Она кога си му лута на дечко ти, па по казна го влечкаш со тебе у дм пола саат дур си разгледуваш шминки, а он си умира од досада.
Ви благодарам, што на чисто срце и душа ме накодошивте. Не заборавајте дека карма ис а бич. I'll just stay and watch.
СДК се израдував многу кога видов една жена со меше.А таа жена ми е генерација и со маж и е многу време во брак.Таа е истата таа жена што заедно се погодивме на интервју за работа во 2011 година ама не влезе во фирмата оти немаше врски.Таа е таа жена што после тоа одеше уште долго време на интервјуа за да си најде работа со факултетот.Ама не можеше и ако имаше просек над 9.Таа е таа жена што многу и се подсмееваа дека оди на секое интервју и како сигурно нема да ја одберат. Таа жена не некоја лепотица ама има чиста и нежна душа. Сега работи и ќе има бебе.Таа жена не ми е ни пријателка ни другарка имам направено 2 реда муабет ама ете ме израдува повеќе од било што последнава недела.
Сакам да кажам...ако имам прашања до форумот....ќе си ги напишам на ливче пошто секој пат од караници се затвараат теми. Вака на ливче па нека си се решаваат сами прашањата мх они на мене
На Интернет сите се најсреќни, најубави, најуспешни. Се' што може да не' натера понекогаш да се прашаме што не е во ред со нас. Што сме ние помалку од тие најсреќните, најубавите и најуспешните. Но забораваме дека тоа многу често е само една голема маска која не' втурка во замка да мислиме дека сме многу поназад во споредба со нив.. Бидејќи никој не ги постира своите падови и неуспеси.
Ја читам статијава на интернет и добив инспирација за да почнам со своја колекција. (Само не знам на што. ) https://brightside.me/wonder-curios...us-collections-you-dont-see-every-day-599660/ Ова најмногу ме воодушеви. (Добра идеја.)
Во последно време јадењето г**** стана специјалитет три пати дневно.Појадок,ручек и вечера. Дали десертот е само трошка од остатокот од храната е само прашање на време. Времето си тече, така и животот.
Да се плукнам и на факултетов! Најубавите години си ги поминав во читална, нема крај медицинава Што не си отидов друг факс, ќе си бев дипломирана сега како сите другарки мои... Неее, ти учи медицина за да после те плујат луѓето без свест. Седи си, учи си, поплачи си малце коа ќе ти е тешко и продоли да учиш. Аххх, туго моја...
Како се опишува тоа чувство кога ќе го видиш некој кој некогаш ти значел многу а сега е само еден обичен странец?
Toa im e rabota I taka treba. Edna slucka od pred nekoj mesec. Jas prva stojam na crven semafor I na ulicava rabotnicite sto rabotata na obnova na ulicata. Rabotnikov taka non salatno si pomina pozadi moja kola I kolata pozadi mene kako na tatko mu da e ulicata. Si pomina taka natanane I op tinu, ninu nekoj sviri. Poglednuvam na retrovizor toj pozadi mene "undercover policeman ". Fakticki tipov mu proparadiral pred kola. Uredno mu dade signal, izleze od kola, mu pokaza dokumentacija I mu napisa kazna. Sto ima nejasno. Na semafor se pominuva, a ne megu koli. Si go barase , si go dobi. Taka se gradi drzava, so red I poredok, a najveke so kazna. Istite tuka koj se bunat zasto bil kaznet koga idat vo stranstvo se odusevuvaat kako se ima pravilo, a koga ke treba zakoni da se sproveduvaat vo Mk, "koi se tie neobrazovani?" Samo kazni mu e majka. Tie imaat najgolema mok.
СДК уште со Поп(т.е типот има само студирано на Богословија )немав излезено на кафе де,и тоа бидна Ама се остана на кафе-нити тој покажа поголем интерес за нешто друго,нити јас,а шо убо,за малку ќе си станев почитувана попадика кога ќе се запопеше тој #судбина
Сдк, мириса на Скопје, онака како мене што ми е познато, иако сум далеку од таму... Сдк уште еднаш: надежта е голема.. Помагај... Можда сепак ќе биде во ред....