Од совети и мудрувања ми е преку глава,земи сработи,подметни грб и засучи ракави кога треба,а не само памет да се делело,аман
СДК, има луѓе на кои им лежат странски јазици , а до толку се таленти што знаат и акцентот да го погодат. Тоа му доаѓа вака некако : п.с. Тошо : шо збори бе овој ? Цацко: кој го знае што збори
Се уверив дека држи вода она "Дај му моќ на човекот, да му го видиш вистинското лице". Претпоставена на вкупно двајца минус тројца, почна да мисли дека Господ за јајца го држи. Chill out, обичен папагал си, не си прв чоек во НАСА, ебате.
Сакам да кажам дека е подруго кога имаш нова дома, старата одма ти нуди блажено чувство, а првата-еуфорија. Подруго е кога има до кого и за кого да се разбудиш. Подруго е кога креираш нешто, макар и мало, ситно, за тебе-битно. И подруго е кога имаш нокти како на Ема Стоун во Маниак. Оу јеа! За другоста
Ме интересира дали оние што направиле профил на форумов со некаква намера, пример, да најдат швалер/ швалерка, персона со желба за тројка или персона со соодветен фетиш, па и партнер за сериозно (читај: брак), дали успеале во тоа?
СДК дека има дволични и пакосни луѓе на претек! Не знам и не умеам да се справам со таквите. Секогаш кога ќе се изнервирам, си велам "Повеќе вака не, од сега на игнор"... И во прва прилика повторно давам шанса. После се нервирам. Е ќе се нервирам. Ама од денес ме фати инает и да не се викам како што се викам ако повторно попуштам. Доста беа нервози и небитни шетачи во животов. Крајно време е за вртење нов лист.
Зависи колку дискретни се во барањето. Овие што лаеја по секс темите - не верувам. Ама оние шуш-муш мирните, тие сигурно Плус мирна вода брег рони. Он топик: Ѕвони телефонот денес: - Ало - Добар ден, се јавувам од Телеком, може да разговарам со некој возрасен дома? Слатко си се изнасмеав. И редовно ми се случува. Се јавив на стоматолог да закажам. Сестрата му пренела на докторот дека некое детенце има проблем со запчето, ама многу паметно, дури и само се јавило да закаже. Телефонски интервјуа за работа се посебна приказна Веројатно прво им минува низ глава дека со некое дете зборат Псссст утре разговор имам. Со оваа мисла во глава тешко дека ќе останам озбилна
Ме боли проклето ме стега оваа душа Нека помине неделава што доага ама се да помине во најдобар ред Ни требаш најмногу сега Господе Биди со нас а посебно со неа чувај ја и нека излезе добра и здрава од сала . ..
Слушнав еден како се жали дека девојка му го оставила без негова воља. Ептен не го знаев а сакав да го прашам дали можеби девојката треба да бара отпусна листа од него, да побара дозвола или како ? Balkan cunts.
Среќа е кога ќе истрчаш и за секунда ќе го фатиш автобусот, а притоа си спасуваш 40мин за да си порано дома.
Јас сум ти човече, како да ти кажам искрен. Така сум гаен и одгледан ама и низ животот лесно препознавам манипулации и задскриени намери. Ама сметав дека јас нема потреба да сум таков, верував во тоа. Секогаш се трудам во сите ситуации да сум целосно коректен, искрен, чесен ама тоа во животот не ми донесе многу. Во последниов месец дена така искусив некои работи што веќе ми го променија улавиот мајдсет кој го имав до сега. Веќе нема да сум искрен, ќе манипулирам и ќе бидам себичен. МНогу сум добар во тоа иако не го претпочитав ама дојде моментот кога веќе светот го бара тоа од мене! Шо би рекол јас, кур ќе ми јадат сите. Иако не сакам тоа да го правам ама морам. Така и ќе правам. Пример зимам од околината. Изгледа премногу дотуркав со чесноста, време е да прејдам Next level. Сеа конечно сфаќам дека животот бил игра без правила. Ондак ако правилата не налагаат правила, океј нема проблем, прифаќам, да играм без правила. Let the game begin. !!
Dali e vo trend postojano da se kuka bilo toa na Tv, po …. "Jas nemozam, umorna sum od zivotov, nemam vreme da gotvam, grutka vo grlo, isprepleteni noze kako spageti, maz necini, dosadno mi e , Site Necinat,Site se Emocionalni Cicaci, me mrzi da vezbam, NEMAM VREME,....Deca ne slusaat, sefot/kolegite, taa vaka/taa taka, samo jas rabotam, jas ne ogovaram,..... nemam vreme za citanje, nemam vreme za hobi, a toa nema idea za hobi da ima,... dolga e listata. Posle ke svrti, "Mlada sum I ne e do godinite nego kako se custvuvas". Bas taka, ako se custvuvas kako sto opisa bogami "Mlada si". A sto ima veze dali nemas brcki, bujna kosa, nemas stomak,.... Nemas duh, a sto bi pravela bez duh, Nisto Spored najnovite istrazuvanja zenite ziveat vo prosek 85 god, sto znaci sreknjicite ziveaat I 100god. Tmn rabota zena na 40 god da nema energija, da nema idei, da I e dosadno, a bogami da e dosadna na cel svet. Takvite programi treba da Ne se imituvaat. Pa dobro si napravil intevju, pa sto ako, propadnalo, sogovornikot potiknuva na Zombi Atmosfera, seci toa ne go imituvaj.
Велат ако се скршило нешто било некој баксуз.... Само така викаат а што ли ќе е ова што се случи сега секунди беа во прашање секунди. Што ако малиот ја допреше таа проклета кугла и таа сета вода се излиеше врз него? Нека остане таму во нејзе и вода нека однесе се лошо што требало да се случи или пак ќе сака да се случи!