Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.263
    Допаѓања:
    81.826
    Добро бе, нема ли некој да ги избрише глупостите што си ги реплицира(в)те на претходните страници ко на чет да се наоѓате? Пријавив милион пати, никој не се замара.
    Да беше некој друг во прашање, ќе рипневте одма ко да ви стапнале на жуљ, а вака ве боли уво.
    Браво, алал да ви е на ажурноста.

На Foreveryoungiwannabe, Sexybaby86, Umbrella22 и 12 други им се допаѓа ова.
  2. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    СДК денот по утрото се познава. Зафатено утро, растрчано на сите страни, таков ден и по се изгледа таква вечер. ;)
    И секогаш ми додржува енергијата. (ете се пофалив) :D
    Затоа пак, постојат денови кога без причина имам потреба од одмор. Ама така функционирам и знам дека секогаш така ќе биде. Ајде само за убаво нека е. :)
    Оле оле, андере андере ариба ариба, епа епа.... :dance: :dance: :dance:

3. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Зошто има луѓе кои обожаваат да се прават нешто што не се? На кој болен начин ли ги исполнува тоа? Колку треба да е човек незадоволен од својот живот за да го прави тоа, и ако е, навистина ли ова му помага? Не верувам..... :!:

На Aneto10 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Конечно да пишам.... :lol: :lol:
    Тестови,тестови,испрашувања ... ми беа главната тема во последниве два месеца.И после многу време можам да кажам дека се е во ред,си имам другарки ,другари,во училиштето е добро,со семејството исто така е супер итн. Се освестив од многуте грешки...сфатив дека сеуште сме мали за да се занимаваме со глупости...
    Насмевката беше изборот..Со неа ги убив непријателите,насмеав пријателите и стекнав многу нови другарства..Зошто да се грижиме кога можеме само да простиме,да се извиниме...?
    Некогаш дури и еден збор може да ти го подобри животот.
    Затоа смејте се,простувајте и поправете си ги своите грешки..
    ве сакам :* :* :* :*

5. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Ах,абе мамо ти реков од другата страна да ме сликаш а не од таа. :D А и мамо зошто не ме слика со фустанчето? :/

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Леле ама се сироти овие електронскиве медиуми. Не само што го допираат дното со ваквиве „ударни“ вести , туку се закопуваат во него.
    Шта речи... |(

На Lella, kala21, Elena69221 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.973
    Толку потенцијал има овој сајт, а толку малку се прави со него, никаква енергија нема.
    Како и се друго, лошо менаџирање претпоставувам. Ко да го водат стари тетки пред пензионирање што ги гледаме често на шалтери.

На sweet-star и francais им се допаѓа ова.
  8. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.242
    Ниту збор не сум изустила во последните четири часа... не ќе е на арно...

9. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Дали после толку време конечно слушнав тапкање на топка на мојата улица? Не можам да опишам колку убави чувства ми буди тој звук. Убаво е да се знае дека сеуште има дечиња кои го бираат тој начин на игра. :)

На Elennaa, BelieberYeahh и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  10. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Колку само нови членови привлече темата:Eкстерни тестови.
    :D

На Lella, cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Сите само за корист,да искористат.Итоа сакаат да им ги дадат одговорите на готово,се изџвакано,а тие да голтнат.А да помогнат послабо.Искрено се нервирам,темата наместо да е полна со одовори пола е со прашања! :^)

На cresa-jagoda, ColoursOfTheRainbow и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  12. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    А и интересно е чат пат да им поминете лично и персонално на Ројал, да видете од какво место порачувате јадење, чисто информативно. Погнасно - немам видено, за ваше добро пишам, не колку ради реда да се цитира само.
    П.С Плескавицата од Ројал нема ни мирис ни вкус приближно на тоа како треба една плескавица да биде.
    А за компирот да не збориме, како 10 дена да стоел.
    Немојте, никаква хигиена не се одржува во Ројал, одете и уверете се. Освен нели...ако не ви смета. ваше си е.

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  13. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
    Убаво е чувството кога толку непознати ќе ти помогнат кога ти е најпотребно. Ќе раскажеш се што ти тежи,се што те мачи :)
    За многу теми не можеш да разговараш со секого..Но овде си анонимен и се можеш да кажеш.. Баш СЕ!!!
    Дефинитивно на секој би му предложила да се регистрира на форумов... :*

На cresa-jagoda, Elennaa, ColoursOfTheRainbow и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Морам тука некаде и јас да се придружам во дискусијава. :D

Точно е. Во Ројал нема никаква хигиена. Ама пак мене што ме чуди е колку луѓе се жалат, исто толку пак ги фалат. И решив сама да се уверам. Купивме со дечко ми ама јас не бев воопшто воодушевена. Лебчето се ронеше цело, стекот беше ладен, сос имаше колку за едно маче да се најаде. И најмногу нешто што мразам е да купувам брза храна и да не го прават пред мене сендвичот. Таму позади во кујната на Ројал од каде да знам што ставаат и во што ја чуваат храната? :^)

И Седмица се супер ама мене се' уште врв ми е Вили. Најголеми се сендвичите, стекот никогаш не бил стоен, лебчето секогаш било тазе и вкусно, компирите секогаш биле вкусни, убаво испржени, не ми мирисале на стоен зејтин како во други сендвичари и исто така и салатите, никогаш не сум видела исушена крставичка да ми стават внатре, исто така како во многу сендвичари. Кога и да сум купела од Вили, сендвичите биле вкусни, посебно од Кисела вода, морам јавно да ги пофалам. Делот напред каде се ставаат сосови и свежите салати секогаш им е чист и им свети, буквално. Не можеш ни една замерка да им најдеш. Се гледа дека е чисто. Дури многу пати ми ставале и по две парчиња стек, преполни ги прават. Штом јас не можам да ги изедам значи преголеми се. :lol:

А Ројал, искрено, ништо посебно. Плус како што кажав, хигиената никаква, а иронијата да е поголема пак во Ројал секогаш има најмалку 10 души внатре кои чекаат да купат. Зошто? Не знам. Не можам да сфатам. Толку ли им се вкусни? :?: Јас не би купила уште еднаш. Не јадам нешто многу брза храна, еднаш во месецот дали ќе купам, ама кога јадам тоа е само Вили и на ни едно друго место.

Брза храна си е брза храна, да не се лажеме, не може да биде којзнае колку здрава ама веќе кога сум решила да јадам барем ќе јадам каде што гледам што ми ставаат, колку, какво е месото, вкусот, хигиена итн.

На Sexybaby86, Abeja, unique7 и 6 други им се допаѓа ова.
  15. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    Вика маж ми, жено, ти си како тоа детето од филмот Знаци. Оној со Мел Гибсон со вонземјаните.
    Се чудам, ајде де текни ми зошто. Новата капа не ми е сребрена да асоцира на фолија :^)
    Чашите со вода на девојчето. Ама не е во право да ви кажам. Не е ! Детево имаше чаши со вода по цела куќа, некои повеќе полни некои речиси допиени, ама насекаде. Јас, можеби имам две чаши оставено во кујна, недопиени пред да грабнам трета, па сакам ладна да е од фриждер, свежа. Може во исто време имам една во дневна недопиено, па ќе си внесам свежа кога планирам да седнам. Синоќашната до креветот не сум ја испила а сум заборавила да ја симнам пред нова да качам... :wasntme:
    Абе види човек, фала ќе ми кажеш ти утре кога живот ќе ти спасам со водава при инвазија на вонземјани :!:

На Sexybaby86, mims-89, AnaKarenina и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Сум ви кажала некогаш дека инспирација ми е твитер? -Не, нели? :wasntme:
    Сега ви кажувам, да знаете!

Ајде да не испадне дека многу ги фалам, ама навистина се легенда до легенда. Твитер ако не е јас нема да се смеам и ќе си пукнам од досада.

Јас ова година не осетив пролет, повеќе беше како зима-есен-есен/зима-лето.. Сонце не видовме, не се порадувавме.
    Ама ете го сега, не очекува.
    Сонцето пак ни носи некои и не баш убави работи, како што се пример запотените тетки низ автобусите. :puke:

Како и да е, убаво е, нека грее. :sun:
    Го замолувам утре харпот да не ми расипе плановите, фала.

На Lella, unique7, Dog-lover и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Го крстиле Јамедин...по James Dean :D

На Someonespecial, sweet-star и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  18. Nezamenliva

Nezamenliva Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    110
    Апел до мајка ми да престане да ја употребува реченицата "облечи се, ладно ти е сигурно, сега е време кога се настинува" :tmi:

На BelieberYeahh, sweet-star и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  19. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Прееска си пишувам со дечко ми на фб.И тој ми вика дека му е лошо (нешто настинат е ) и дека ќе легне да одмори.А јас викам ајде јас ќе одам до продавница сладолед да си купам.И тој еј почекај 5-6 минути да се средам да легнам и ти вртам да се чуеме па оди.Викам важи ајде и чекам.По 5 минутки ми врти и ми вели ајде излези пред врата сум... Јас се стопив буквално , тој ем лошо му било , ем живее на последен спрат во зграда каде што нема лифт ем не живееме баш блиску, а тој брзал со кола само мене сладолед да ми донесе и да ме израдува :inlove: Па тоа беше најубавиот сладолед што некогаш сум го јадела... Прекрасен мој, секогаш ќе си го чувам и сакам оти не е еден во иљада туку нема ни еден како него :inlove:

На WarriorAngel, Emilia.Attias, SV1911 и 38 други им се допаѓа ова.
  20. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.013
    Допаѓања:
    2.270
    И така мене таткоми ме изненади :inlove:

Прикачени фајлови:

На senza.parole, Lella, cresa-jagoda и 10 други им се допаѓа ова.