаш те насмевнува, па ти се распрскуваат солзите на сите страни.
    Мајка.

На anuskaNESTLE, kala21, Aneto10 и 30 други им се допаѓа ова.
  13. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    1. Многу луѓе почнаа да уживаат во користољубието... Абе ги немало месеци, години, сега мака имале па ќе те побараат ... Свашта!

2. Господ да те чува од женска беља!!!

3. Кога нешто сакаш да направиш- не се откажувај па колку и да е тешко, или неостварливо.
    Еве јас на пример сакам нешто, тешко е да се добие, можи ќе има и војна, можи и да нема, не се знае, ама не се откажувам де! :muscle: :nod:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    " How to kill someone;
    Hold their hand and then never touch their skin again,
    See them nearly everyday and pretend they don’t exist,
    Act like everything you ever said to them was a lie. "

Се на се,чиста вистина.
    :|

На Hipica, Golden, ColoursOfTheRainbow и 5 други им се допаѓа ова.
  15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Толку би можела сега да се испукам поради различни видови луѓе што толку ме изнервирале во последно време, и нивните никакви навики и особини... ама не. Ќе си се возджам и ќе си се насмевнам вака :) па ако треба и вака :D само да го спречам ширењето на негативна енергија.
    И сега баш во моментов кога се чувсвувам најосамено, слушам вибрација на телефонот и си реков: кој сака нека биде, среќна сум што на некој му текна на мене. Вибрацијата беше исклучување на телефонов за батерија :|
    Каде се наоѓа судот за осамени да поднесам жалба? :toivo:

16. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    Ми се здосади и мене веќе неможам,неможам повеќе да се обидувам залудно без резултат.Залудно правам се кога не сум среќна..Се прашувам ако не сега кога?Кога јас ќе се насмеам од срце?Кога и јас ќе бидам среќна кое утро ќе биде тоа? Толку многу долго ја чекам среќата на мојата врата,кога ќе дојдат и моите 5 минути?Ја загубив довербата кај сите, а одамна ја загубив самодовербата?Се прашувам што ми е?Одговорот не го знам,но знам повеќе не сака да биде така си го сакам животот назад!
    Не сакам ни пари ни богатство не сакам ни нова облека ни телефон не сакам ништо сакам само трошка среќа,а тоа тоа никој неможе ниту да ми го купи ниту да ми го даде.

На Aneto10 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Loly77

Loly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    113
    СДК денес (добро, може да се каже вчера) го славам мојот прв роденден на фемина а воедно и мојот 18ти роденден :party: Посебен ден е :lol: Премногу работи ми се изменија во животов во оваа 1 година. Станав многу позрела личност, а заслуга за тоа си има и форумот. Од искуствата овде научив да бидам поцврста, поиздржлива во многу ситуации, а исто така и да се радувам за убави работи што ви се случуваат. И иако често пати ме нема, не пишувам мислења често, сепак тука сум :wasntme:
    Епа, нека ми се множат годиниве, и роденденски и форумски :D

На Lella, Hipica, atala и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Посакувам да имав мало човече на рамово, да ме потсеќа дека треба порано да почнам да ги спремам испитите. А не последните неколку денови да немам социјален живот, а и спиење богами.. |-)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Исфрлете ги од својот живот оние кои ве повредуваат вие ја одземаат енергијата и ве влечат да дното,и не жалете за својата постапка.

На esperansa777, poenta и QueenElena им се допаѓа ова.
  20. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.246
    Допаѓања:
    10.422
    Цреши и мирис на мајски трендафили.Кафе на тераса со новото кутре-бушавото топче. :coffee:
    Можам да кажам, животот е убав! :sun:

На Lella, Hipica, ColoursOfTheRainbow и 1 друга личност им се допаѓа ова.