Аман нека заснежи, сѐ нека потрупа... до февруари да не се стопи Нема поубаво до топло какао, каминче (или радијаторче, кој што има ) и добра книгичка. Нема поопуштачка слика за овие очи. Нека затрупа, сабајле со 10км/ч да возиме, цело кафе по пат да си го испијам, со греење до крај пуштено, а прозорец спуштен за цигарче, добра музика... Кога ќе помислам на поим "дом" - секогаш е зима. Не знам дали е затоа што искрено сакам зима, снег... а можеби и затоа што сите најубави спомени ми се во зима. Почнувајќи од 23.11. па до средина на февруари, на сите мои драги, а и на мене ни е роденден. Тука се и празниците. Најмногу снимки и слики од дете имам во зима Ајде нека натрупа... ми треба Christmas spirit веќе...
Никогаш не е рано за китење елка! Ја веќе почнав со christmas playlists. Уште снег ни фали. А да, и Максо да ни накити град леп. Он топик Сакам да кажу, Вака изгледаат кумановци кога ќе падне еден метар снег па не се чисти на време, па мрзне, па до април сме у скијачка сезона.
СДК има една изрека дека од сите психички состојби на човек само суетата не се лечи Затоа, кога ќе осетите дека имате работа со таков човек, ако Ви е близок и несакате да имате проблем во комуникација, само билдајте му го егото, за него тоа е единствен лек за да биде добар со некого Ако не го сакате - лесно е
СДК Сакам да си одам дома.... Имам уште 1.5ч дури да си одам.... Гладна сум и ми е ладно.... Зимава не треба да одиме на работа ..
СДК: Само мене ли не ми е филмот: топло какао/чај, камин и книга? Ја пре би филм и топло нешто.Или креветац Во зима ми е најмерак да ги гледам сите тие Christmas movies
Може, може и добро филмче, ама какао и чај не мењам За жал не читам колку што сакам да читам, затоа ми фалат книги и нив си ги замислувам кога мечтаам
Разговараат камилата и нејзиното синче: -Мамо, за што ни се овие грпки кои ги имаме? -За да имаме вода, сине, кога одиме низ пустината. -А овие нозеве зошто ни се толку долги, мамо? -За да кога одиме низ пустината, не ни пропаѓаат нозете во песокта, сине. -А мамо, овие долгиве трепки за што ни се? -За да не ни влегува песокта во очи, сине, додека сме во пустината. -Мамо, а што правиме ние во кафезот тогаш? Kратка zoo приказна.
Без разлика колку клише звучи, секогаш кога се чувствувам среќна нешто мора да тргне наопаку. Денеска е еден од тие денови. Навистина почнав да се плашам да бидам среќна. Убав почеток на неделата.
За мене по болна Македонска песна од,СО МАКИ СУМ СЕ РОДИЛА,не постои,а нема ни да постои некогаш во иднина.
Не сум заљубена, а убаво ми е... си го живеам животот како јас што сакам... ме нервираат рекла, казала муабети и затоа не допираат до мене .... Сдк живеам сега и тука
Мене ми е филмот филм во ладна соба на жешко лето. Зимата ужасно, емоционално и психички ме исцрпува.
Дали ќе пројде еден ден а да не чујам за нов случај на sexual harasment вршен од страна на претпоставен и дали ќе дојде ден кога од устата на една жена нема да излезе гомнарија од тип на 'феминизмот не е потребен '. Ми се огади денов.
сдк и јас ги гледам по 8374747263 пат сите тие халмарк божиќни филмови. Па дури и со романтика ако се таман иам на што очи да превртувам и да мрчам дека ќе им ја снема романтиката кога ќе почнат сметки да им идат.. и пак ги гледам. .. И китам елка на 1 ви декември.
СДК, денес излезе работниот план за месец Декември па се до 1 Јануари 2019 и погодете што ? На 1 Јануари во 3:30 часот наутро сум на работа. - да тибам смената ц ц ц Каков дочек, какви планови за секс за новата година, ништо од тоа. Порано ќе дојдам да избегнам гужви на улиците и ќе дремам на аеродромот ко мисирка изгледа , чисто сумљам да дојде некој тоа време да си чекира куфери
Eve gi elenite na Dedo Mraz kaj mene pred kuka. DM e tuka nekade po kuki , gi sobira pismata so zelbi.
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Eve gi elenite na Dedo Mraz kaj mene pred kuka. DM e tuka nekade po kuki , gi sobira pismata so zelbi. Prva slika majka I tatko ili kako vika mm dvajca tatkovci I dete na vtora slika. Slikite se matni, preku prozor gi slikav. Slikata e od prviot sneg sto ne iznenadi, uste lisja po drvata imase. [/COLOR]