@SeaMermaid извини што улетувам. Мене за слободен влез од 4другарки 3 не ми дојдоа,еј и со превоз од мои обезбеден од дома до таму.Ама затоа денес со ниедна си немам работа а и тие со мене си немаат. Такви се повеќето површни пријателства во кои ти душата ќе ја даваш,ќе гинеш а некој ќе ти глуми лудило Арно барем си ги видел брат ти на време што ликови се. Лајкот не ми е дека ги оправдувам туку ја разбирам твојата емоција,сум ја осетила.
Сакам да кажам дека не требаше да пијам трето кафе за денес, пробвам да цртам, а рацете ми се тресат. о,О
Vecerva totalen kolabs na sitel i kanal 5 MRT vecerva so najgolem procent na gledanost vo poslednive 25 godini. Vecerva vo onaa serija (horor za deca) kako se vika i jas ne znam toa devojche melek ili turna mozhno e da bide ubieno od svojot tatko i za zhal makedonskata javnost nema da go vidi toa. SDK deka ne treba da ima politichki debati za da se ottrgnat lugjeto od turski serii,tuku da dadat neshto (asalno) da gledame,zboram za MRT
Сакам да кажам дека целта на вечерта ми е да ја пуканам @simonna.a со муабети за алкохол. Still love me?
@Rama Меган ја замислуваат како модерна Пепелашка хаха па и порталиве ептен тупат со кралсково семејство. Мислам за Вилијам немаше вакви драми.
Да,де од една страна ја фаворизираат баш заради тоа што е спротивна на се она што налага на една кралска снаа,ама итрицата успеа да ги прекрши тие напишани правила. Тоа е,и се можело,ама стварно досадни се со тупењето за неа
Дури и кога се подготвуваш за завршни испити и колоквиуми, убава е ноќта кога надвор се слуша капењето на дождот по олуците и по некој разговор од расположените соседи кои ги испраќаат гостите, а воедно ме потсетуваат дека ноќите исполнети со дружби и смеа се повторно пред нас
I wanna say something, We humanize everything! Confused ? Ok i'll explain. The more human something appears the more we can connect to it and the more we tend to like it and think it's cute #dog #cat #whatever RUN
Кукаме дека немаме пари..и животот во Мк е катастрофа..а чекаме да дојде празник и да полетаме во Грција и Банско... Македонче...
Токму кога мислев дека сѐ сум видела, открив дека постојат мајки кои без грам мозок постираат покакани пелени на интернет и такви кои ги сликаат половите органи на децата за да прашаат што му било. Па и оние што поставуваат глупи прашања по кои ќе познаеш дека наука им е слаба страна, ама во исто време за своето дете се доктори, нутриционисти, психолози и што ти не. Ама од друга страна, не смееш да им преречеш зошто тие се мајки, божици, ти како немајка ништо не си видела од животот и тек кога ќе имаш свое дете ќе ги разбереш. Ако треба како нив да бидам за да бидам мајка, ноу тенкс Инаку постојат и добри педијатри и психолози за деца кои сѐ уште немаат самите деца
Веќе Шилегов кога се грижи за другарчињата да стигнат безбедно дома , можел заедно со ваучерите да им даде и еден пакет газирана минерална вода . А на нив останува дали ќе направат шприцер или ќе го лечат мамурлукот. Да не ме чуе Шилегов скраја да е. # За подобро и поубаво Скопје.
Читајќи ги темите за неверства во брак, каде луѓе тврдат дека не постои брак без скришни средби..се прашувам, како тогаш моите родители на овој ден слават 20 години годишнина, толку среќни и заљубени како да им е прв месец од врска? Се прашувам дали јас ќе имам доволно среќа во животот да си најдам таков партнер? Мамо и тато, нема подарок нити честитка што може да опише колку ве сакам и колку ве почитувам. Како што растам се повеќе и повеќе сфаќам низ што сте поминале и сеуште се држите цврсто, сеуште се сакате неизмерно многу. Доаѓа убав период за вас, за целото семејство..и не можам да бидам посреќна.
Потсетник како за денов дека Кирил и Методиј не го посветиле својот живот на просветителство за да ве мрзи да стиснете alt+shift и спејс меѓу neznam. Не како православни верници или македонски патриоти, туку пред сѐ како писмени и образовани личности.