Аа, па не мислев јас за во крајни граници, тоа ми е веќе одвратно и невкусно. Али дури сум сама, или со најнајблиски ептен, знам да се послужам со сочни пцовки, или колективно да си се послужиме. Сама, или со ептен блиски да потенцирам
Еве сум. Секој месец нови фармерки. Најновиве во декември ги зедов и полека си се рашируваат. Сега пак нови ми требаат. Ама барем се радувам што со секое ново купување помала бројка земам.
Како сум се наспала сега петочки, враќање од факс, ќебето преку глава и кома! И не искачам денес од дома па не кралска свита да дојде.
Љубовта прави да се чувствуваш удобно и пријатно пред својот партнер, дури и во твојата најлоша состојба.
Само да додадам, не се однесува за тебе женска иако те цитирам. Имам приметено на форумов се фалат многу женски ликови со потенцирање на траење на врска по 2, 3, 5,10 години заедно. Годините поминати во врска со вашиот партнер не значат ама апсолутно ништо и не се гаранција дека ќе останете со него до крајот на животот.
Сакам да кажам дека за една недела полагам и дека уште отсега ме фаќаат „проливи“. А реков овојпат не се секирам, што биде-нека биде.
Тешка пицајзла сум станала.Мијам садови и чистам со денови. Имав друштво дома, чистев на секое второ ко OCD да имам. Секој ден од кога е почнат распустот јас сум надвор. Само викам ај утре не искачам, ама ме влече пустото.И камења да паѓаат и бура да вее мислам ќе искочам (уличарка ) Спијам по 5-6 саати навечер и пак имам сила да дремам надвор.Како вампир сум станата.И сега не ми се искача, плачам за спиење ама ќе искочам...
Искачај си дур можеш, јас сè би дала да сум средно и да имам зимски распуст да си искачам наместо да учам за испити и да полагам... Скоро 3 недели немам искочено поради тоа
„Исцедете, ограбете пот и труд и меса голи, уста пуста затворете да не каже оти боли. Очи црни ископајте да гледајат не давајте, раци машки прекршете срце лудо наранете. Угаснете и светлини! Мрак да биде – каракамен.“ Ништо не го ништи Пирејот... И анатема им фрлија,и клетви.А јас ќе речам,Господ нека им суди.Онака како што нас не обезличија,нека ги обезличи и нив,и нивните поколенија,казната Божја.Згрозена сум
Сдк го затворија човекот што украде кило кебапи, го затворија и тој што продаваше марули на тротоар, а исто и жената што гледала на кафе. И готово е, нема веќе криминал во државата.
Преисполнет ден. П.С. На белите плочки на плоштад пингвини се движат. Сдк 2: Кај ти беше умот градоначалниче кога ги лепеше плочките
Најтапа муабет ми е :" А бе модерно е сега да имаш некој за една вечер ". И као демек јас треба да одам по тој скопски 'тренд' Call me old-fashioned.