Е тоа си во право. Зборувам општо, не бркам јас никого, имам други поголеми проблеми не ми е дојдено до тоа.
ни за општо не си во право. Ако погледнеш од друг агол и сам ќе сфатиш дека...Тие што шират нозе на ферари не ти ни требаат ..
Тоа ми лежеше на душа и тоа го кажав. Немам никој и онака па форумов и твитер ми се единствениот ''издувен вентил''. Несакав да навредам никој а ниту да ми кажува некој колку грешам и каде грешам бидејќи знам но некад колку и да грешиш подобро е да кажеш нешто одколку да држиш во себе.
е добро де. Што има страшно у дискусијата па да мора да се брише? ко што кажа ова е форум. Ти ќе пишеш некој ќе ти врати и тоа е тоа. Јас не те фатив за гуша да смениш мислење. влегов во дискусија со тебе. Мислам не е страшно нели
Еве ќе се убацам и ја кога више СДК станала чат-тема. Сметам дека сосем оправдано е секој да ебе што сака, па макар тоа било ферари и порше и непоштени. Па што мора само добродушници да се омрсуваат? И патем, секого го привлекуваат различни работи. Ако се палам на порше, зошто да се задоволам со тоа што ме возбудува?
Ај не кревајте прашина. Има милиони мислења од девојки на форумов како сите мажи се исти и сакаат само да ве ''искористат'' тоест секс, ако кога некој ќе го пише спротивното веднаш станувате жртвени јагниња. Па тоа е тоа, никој не ја гледа душата денес. Сите со материјално се задоволуваат а после плачеме како нема љубов.
СДК... Омилени фотографии од детството ми се оние со зимски мотиви, а зимата не ми е преферирано годишно време. Бенефиции на безгрижноста...
Барале кутре, ќе измрзнело на ладното. Ок е, и јас сакам животинчиња, ангелчиња се, во ред. Ама да се грижиме толку за луѓето кои не сакаат колку што се грижиме за кучки и малку, рај ќе биде лугенца, РАЈ!
Од настани на денот на Танче - за малку ќе ме отепаше фрлено далечинско од тераса кое падна неколку метри пред мене додека одев во таа насока. Падна од високо и се скрши еден дел. Никој не подаде глава од терасите на таа вертикала, а и кога се враќав, уште стоеше на истото место. И да не ме отепаше, сепак имав среќа
Легендата вика дека имам средовечен пријател во листата на фб пријатели, што се уште не ми пратил слика од Семе Синапово или мудрост од Пауло КоеЉо за да ми ги честита празниците. Па добро бе мајку му стара, ако си се сетил на мене и си решил да ми честиташ, поарно пиши ми кратко и јасно Среќни празници, отколку да ми посакуваш се најдобор, ангели да ме чувале, светци да се молеле, бериќет, среќа, љубов и тн, преку глупа слика. Не се ни твои зборови, ни пак тоа ми го посакуваш, туку фала се најдобро и кај вас.