Ама глеј сега, двојни стандарди и генерализација. Има и жени кои што пишуваат во лп „непристојни понуди“. За кого како. А има и мажи кои што се едни од најквалитетните членови и кои што не би ги мењала за ништо.
Ехх да можам да ги раширам рацете толку многу и да ги соберам во прегратка сите од темите "На срце ми лежи", "Разговарајте за да ви олесни на душата", "Анксиозност"....
Ммммм што би ти правел . Аххх какви усни имаш не си свесна човече, ме полудуваш Игнорирај бе женска, све напалено на форумов стави на игнор оти ја знаеш онаа народната како велат
Мислев дека ова е брод или подморница и си мрда . Не ми се верува дека толку долго не можев да дешифрирам што емотиконче е, и на крај да искочи ЛЕБАРКА. Кој побогу мислел дека на форум потребно е да има емоџи лебарка?
Spoiler: за лебарката... Искрено сум среќен за тебе. Не се вработив државно преку партија. Твоја работа кога ќе се жениш. ...никој никогаш во Македонија
@XstrongerX Жено, мило ми е што направи камбек на форумов Ти ја памтам жарта уште одамна кога пишуваше.
Во мене владее бура. Многу работи ме мачат. Илјада прашања, а ниту еден одговор. И конечно си признав себе дека не сум океј. Многу сум лошо. Ќе дојде ли крајот? Сакам се да биде како порано, безгрижно и слатко.
https://skopjeinfo.mk/foto-so-mobil...-zhenskite-tushevi-vo-studentskiot-dom-kuzman Среќна Нова 2019 година.
Кога бев мала и ги гледав шпанските серии сонував еден ден и јас така да сакам некој и он да ме сака мене а не помислував за препреките што се дешаваа за да не бидат заедно или злобите што сакаа да им растурат или додворувачите што предизвикуваа сомнеж кај него и збрки иако она не е виновна. И тадааам сонот и се исполни се сакаме и двајцата,заедно сме и се личи на шпанска серија,љубоморни луѓе што измислуваат да расипат,еден куп додворувачи кои ги немаше никаде кога бев сама и еден почна да измислува дека бил со мене,требаше да доживееме еден убав момент но ни го расипаа,луѓе што не сум имала никаков контакт со години ми пишаа и тоа создаде сомнеж кај него што и јас да бев истото ќе се случеше,работите станаа каша а ниту јас ниту тој немаме вина,незнам што ќе излезе ама ете ми се исполни сонот од детствотото
Комшииве мои журки сите прават. Нема кој нема диско топки закачени пред влез. Некој нов дистрикт ќе правиме у селово