Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Soooo meowutifull :D
    31676553_1909580985947723_3626099532155230349_n.jpg

Dust, Tan4ence, SV1911 and 9 others like this.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

Другарка го шернала твитот на фб :D

Извини цуро, се знаеме. Тресеше г'з на најдолниот шунд од англиската музика, кај си чула ти за Дјуран Дјуран или Дајар Стреитс. И не си седела по кафани? Е ако де, не ни имаше кафана во селото. Седевме во потпросечни кафичи и пиевме евтина вотка.

iloveyou29, Rama, Dust and 11 others like this.
  3. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Да се прости е голема работа, но да се разбере без да се прости е многу поголема.
    Кога човек не само што ќе види зошто нешто се случило, туку може да ја свати целата низа на настани кои водат до еден финален болен чин, му се свртува во главата. Некои тоа го сметаат за наследен грев, други за предодреденост, но реално, тоа е само проста, ладна, несентиментална последица.
    Како лавина или меурчиња во вода откако ќе фрлиш камен. Оптегната челична жица на најмрачниот дел од велосипедска патека или непромислен збор и удар во најжестокиот момент од караницата.
    Понекогаш се работи за промислен и свесен настан, при што последицата е само еден од параметрите што се земаат предвид, сопственото задоволство е друг. Во состојба на бесчувствителност, каде емпатијата е само збор, осум букви без содржина, човекот е мошне блиску до злото.
    Се одрекува од целото човештво и станува диво животно. Му се менува бојата на гласот, му се менуваат движеењата, а погледот му станува мртов...

4. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

СДК дека понеписмен народ од луѓето во мојот град нема никаде другде. (facepalm) Типкава ги наличила фејковите Huda Beauty на фб страницата за шминка (брука:worried:) :o и половина град отрчал да се шминка кај неа за на табло (facepalm) со цена од 150ден.
    Сеуште се чудам каква е таа шминка за 150ден. Само трудот не се исплаќа за толку :rofl: Заеби,кој труд кога таа нема врска од шминкање ;)
    Така што од сликите на табло забележав едно девојче смешно во веѓите, значи КАТАСТРОФАА ни правилно обликувани,некаде боени некаде не,не изблендани..Така што најискрено помислив девојчето само се шминкало безвезе и кога гледам сега токму оваа истата "фејк шминкерка" ја ставила сликата на ФБ страната со цел да се пофали "шминкала" полуматурантка! :rofl: :rofl: :rofl: Жалости од простотилак си патат тука луѓето а што е најлошо од таквиите денес не се цени ни вредното! :@ :x :envy:
    А да и ќе заборавев, Кој е заинтересиран веднаш лп! Веднаш ве пренасочувам бидејќи термините се презафатени имало и една невеста! (Жими се имаше на сликите и една невеста мизерија:x ) Хахахахахах :rofl: :rofl: за 150ден имате професионално нанесена шминка со професионални фејкови! :rofl: :rofl:

5. simonka93

simonka93 Форумски идол

Со неразбрани луѓе не можеш да се разбереш никогаш

6. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Од многу чочек со тоа штиклите на секој чекор дупка направивте по улициве:rofl:Битно е да се меша:dance:
    Еден зурла чочек за нашите патишта:nod:со нови дупки...

7. referentka

referentka Moderator Staff Member

СДК дека на секого во животот му доаѓаат неговите 5 минути.
    Паметните ќе направат да траат цел живот.
    Будалите ќе ги скратат.

8. poenta

poenta Форумски идол

СДК... Гордоста не може да ја замени прегратката кога осаменоста вреска за помош.

9. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Ете поминаа 10 години од матура,најверојатно ќе ми стигне некоја покана или незнам како одат тие работи бидејќи немам никаков контакт со нокој од генерацијата и несакам ни да имам за да не ме потсетуваат,како и да е јас сигурно нема да одам насакам повторно да ми се вратат тие ужасни чувства па повторно да се борам со анксиозноста,и да одам пак ке стојам сама и само ќе се изглупирам,такада со среќа на сите,ниту ме интересира ниту сакам да знам кој до кај стигнал со животот.

ivimis, Rama, GirlLove and 1 other person like this.
  10. Priroden

Priroden Популарен член

http://www.fakulteti.mk/mobile/news...apravime-restart-so-konkretni-merki-i-chekori

Пробај збори му за надеж и вакви филуввани говори на некој шо 10 години бил непожелен поради тоа шо не бил партиски обоен, за сеа и од вас да биде пошо не бил од вашиве и прво требало да се ухлебат брат љубе и остали васиљи и твитерџии.

Кај живеат бе овие партискиве гнојови? Вмороните бар ќутеа едно време коа добиваа пари за знамевеење овие горди горди "имале чест да работат на проект у влада", па пари добивање од 5 места, па честитки 500 од уште поголеми гнојови.
    И мисли дека некој шо не е гној како него му љубомори.

За надеж збори младиов шо цела младост ја помина по штабови и митинзи и идол му е другар му со корнишон поезијата. За надеж зборат луѓе шо сто години се у партии и тоа не за да сменат нешто туку да станат директори.
    Фиром

mira.mira likes this.
  11. Madam-A

Madam-A Популарен член

Здраво :)

:l:,
    Ваша М, :makeup:

12. crimson

crimson Форумски идол

Пред 13 години со другарка ми смислувавме кореографии за песни кога ни беше досадно.
    Синоќа игравме на нејзината свадба.

Веројатно сите невести се убави, ама оваа, дека ја сакам, беше најубава.
    А јас открив како се плаче на туѓа свадба, и како се игра боса затоа што ме болеа нозете од штикли. :sun:

13. Mrs.Styels

Mrs.Styels Популарен член

СДК

Имам проблем со апетитов последнава недела, не ми е мал туку ми е преголем.
    Со ова темпо резултатот ќе е катастрофален...
    Претажно :u::pizza::headbang:

14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Веќе го прифатив фактот дека вторава смена е некој посебен вид на машина за манипулирање на време и денес не си ни зададов посебни планови за пред работа зошто секако ништо нема да успеам да завршам.
    Станав без никаква идеја како да бидам непродуктивна неколкуте часови што ги имам на располагање. Одбивам да завршам било каква обврска. Чил предпладне/пладне ми е на репертоар и ништо не ме интересира!
    Отварам форум и видов дека месецов сум прославила годишнина. Пола деценија. Ок. Не мора да значи дека сум толку стара де, така? А да бидам искрена ме фатија некакви недефинирани носталгии. Прочачкав малку низ темиве и гледам некои од другарчињата смениле сликички, некои самите се смениле, некои останале со истата слаткоча во пишанките која сум им ја обожавала, некои пораснале, некои исчезнале...
    Mислам дека никогаш го немам искористено ова емотиконче: (tumbleweed) Е добро де, само 5 ми требаа да го употребам, не е многу.

Убава работна недела народе.
    Ваша М, :makeup:

15. Dayanna

Dayanna Истакнат член

Сакам да кажам дека сум многу разорачана од колегите/колешките на факултет. Крајно неколегијални се. А јас сум личност која ке помогне на секој(нормално ако можам да помогнам) и затоа многу ме нервираат такви луѓе. Среќа го имам дечко ми, кој ми е најголема поддршка, па така полесно ми поминува нервозата.

p.s знам дека не треба да се нервирам за такви работи и дека се се врти, и верувајте се трудам, но тоа е посилно од мене :mm:

16. prominent

prominent Форумски идол

Понеделник. Мојот омилен ден од неделата, денот кога редовно ми се случуваат најубавите нешта.
    Лесно е да ти биде убав денот кога е исполет со љубов :l:

17. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Живеам во систем на пар-распар.
    (heidy)

Rama, КикиМаус and buba4e89 like this.
  18. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Најмногу мразам луѓе кои не се одговорни и кои не се искрени со мене. Значи ме гледа во очи и ме лаже што велат старите. Па после ќе ти каже не сакав да те разочарам, затоа не сакав да ти кажам што се случува. Па ти со самото тоа што не си ми кажал на почетокот си ме разочарал во секој поглед. Зошто секогаш налетувам на такви личности? Изгледа премногу сум толерантен , ќе треба да го средам прагот на толеранција. :x(facepalm)

19. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Многу поштувам верници и вегани што знаат да прифатат шега во нормални граници околу нивната религија или веганство, без да те направат неморален и да ти одржат предавање на два различни начини. И не ги наведов баш овие групи оти ми се мене спротивни во ставови и начин на исхрана, туку навистина во мојата околина и искуство повеќето од нив се најнапнати околу ова.
    Малку хумор не е еднаков на непочит и хејтање... сhill out, people! :d:

boomsleng, ivi1987, Rama and 19 others like this.
  20. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Песната Километри од Лозано има 1 милион прегледи јупиииииии:D:inlove::inlove::inlove::sun::l::l::l::l::l::l: