Она кога ќе видиш некоја познаничка со која порано сте се дружеле па ќе ти избаци некој поглед како у стил дека ти си успеала во животот, а таа седи тука и живее стандард живот, а притоа ти ја игнорираш, мислам - Bitch please!
Од алиекспрес нарачав семе за јагоди Ми стигна, го насадив И роди плод без вкус и без мирис Еве како изгледа
@КикиМаус ова личи од оние гумените топки што му се даваат на деца кога ќе му растат заби, или пак на кучиња за играње. Само нели, многу помало.
Да, наликуваат на шумски ама дааалеку се од нив Шумските се најубавото овошје А ова е... Шуу знам шу е
Повеќе личи на некојсиberry туку ли strawberry што не ме чуди, многу често со преведување пар пати доаѓа до збунка кај Кинезите од лично искуство. Lychee/Chinese Bayberry/Pulasan да не е? Или нешто трето?
Ние имаме во двор насадено украсни јаготки, овие на такви ми личат. И исклучиво се за декорација, никако не се јадат. Јас не би ризикувала.
Искрено и јас како што го гледам не би ризикувала да го каснам. @Avery Премногу сомнително изгледаат јаготкиве. И тоа топчињата како иглички му се.
Не би било лошо политичариве, докториве и некои од водителиве да го повторат материјалот по македонски јазик, особено делот што се однесува на акцентирањето на зборовите. ЗголеМУвањето, опеРАцијата, поЛИтиката... Уво боли, сериозно.
Во Берово почнаа шумските јагоди да зреат. Луѓето се впуштија да ги собираат. Или може да си купиш веќе набрани. Глеам околу 300 ден е кило шумски јагоди.
Алергичен сум на "Секој си има лично право да верува у шо сака" кога се користи како одбрана на став при недостаток на факти и аргументи. RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN !111
Lol = Laughing out loud Loooooooooooooool = Laughing out out out out out out out out out out out out out out out loud RUN!11