Нема поголема релаксација и начин на бистрење на мислите за мене од чистење на цела куќа. Па исфрлањето на ѓубрето и непотребните работи колку ме релаксира. Се тоа пропратено со добра музика. А на крај заслужено испиено нескафенце и добро расположение и многу позитивна енергија. А само едно обично чистење...
Да ви кажам нешто корисно Од зелен чај се ослабнувало, само ако идеш пеш во планина да го набереш #вистинатаекакошило
Слушам 3 девојчиња на возраст некаде од 11-13 год,едната им кажува на другите две,абе еба*ица му била таа,сељак бе сељак,ви кажав јас знаев.Ги слушам и гледам,и се навраќам на јас кога имав 13 год,врска немав од секс и од мувања и такви чуда,кога прв пат на мој 15 год,мојот полов огрган исврли течност сакав да се фрлам од 7ми спрат,мислев дека сум вонземјанин.Ееееехххх децава колку брзо раснат цццц.
СДК дека денес после долго време си се подновив со гардероба. Треба уште нешто да докупам ама ќе причека тоа за некоја недела.
Сакам да кажам дека ќе се надоврзам на два муабети од погоре. Прво, @Someonespecial слатко сум се насмеала за пофалбите зошто сем во тинејџерска љубов сум немала таков однос, па се задумав дали ми фали. Вистина е слатко, ама мојата врска со пријатели е повеќе како: "арно не дојде вчера шубо си поминав". Ама факт е дека тин љубов е најуба и најдраматична и твоето мислење ме врати таму негде. Второ, @ЕденЧлен ме потсети пред некоја вечер кога бегав дома и деца околу 10-13 години зборуваа за кондоми. Интересно ми падна зошто детето кое беше пред девојчиња збораше нешто вака: "јас дурекс три искл ел користам, а овај три икс ес". Не знам зошто ми беше смешно, ама дикманија изгледа од мали ги фаќа некои сега деца, во иднина маж- деца.
Ова не се гласини. Ова е вистина. И во големите маркети вака прават/правеа. Само мислам дека со лак за коса ја бришеа датата.
До членовите на Фемина Форум М О Л Б А Член на Фемина Форум Ги замолувам членовите на Фемина Форум кога ќе наидат на некој мој пост од порано да не го лајкуваат. Причината е тоа што не сакам да се присетувам на разни глупости кои сум ги пишувал. Би сакал да можев да избришам некои постови од порано, па и од сега. Место и датум: Скопје, 18.08.2018 Подносител на молба: @Mr. Right
Вечерва во маркет настана гужва,пред мене имаше повеќе девојчиња,чекав ред и загледана бев во телефонот нешто,и по неколку секунди слушнав плачење,ја кренав главата и гледам продавачката и носи стол на едно младо девојче,на тоа што плачеше,седна на стол и сред маркет почна да паничи и да повраќа,многу повраќаше,сакав да и се приближам и да ја утешам,многу беше исплашена и се гледаше дека е болна,ама не го направив тоа,сепак не беше сама,продавачката и даде вода и столче и стоеше до неа. А во меѓувреме јас бев "малку лоша", им одржав лекција на другарките на девојчето,на оние кои беа пред мене на каса. Цело време се смееја дека другарката повракаше,и наместо да се јават кај нејзините родители,тие се држеа за стомак и прскаа од смеа,и ем го држеа телефонот во раце,ем не се јавуваа,се тегнеа,смеејќи се"абе брат,како да се јавам абе брат" и ми пукна мене филмот и им реков:Што другарки сте вие вакви,зошто и се смејте место да и помогните,немојте така срамота е,на секој може да му се случи,и занемија буквално,и конечно се јавија кај родителите. Заминав да наплатам на друга каса,ама мислите ми беа кај девојчето,а уште повеќе бев згрозена од однесувањето нечовечно од "другарките" и после ќе речеш светот на младите останувал
Признавам,на девојчето лично не му помогнав ништо,ама ионака и донесоа столче и вода и вработената беше до неа,да се случеше надвор некаде тоа,со сите сили ќе и помогнев. Ама ми се направи ќефот што ги "испеав" малку тие другарките,по 13-14 години се,ги знам од моја населба се,а препичени се ко да имаат 20 личат,тие ќе се смеат
Сакам да кажам дека некој е опседнат со минатото, друг со иднината. Тука е таа голема разлика меѓу некои луѓе.