Не знам како повеќето уживате на снегов, ја не го поднесувам. Па дури ни глетката не ми е убава. Си сакам зеленило јас. Разлистени дрвја, мирис на цвеќиња...
Може не е „женствено“ премногу разголено облекување, ама не е женствено ни употребување изрази као „путката на изволте“.
СДК, подитно одземање на сите возачки. На сите до еден, па од ново полагање на снег и да видиме колку е саат. Толку голема (не)култура на возење и однесување во сообраќај при неповолни услови нема никаде, можеби во Бангладеш, што знам. Неписмени идиоти кои мислат дека ако кај мама се омиленото дете, така се и во цел свет. Не ве разбирам чудни луѓе, и не сакам да ве разберам. Мислете на сите.
Не видов какви беа, само едно знам, без мозок. @Gosh Да, затоа. Им реков дека ние во Македонија такви јадеме.
Осеќам дека ќе се разболувам... глава ме боли, грло ме боли, почнав и да поткашлувам ... одам да се наклукам со витамини да ја сопрам болеста!
И работата од дома е вистинска работа. И врските на далечина се вистински врски. И браковите кои со години траат без деца, се вистински бракови. Проширете ги видиците за различни модели на живот. Не си дозволувајте да задирате и негирате важен дел од нечие функционирање чисто колку да се најдете на оговарачки муабет.
не ми се верува како може некој што не го ни познавам, да се дрзне да прашува мои блиску ИМА ЛИ НЕШТО НОВО КАЈ НЕА, во превод БРЕМЕНА ЛИ Е, пошто се земав пред пола година. нормални ли се луѓево?
нема нешто што повеќе ме нервира од простачки вокабулар и нападна жена (во однесување). А кој сака како сака нека се облака,не ме засегало никогаш.
После сите “бисери“ што ги прочитав денес на темине за Дали би го изневериле партнерот и Тој има девојка а јас се смував со него :
Ги судам луѓето по вкусот за музика. Секоја "пресуда" се покажала точна. Овде мислам на чивјашките, да.
Не знаев дека ако си свесно и совесно човечко суштество, ако си лојален на оној кој те сака и ти верува, ако не се растрчуваш наоколу намерно повредувајќи нечии чувства и доверба, ако веруваш во вистинска љубов и си го сакаш партнерот со кого си имате взаемна љубов и доверба, си се правела многу "поштена" "безгрешна" "светица". Ако нешто не спаѓа во морални вредности тогаш е токму спротивното од ова.
Ajde Prva generacija emigracija, ama nivnite deca , Vtora Generacija, koga rokaat takva muzika. Decata na bosancite. Eve vo moe selo MK deca se tocno 5 uvrvglava I neznaat MK jazik , a kamo li MK turbo folk. Moram da gi opravdam , dobri deca se.
Според одредени мислења и теми на форумов може да заклучиме дека сите жени се курви со деколтињата на изволете, а мажите (без разлика дали се слободни или во брак) се родени и должни да бараат да им се даде путка. Тој е мажите лавчина и има право да си бара иако е зафатен, а ти иако си слободна си кутра курва што се мешаш. Сите млади (без исклучок) се неморални, некултурни, невоспитани, а постарите се спротивно до тоа, ама сепак и тие би оделе со женети мажи ако ги побараат да прават сексуљавни работи. Сите кои се во брак подолго од една година а немаат деца, се или неплодни или ненормални пошто не родиле. Зошто да родиш на 30 г., кога можеш уште на 16 г. да родиш ќерка и да ја учиш да работи во кујна со тебе хух. Швалерајот е нормална работа и ако кажеш дека не си изневерила, може да те прогласат за светица или да те прашат во кој манастир одиш. Ова се мислења и критики од жени (барем такви никови имаат) упатени кон други жени на женски форум.
Зимава е убава само кога има бели улици , не исчистени.... Инаку е хаос не виден, затоа не ја сакам.... Раскашавен снег