Сакам да кажам, денес се искарав и со еден чоек, познаник. Ги бројам денојте дур ми дојди зошто ПМС демон е лош демон. Ај шо јадев лајна од досада, дур и ми се извина да не ме навредил. Не бе, хормоните ме навредија не си ти крив. Ти кажав или не?
И сега, Татјанче...? Чему све то? Тоа што не појде на милион настани заради некого, или што се направи будала и донесе некој со тебе само за тој/таа да не се чуствува неугодно и само, што се стави себе во опасност по 100ти пат или непријатна ситуација за да му го спасиш нему газот...? Што доби...??? Ти рече фала..??? Ти тргна животот...? Не, само ти назадуваш. Ех мори Татјано... До кога ќе те учам...
Не знам дал само јас сум од луѓето кои по некое време возикање со кола, се осеќаат страдни за возење у автобус, за услушување у туѓи муабети, зјапање низ прозор, ќутење, па и по некој неврзан муабет со непознати?! Ги обожавам бе луѓево. И автобусите бе.
Волку напнат ПМС не сум имала одамна..желна сум да треснам нешто или некој од земја или да се испокарам.Пукам по шевови аман веќе
Всушнот за жалење се оние мажи што мислат дека машкоста е во тоа да доминираш над партнерката. А ако таа подвикне? Треба ли да го построи? А оние што покажуваат нежност, љубов, почит и внимание се педерчиња или папучари.
Не ме разбра. Не велам дека мажот треба да вика и да доминира над партнерката. Туку машкоста е во гласот, негов, груб, и ко ќе ти подвикне е секси нели? И не реков дека не треба да ја почитува и да не покажува нежност и внимание и не е папучар.
Зборот на мажот секогаш треба да е последен. Удира у маса,станува и и вели на жена му: Не ми мешај шарени и бели алишта!!!!
Не реков дека е само во неговиот тон. Секако дека е и во др работи кои ги прави за својата партнерка. @John Snow последниот збор во куќата е на мажот и гласи. :ДА, Драга.
Сакам да кажам ко шо ми закажаа втори колоквиуми и испити, ќе пропуштам сите потенцијални лекции кај баба. Баклава со домашни кори шо праеше баба за вечерва - пропуштив. Мазници - ќе пропуштам. Факултетот ме кошта животни лекции.
СДК ми светкаат ламбичките на елката, си уживкам во топлото домче со убаво музиче у позадина. Многу убаво е да ти е исполнет цел ден и плус да си среќен што било се убаво. Се што си испланирал си успеал да направиш и можеш вечер мирно да спиеш.
Ама затоа аватарот ти е спремен... Иначе, ај фил ју.. Истата ситуација и кај мене. Елката спремна, ѕвончињата, сијаличките, украсите... А у души - лом Јеби га, ќе преживееме.
Денес се зачленив, почнав тема-ми ја избришале, и тука ми избришале мислење хаха супер ми почна кариерава
Со ризик да добијам медаља за "најлигла" на фемина... Кога ќе стане за на работа и пред да излезе, паѓа kiss на чело (а јас уште спијам), абе стопинела!