Dosadno mi e Dechina vo gradinka a jas naviknata na galama..namesto da se opustam jas samo vo sat zjapam i cheman vreme da pomini
СДК... Не постои општо правило според кое може да научиме како да раководиме со парите и емоциите. Ако самоукоста е безуспешна, тие ќе управуваат со нас.
По групите на фб се гледа малограѓанството на жените. ФБ се злоупотребува во буквална смисла. И се насмеала една жена во болница и оп на фб и се смеела на болеста. Луѓе преиспитајте се, не го злоупотребувајте фб за вашите недоразбирања.
Zheni ne Ama zmiite od sekogash mi bile najodvratni,ama od denes koga me donese zmija da mora bolnica da posetam,e stvarno se broj 1 na mojata lista najomrazeni zhivotinki.
Понекогаш и самотијата е убава... Подобро човек да биде сам со себе,наместо со луѓе кои му ја уништуваат самодовербата
На многу млади луѓе - идни родители сѐ уште им е дискутабилна и одбивна помислата што би правеле со детето ако е на пример геј, или ако се заљуби во човек од друга раса/религија... наместо да се подзагрижат како би реагирале ако нивното дете психички/физички малтретира соученици, ако е машко уште од рано тинејџерство да сексуализира и свирка на женски на улица, ако е во токсична врска итн. И токму таму лежи причината за вистинските мани и проблеми на младината...
У Манго едвај влегов да пробам еден куп партали со мене се направив жива вода и само една маичка купив. Моделите само за високи германки ама и да се слаби Идам дома јадевме со дм и ај да ме успие да ме гали, а јас да читам фемина.Коа престана погледнувам спие. Кога сака и колку сака може да спие Сакам какао не ми се станува. Зборот ми беше денес предложив кафе пиење со бугарка ќе видеме дали ќе се оствари.Предходната недела се договоривме со србинка сабајлето ми откажа и така придружува мојата потрага по пријателка овде
Она кога имаш преку 7000 часови гејминг само на Steam и ќе излезе некој паметен да ти држи предавања како се игра.
Сакам да кажам дека сум една од оние на кои @Bozica1980 им завидува. Никогаш ме нема каснато/боцнато комарец
Вчера се одржа детски фестивал на кој учествуваа две деца со мои текстови. Едниот е стар 10 години, постар од девојчето што ја пееше песната. Кога бев шест години да знаев дека еден ден некој ќе пее моја стихотворба на фестивал ќе паднев во несвест. Dreams come true.
Ех, дружеее, како си? Што правиш во слободно време? Или јадам или ебам! Ахххх, машала, си се поправил!
Еднаш се живее-се зборовите со кои се охрабруваме да направиме некој предизвик или глупост,а јас сум склона некако повеќе кон ова второво
Понекогаш во одредени ситуации ми доаѓа некого да го пратам по ѓаволите и да го направам пониско од лепешка што би рекле старите. Ама си велам во себе смири се не реагирај импулсивно и остани си таков каков што си. Не дозволувај некој да го разбуди ѕверот во тебе. Има логика зар не?
Еднаш, два пати океј. Ама па на некои луѓе памет не им доаѓа додека не им вратиш со иста мера. Што сум па јас должна да трпам нечии хирови? Ај мрш таму нека си најдат друг издувен вентил. Со таквите, така треба.