За ден два и ова ке дојде и кај нас од исток.. Видов дека почна да грми пред да се приберам дома тка да си ги спремам чизмите за неколку дена И еве ни причина како да се спасиме од екстерно А до школо сигурно ке има трки кој е побрз у пливање, и по физичко ке се држат часови по ватерпол, а кој незнај да плива ке прета како кучињата шала луѓенца шала
Ајде сега да видиме колку ке се докажат браќа европејци! Но покрај се ми изгледа дека оние кои велеа дека ние да се најдеме во ситуација на Србија никому око нема да му трепне се во право..
Парапарапапара.. Таратаратаратааа... Супер ми е денот. Чајче од камилица, торта, мх мх... Со брат ми се изгушкавме, абе ќе помисли некој дека паднале сите згради у светот. А причината за неговата насмевка е најпростата, наједноставната причина. Исто така, морам да признаам дека светот го гледам поинаку во последно време. Само поради една личност: Dream-Girl. Откако се запознавме овде малку, нашето дружење продолжи на Фејсбук. Секојдневно допишување, а во него сите чувства и настани од часовите кои изминале. ФБИ секако е овде да го најде секој можен човек, а Дримерка секогаш наоѓа причина да се насмее. Дури и за време на бурата која штотуку се случуваше во Скопје, ние на чет. Јадење пред компјутер и озборувањето за момците може да почне. Летово најверојатно тие ноќни допишување ќе намалат, бидејќи секако, на одмор се оди. Но, сигурно ќе имаме време барем еднаш неделно да испоштракаме по тастатурите. Dream-Girl, мила моја.
Сашко, ќе те замолам на следната бубамара да ни кажеш кога ќе победиме на евровизија,бидејќи погоди тоа што го кажа
Ептен страшен беше земјотресот срцето ми застана уште сум растреперена целата па и со поплавата во центар ауу страшноо..
На булеварот Србија во населбата Ново Лисиче во близина на бензинската пумпа – каде веќе има градежна дупка пропадна земјата и ги повлече автомобилите кои беа паркирани на паркингот покрај. http://mkd-news.com/uzhas-propadna-...ovleche-avtomobilite-na-parkingot-foto-video/
Ајде останете силни сите што сте во Скопје, до утре ќе нема ништо. ПС. Ако вечер осетите нешто мокро во кревет надевајте се дека сте се помочале. Спојлер Извинете морав, шала беше да не дојде до забуни.
леле луѓее што е ова ? До прееска сонце пукаше, а сега поплави. Татко ми е пожарникар, и баш сега му се јавија од кризниот штаб мислам, под итно да се јави на должност. Наредба од Коце и командантот на пожарна. Сега на работа отиде.. http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/15 ... kaat-pomos
Само што прочитав дека Партизанска е чиста скоро,и Рекорд исто,така да,да се надеваме на најдобро,и да мислиме позитивно!
Само ако видам уште некој да пише #PrayForSkopje, со капак од шахта ќе го мавам! Бог да чува, 20 минути врнеше, одма се појавија коментари, да ни ги врателе парите од донациите. Читам таму срцепарателни пораки. Држи се Скопје. Со кој памет бе човече? Ај глејте помалку филмови. Глејте Жикина Династија.
Помина невρемето ми дојде сρце на место,несаκам да филозофиρам ама баш се потρесов κо слушнав и се тρесев бидејκи недајбоже κаκо сρбија да сме.И ај толκу сега саκам позитивни мисл.