Сдк не ми е јасно зошто гледаат сите турски серии... еве и ја се загледав сега. Абе многу се жални и повеќето полни со негативности. Не гледам веќе.
Mnogu zloba i ljubomora vladee vo svetov, fala Bogu ne sum edna od niv, djabe materijalno ste bogati koga ste prokleti vo dusata
Стварно се надевам дека сите што возат пијани ќе ги запре полиција и ќе останат без возачка. Штетници.
Јас пред 10год.: Помислувам на трчање, се качувам на вага, 3кг помалку Јас сега: помислувам на хамбургер, пијам пола чаша вода, се качувам на вага, плус 5кг
Веројатно јас сум единствената будала што во фрижидер има 14 видови кашкавал, плус домашно сирење и кашкавал.. плус зденка, кајмак, крем сир и вајкрем Можам продавница да отворам
Тука сум. После 3 години сосема случајно се сетив пак да го посетав форумот без некоја посебна причина. Си ги читав мислењата. Ми се насолзија очите. Од тогаш ништо не се сменило, како да сум заглавен во делче од времето кое постојано е на repeat.
Se sekavam koga bev okolu 7 god I dedo I baba slavea Sveti Nikola , domasna slava. Na kraj koga ke ostanea samo "najpoverlivite luge", ja zatvaraa vratata na dnevnata soba I tivko si peea bugarski pesni. Dedo mi bil bugarki vojnik, se zapoznale so baba na bugarsko matine, gi spojla bugarka pesna,.... Se bese tajno duri so prst baba mi zapretuvase deka nesmeam na nikoj da kazam zosto ke go zatvorat dedo 43 god potoa gledam Преспав - Новогодишна епизода 2019 година gostinka e bugarska peacka I tancerka. Ne ispea ni edna od pesnite koi Jas gi znam . Verojatno Star mi e repertuarot. Nieden od familijata nema bugarski pasos Dali ako ova go procita bugarskiot konzul vo MK ke me kvalifikuva za "magicen pasos" Ako ne za nisto drugo bare za toa sto morav da drzam semejna tajna poveke od 40 god. I pretrpen strav deka dedo ke go zatvorat Inace pred NG toj den igram Zumba I pesni vakvi takvi. Edna pesna odi so nekoj tursko/grcki melos I taka nie igrame I igrame, neli kako ni pokazuvaat, karibski . Odednas mi doagaat nekoj zborovi "ja te obicam, ja te obicam". Aj si velam nesto mene mi se pricinuva. Koga posle ide refrenot pak, toa stvarno ti bilo "ja te obicam". Pa eve ne sum znaela ama I sum igrala Zumba na bugarski repertuar. Kako vremeto minuva . Zal mi e za generaciite koi ne smeea da se razveselat na svoi pesni od mladosta Ah da mozat da vidat od nekade
Кој си носи чадорче , не наврнува ааааа, си поминува ааааа, не настинува Ајде да изработиме уште денес па утре слободен ден
Репер ми се за ментално здравје просечно македонски граѓани кои живеат по принципот "боли ме уво за све". Секојдневно пливаат во проблеми од неможни размери кои затегаат животни прашања, егзистенционали , и сепак успеваат без пoголем стрес да преживеат секојдневно. Во врска со целите за оваа година, почнав да работам на нивно остварување од лани. Малку се посериозни, зошто планирам преселба, промена на работа , елиминирање токсични луѓе, поздрав живот и вистински се залагам да ги исполнам. Исто планирам да одам на одмор сама и да пробам да направам било каква колаборација, меѓу желбата за секс и хејтањето машки род. Викајте ме калуѓерка , помина една година апстиненција. Кој се разведил знае
Не изненади снегов од сабајле. Само нека потрае до кај Божиќ. Да ја комплетираме празничнава слика. Далеку попразнично се осеќам кога има снег за празнициве
Степенот на разбирање е различен кај секого.Тоа што јас сакам да го кажам вреди толку,колку што ти можеш да го разбереш.