Ne znam zosto, ama deneska sum kako 2 vo 1 Od edna strana dobra, smirena...se e ok.... a od druga strana me tera da bidam tazna...bez nekoj posebna pricina.... Izgleda kakvo e vremeto nadvor takva sum i jas.
СДК... Женственоста е привлечност со чувство за естетика, а вулгарноста никогаш не може да биде женствена.
Порано не можев да поднесам муви. Ги бркав и ги прскав со инсектицид додека не паднат мртви на земја, па да ги соберам и да ги фрлам од балкон. Ми олеснуваше кога ќе се спасев од нив. Сега живеам со отворени прозорци, да влезат и да излезат кога сакаат. Некако ич не ме вознемируваат веќе. Моментално имам две муви што летаат наоколу, како друштво да ми прават.
А денеска си го стоплив срцето кога видов како другарчињата на девојче за кое се собираат донации насекаде, направиле кутии и низ населба, стојат сите заедно и собираат донации за неа од сите хумани луѓе наоколу. Толку млади, а веќе со толку големи срца. Кога ќе видам дека наоколу има вакви млади, сепак знам дека има надеж за ова општество.
Денес е еден од деновите кога воопшто не сум расположена, се околу мене ме нервира и ми се плаче од што сум ваква.
драга, јас зборам за потпис,на кого ме потсети кога го прочитав, а не дал другарка ти или Трендафилка го измислиле. Чил.
Ајде малку негатива: има многу Бред Пит и Енџи у лична карта,а идиот и идиотка у душа. Ама не се они криви јер имаат ретрограден Меркур у натална. Можда ќе им помине,некад или мало сутра,кој да знае? На другата страна со многу позитива: животот е прекрасен и со и без ваквите изгубени душички и колку ли е прекрасен животот ама пак кој да знае?
Може и Трендафилка го имала, не знам. Јас лани го имав. Не знам на кој мислела Дејз Едит: Еве сега отворив, го имала и Трендафилка. Искрено ниту таа го измислила ниту јас.