СДК...прочитав нешто што и јас би го кажала ама ете ме мрзело да го пишам.. да имаш ферари, а да не те бива ни брзо да го возиш, ниту да можеш редовно гориво да му ставаш и да го сервисираш... зошто воопшто би го посакувал..., па и да ти го подарат ќе ти скапе на паркинг... исто така е и со жените... да имаш топ жена (која сама создава, емотивно е стабилна и рационална), а да не можеш да се носиш со нејзините емотивни, егзисенцијални и општо животни вредности, навики и потреби... само ќе ја повредуваш... и уште ќе ти биде таа виновна што поради сопствената твоја немоќ, не можеш да се чувствуваш супериорен над неа...
Среќна нова православна година! Нека Св. Василиј влезе во вашиот дом, нека ви ја осветли целата година, со здравје, среќа, љубов, радост, благосостојба!
Постојат причини зошто генерално не гледам телевизија, а кога гледам никогаш не гледам македонски тв канали. Благо кажано се пресмеав. Тема на денот : Бездомни кучиња Гледачите : 1, Јас разговарам со нив (бездомните кучиња), нема никаков проблем. Се те разбираат, ама нема да ти вратат. Ако поминуваш без чи'бу нема да имаш проблеми. 2, Зошто ние сопствениците на домашни миленици сме обврзани со закон да ги стерилизираме бездомните животни ?? Нека ги стерилизира општината ! После следуваат јавни препукувања - Јас сум лице со оштетен вид и сакам да бидам ослободен од плаќање патарина. Зошто сум јас во оваа држава ( зошто сме сите ?! ) Секој пат кога одам за Скопје плаќам патарина Во меѓувреме претседателот на слепите : - Тој треба да си поднесе барање, ќе му биде овозможено. Поранешниот одговорен, лопов, ама ај да не дискутирам јавно, одговорен е се ова. Неговата политика уште владее тука. Трет рандом слеп : - Јас сум лице со оштетен вид и сакам јавно да кажам дека од здружението за слепи ги искраде граѓаните. Претседателот е лажов. Гледачот кој бара картичка треба да му биде доставена, слеп е не е во можност да оди за Скопје. ( а ја бара за да оди до Скопје без патарина ) Водителката незаинтересирано скрола по фејсбук. Надвор од темата : - Ај ако сакаш тргнете ја позадината со џамија ми смета. - Не крадат струја во Чаир, на диво се приклучија, да не испадни јавно не сакам да дискутирам , ама ете ќе кажам имаат пријатели во МВР.
Сдк трофеј за пет годишнина сум добила денес....Пет години кога летнаа Последната година нешто многу слабо сум активна ама се надевам ќе се вратам во колосек..
7 години на Фемина 7 месеци активна на форумот 1 година откако раскинавме со мојата љубов маме му ј*бем Официјално започна одбројувањето , Мк идам наскоро да е*ам еден од форумов , не смеам да кажам ник оти ќе се налути, а познат ник е, му ставате лајкови само тоа можам да кажам Its the final countdown п.с. Сеуште сум на боловање, ме умре настинкава, се надевам ќе се вратам во форма во најскоро време Убав ден на сите
Знаеме кој е, без грижа. Подалеку од Македончиња, нема многу да се пофалиш. Добронамерен совет ова На зборови јаки, после мака ќе си имаш
Абе не го зимам за маж, си знае он, само за онаа работа ми е, да ме задоволи Бар ме знаеш колку сум накурчена, да смирам хормони. Биди ми поздравена
Тогаш да креираме - МОЈ ТЕРМИН- за секс. Оти реално малку се е*ачи на форумов, може да се работи за истиот
Синоќа моиве ме викаат во соба викам што толку смеа ,радост и гледам гледаат видео на нет како мајмунче ги мие садовите накрај му дадоа банана за награда и сиот беше радосен се гушкаше со газдата.Оди на човек речи му за садови и попреку ќе те гледа .Луѓето денес се зверови без душа,а најтрујат оние со убаво невино лице а на карактер гнили злобни ,и на некои умот нема да им дојде гледат само убаво лице а карактер нула да си битно убав да си нели тоа е најбитно
Слаткарниците шлагот на колачите треба да го ставаат (по можност од спреј) непосредно пред послужување, бидејќи ако се става порано оцврснува и нема убав вкус.
А квалитетен член е? , Да не е Мамли? Ако е Мамли ќе се одлогирам и ќе го фрлам ливчето со лозинката во канта. Ако не е, онда среќно и убаво да се искарате у кревето.
Не сите работи кои ни се случуваат имаат некое посебно значење. Едноставно, не сите луѓе кои ни влегуваат и излегуваат од животот доаѓаат и си одат со некоја посебна “лекција“ или пак се дел од не-знам-ти каков осмислен концепт по кој фунцкионира 'универзумот'. Едноставно, треба да сме поселективни коа прибираме секакви животинки, па и гатинки у нашиот круг. Nothing more, nothing less. Cheers, за секој пат кога сте испратиле една таква. Хепи, хепи!
Еве една глупост на денот. Посебно делот кадешто вика дека нулта крвната група е најчеста. Исто како за баби ванѓи да читам.
@Lianna Anna Не знаев искрено каде и на која тема да се обратам зошто и не сум толку активен на форумов но, ќе те замолам (бидејќи си правник) ако можеш да ми пишеш приватна порака имам едно прашање во врска со ова. Не можам никако да ти пратам приватна порака. Ти благодарам однапред.