Колку е поскап подарокот толку поголема вредност има, или? Прашувам за емотивната вредност, цените ги има и на интернет.
Баш сакав слично да пишам и видов ова. Не знам зошто секогаш е и она машко е, си сака да пипне, му шараат очите, не може машко без секс да издржи, хормони му вријат... И мене ми вријат хормоните, па сакам и јас да си пипнам беИли не, не чини дека сум женско?
СДК дека за кавги, навреди и препукувања можете да користите приватна порака, не мора секој да ве чита по темите. Форумов почнува да личи на пазар...
Сакам да знам како дошле до податоциве,дали по телефонска анкета или се пријавува во Ујп колку се троши за проституирање https://emagazin.mk/detalen-pregled...BFVy5jgcI7d2HhXmZ9k3huG04ezIq3uYAr6yzjsvj327Y
За Мк не можеш да најдеш статистики за работи што се контролирани со закон и што се во функција на државни органи, па сега пресметале колку се троши за проституција на црно
Никогаш нема да ги разберам оние што дошле да живеат во Скопје и менуваат дијалект. За што ли го прават тоа? 1. Се срамат да кажат од каде потекнуваат 2. Мислат дека се "фаци" ако нели ете го користат 3. Мислат дека ќе бидат поценети и повеќе ќе ги прифатат луѓето околу нив. Искрено,иако сум Ск веќе 2 години, ниту еднаш не пробав да изигравам " скопјанка" , препавакјќи се нешто што не сум,најчесто користам ЛИТЕРАТУРЕН ЈАЗИК, што често луѓето го мешаат со СКОПСКИ ДИЈАЛЕКТ. Оваа појава во нашето општество е доста застапена и мислам дека треба да премине во испитување на ваквите дотични особи кои се асимилираат во нешто што не се. И,да, треба да има и стручен термин во психологијата. Најверојатно се некој вид на психопати. Во однос на моето излагање, сакам да додадам дека со ова се покажуваме како помеѓу себе си правиме раздор СВЕСНО. Пред некој ден во автобус пред мене седеше една тинејџерка а зад мене нејзина другарка, и си зборуваат нешто за некое момче и едната и вели : " Остави го ма тој,од провинција е,не го гледаш ли? " Oстанав запрепастена... Драги мои,се додека се делиме на "Скопјани" и " ПровинцијалцИ " Ќе си останеме затупен народ. Каде вака напред? Think 'bout it !
#JustFyromianThings https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2096859477033716&set=a.309768155742866&type=3&theater
New year - new me. Не, не, не New plans - new me. Со желба да имам повеќе контрола над себе си, во последните 10 дена: 1. секој ден се осигурувам дека станот ќе ми биде во најдобар можен ред 2. секој ден вежбам 3. секој ден учам јазици 4. секој ден посветувам време на професионална надоградба 5. секој ден посветувам време на себе. И знаете што? I like me that way. Ех, штета што читачкиот предизвик ми заостанува, ама ајде, може ќе постигнам и со тоа.
Денес имав убав ден! На мајка ми и е роденден! И купив убаво божиќно цвеќе, љубавников мој и одбра торта, чизкејк со вишни и некои слатки, па дуваше свеќи, радост ми беше! Многу сакам кога на луѓето околу мене им правам да се чувствуваат убаво. Љубов ми е! Си ги сакам сите мои, среќа ми се! Цел живот да ми се такви!
живееме во суров свет каде добрината ,доброто срце и душа се реткост а лицемерието ,зависта,злобата ,егоизмот се најзастапени.среќен халоуин
Женски, таа администорка Милевка во групата женски домакински муабети, незнаете колку е ужасна до вчера ништо не рече за анонимна објава а денес ми вика можиш и сама да го објавиш тоа било основно за маникир ништо страшно (до вчера ми го објавуваше за фустанот значи анонимна објава) , јас и викам вие имавте анкета да гласаме ние дали може да се објави анонимни, сите гласаат за ДА а таа без потреба ме блокира ми вика не ме замарај, оф боже боже, можеше да кажи нема да го објавам извини а таа ми драми овде, пред неколку месеци и пишав на некоја администорка и викам ако може анонимна објава (ако може некој да го земи кучето и имат болви) значи и барав внимание а таа ми драми можеше ти сама и незнам што значи сите админи се за нигде. Боже до кај стасавме. А таа Милевка беше добра и мила а денес незнам што и стана.. Ајде нема везе, сигурно нема да се изедеме
Значи неколку пати е кажано на форумов а и во живо. Кога ќе научите де kluc sho otvora poveke bravi e dobar kluc, a brava sto ja otvoraat poveke klucovi e losa brava hhhhhhh Isto ti e i so kolaaaa. Primer ako soferoooot e dobar povekjeee koli moze da vozi, a edna kola ako ja vozat poveke pobrzo cese izvozi. Не се тие што размислуваат вака криви, тие што одат со вакви се за ќотек. Али демократија, нивно право
Утрово си разгледувам агенциски понуди за Нова Година и наидувам на понуда за Лапонија, Финска. Си ја листам понудата, гледам слики и си замислувам какво би било чувството да си таму. Стигнувам до цената, отворам очи убаво, си ја затворам страницата и го допивам кафето. Океј, доволно се разбудив. Се прашувам како може она што на некој му е секојдневие, за некој друг да е толку недостижно? И зошто не може секој од нас да си избере кај ќе се роди? Еве јас би во Финска или Шведска на пример
Сега за сега можам да си приуштам од најфиниот кавијар, ама морам да чекам плата да идам да јадам у КФЦ.
Овулација - боли, ПМС - боли, Менструација - боли. Роди ме мајко женско и дај ми 10 дена во месецот кога ништо нема да ме боли.
Констатација дека „треба да пораснеш“, кога доаѓа од одредени типови луѓе - може да е скроз комплимент. Да, да, комплимент... значи дека не си ги изгубил тие чисти и наивни човечки вредности кои природно извираат од децата, пред воопшто некакво длабоко воспитување или влијание да дојде до нив - љубовта, чувствителноста, еднаквото третирање на сите луѓе, способноста да сонуваш. На таквите би им дала до знаење дека не, не ни планирам на таков начин никогаш да пораснам, get over it.