Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Леле Roma парфемот...Е сега ме врати во детството :*

2. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.013
    Допаѓања:
    2.270
    Посебно Blu Di Roma ах.. :inlove:

3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    ОУ МАЈ ГАД !
    Соседите мои се премногу загрижени за мене. Јас прв работен ден а тие низ цел град свртеле телефонните по нивни пријатели да прашаат колку плата ке зимам :o :tmi: |( :envy: :fubar: :Down: ке кажам само БЉАК одвратни сте како не ви е срам бе....Неможам да верувам ејјјј што луѓе сме....Не си ја гледаат својата рѓа цццццц....

4. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Многу ми е убаво кога некој ќе го расположам или насмеам. :inlove:
    Во состојба сум 24/7 да тропам глупости и да кажувам смешки за да некој се смее. :lol: Наутро, на школо само јас влегувам насмеана и се чувствувам прекрасно кога видам дека мојата насмевка се пренела и на другите.
    И многу ми го грее срцето кога ќе сретнам и поздравам некоја стара баба или дедо на улица што децата само ги одминуваат и кога тие ќе се израдуваат на поздравот :hug:

На Lella, SnowWhite8 и Someonespecial им се допаѓа ова.
  5. unique7

unique7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    153
    Од многу личности и случки во животот бев разочарана.
    Но како што има лошо денови,така животот има и добри.
    И тоа не добри,туку прекрасни денови!
    Нема поубаво чуство во животот од тоа кога некој ќе ти подари љубов,внимание,нежност. Кога на некого ќе му бидеш на прво место,се ќе прави за тебе и ќе те цени,секогаш ќе се труди за тебе и нема никогаш да дозволи да те испушти од раце. Ќе биде твое рамо за плачење,твоја утеха,твој советник во било какви ситуации и било какви проблеми и да имаш.
    Ќе биде тука со тебе и кога ќе бидеш најсреќна,ќе имаш со кого да ја споделиш среќата.
    Ќе биде и твојот најверен и најдобар пријател на кого потполно ќе можеш да му се довериш.
    Ете тој,тој е вреден за чување.
    Ете тој ... тој е вистинскиот.

На Golden, De-lovely, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. bebushe

bebushe Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    19
    бидејки темате сакам да прасаш е заклучена сакам да ве прашам што да му купам на партнерот за полуматураа ?

7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сум кажала ли некогаш дека највеќе мразам кога сум болна???
    Ај што не ми се случува многу често ама кога ќе ми се случи поради неодговорност на глупави луѓе.....да можам смртни казни би им давала, кога си болен се седи дома и се оди на лекар, не се оди на гости кај трудница со две мали деца. :@

Трудница, мало дете, бебе, стомачен вирус...............not a pretty picture.

Сум кажала ли и дека сите по дома сме си така малку шлакнати, јас највеќе, сопругот се справува со децата додека јас си седам во вц, сум ја гушнала школката како да ми е најдобра другарка и не мрдам, сиротиот мораше малиот да ми го носи во вц да го дојам, што да правам, desperate times, call for desperate measures. :lol:
    Сопругот цело време ме убедуваше дека најдобро решение е да одиме во болница да ми стават инфузија, јас отпорната нееееее, добро ми е, ќе ми помине ете уште 2 минути и ќе станам од плочкиве, тоа после тие две минути сум се онесвестила, си ја акнав главата од плочките, свиткав раката и пак завршивме во болница.

Да го послушав сопругот да одиме додека не се онесвестив немаше да си имаме работа со полиција, докторката во брза помош само со еден поглед на раната на празната ми тиква, свитканиот зглоб и со еден поглед на сопругот кој е огромен и плус целиот истетовиран и одлучила дека сум жртва на семејно насилство.
    После од кога се разбравме дека сум жртва само на предрасуди а не на семејно насилство ја прашав докторката како би се чувствувала она доколку и ја намалувам компетентноста како докторка само затоа што нејзината религија верува дека кравите се свети животни а јас сметам дека се вкусни животни.???

Грлово не си го чувствувам веќе, мислам дека солна киселина како да се имам напиено, децава битно добри се а и ово малово во припрема, го зезам сопругот дека сум го спасила од затвор да биде некому prison bitch :rofl: ми даде смрзнат елекролит и ми кажа дека сум била попаметна кога молчам. :?:

На SparkyAngel, anuskaNESTLE, Bozica1980 и 22 други им се допаѓа ова.
  8. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Same here. :tmi:
    Го читам твојот пост и се вртам наоколу да видам колку чаши и шишиња, :!: допиени недопиени има околу мене. :lol:
    Пијам многу вода и насекаде низ куќава имам оставено чаши и шишиња со вода, мислам дека ќе ме избркаат од дома уште малку ако продолжам вака. :D

Ама што да правам па кога ќе ми се припие ќе треба да одам до кујна вака ми се при рака секаде. :wasntme:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753

Има 100 теми за подароци. Моежби нема стрикно за полуматура ама истите поклони се и тие што се купуваат за родендени и сл.
    Отвори најди побрај прочитај.
    Можеш да прашаш за предлог , но не и да добиеш стрикно одговор. Еве јас би рекла мобилен купи ама можеби си има ајфон па не му треба мобилен , или тебе тоа ти е прескамо.
    Ти најдобро знаеш што нема , што сака и што му треба. Можеш да разгледаш и да одлучиш од многуте предлози кои што се давани или да прашаш што од тоа и тоа и од тоа и тоа што е најубаво и сл.

10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.978
    Допаѓања:
    45.683
    Знаеш дека вистински си вљубен кога онака без причина ќе си ги замислиш твоите деца како еден ден учат да возат велосипед или се мушкаат ноќта во кревет до тебе и сфаќаш дека фантазијата ја има неговата боја на очи и предувести плави локни...
    Некогаш толку сум нестрплива да ги проживеам сите работи, да создадам дом, да ме гали по големото меше додека ја носи ќерка ни на рамена...
    Нека Господ ми ја даде таа среќа, ништо друго не барам од животов.

На Foreveryoungiwannabe, SparkyAngel, anuskaNESTLE и 20 други им се допаѓа ова.
  11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Мобилен на партнер за полуматура? :o Јас на мојот партнер за матура му купив кожен новчаник..... :tmi: Или можеби си ја разбрала дека прашува на дечко ѝ за полуматура што да му купи..... Но пак е многу за деца на нивна возраст. И само на некој што има Ајфон не му треба мобилен а? :^) Како и да е, се извинувам на оф топик.

На Silver.E, Doozy, LaraSolare и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Тоа го дадов само како за пример

13. unique7

unique7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    153
    ^ значи нана коа ќе пише мислење,пишано е.. да се знае! :rofl: :rofl: :rofl:

На sweet-star, mims-89 и Nana19 им се допаѓа ова.
  14. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    ..Утрово ме разбуди песничката за „Happy Birthday“ од мињоните, јас осмех од шестка до шестка. Толку пријатно ме изненадија сестра ми и татко ми, додека мама ми го правеше најубавиот доручек. :angel:
    Еех, времево лета..Јас не сакам да пораснам :'( Среќа јас уште се сметам за прцле малечко, си гледам цртани, ама тоа не ме прави толку малечко нели ?! :D
    Среќна си рипкам по дома, убаво си се чувствувам денеска и се молам некој да не ми го расипе денот.
    Еве Ви виртуелни тортички, ако не па ела дома кај мене, први ќе ја вкусите мојата вистинска торта. :D
    Поздрав.. :hai:

На Lella, atala, Elena69221 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. xoxoxoxoxo

xoxoxoxoxo Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    11
    Што му згрешив на Господ што ме казнува со екстерно Француски? :(

16. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.817
    Допаѓања:
    15.666
    Вчера ми се погоди денот, па дури можам да кажам дека најубав роденден ни беше со брат ми од сите што сме ги славеле :party:

Во домашна атмосфера,со другарки и другари, со оние кои најмногу ги сакам, па дојде време и кога сестра ни ни ги запали свеќите (дури на крајот,кога останавме три души се на се :D , а на другите им се лутам што не пробаа од ролатот :wasntme: ) и требаше да се посака желба.
    Си помислив: што би можела да посакам уште?
    Ама ајде редот е таков па си посакав само среќна да бидам понатаму во животот :clap:

Дефинитивно супер си поминав :sun:

Пријатен ден на сите :hai:

На mileystar, Elennaa, Someonespecial и 3 други им се допаѓа ова.
  17. cute-32

cute-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    347
    Среќна сум :angel:

На Anabelle.Amorette и eliesaab им се допаѓа ова.
  18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.247
    Допаѓања:
    91.891
    Уште во 7часот сабалје ми сецкал овошје и го ставил во фрижидер за да појадувам кога ќе се разбудам :o :wasntme: Е оваа навистина не го очекував од него :lol: срце мое најубаво :inlove:

Човекот што ти прави појадок пред да замине на работа е тој да го чуваш ма лепотице :D

Многуу сум среќна,многуу :wasntme:

Имајте убав ден феминки ви посакувам многу убавини :*
    http://www.youtube.com/watch?v=FHCYHldJi_g
    Мелодијава е вистинско уживање ве поздравувам со неа :music:

На bittersweet, senza.parole, tirkenbal и 11 други им се допаѓа ова.
  19. xoxoxoxoxo

xoxoxoxoxo Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    11
    Абе си ја сакам многу наставничката по Француски :lol: :inlove:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Мали чекори кон голема промена. Задолжително центарот на фокусот да се тргне од зголемување на наталитет и да се пренасочи кон отварање на психијатриски установи со голем капацитет. Неопходен е психо тест заедно со пописот на целото население и кастрација на ненормалните.

На SparkyAngel, Trnche, Sexybaby86 и 3 други им се допаѓа ова.