Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.418
    Најискрено.Замисли дека сум пред тебе и ти се клањам.За ова највеќе те почитувам овде.Имаш м**а да го кажеш она, на кое многу не сакаат ни да помислат да го кажат.

На cresa-jagoda и Alisa22 им се допаѓа ова.
  2. rolulika

rolulika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    623
    Почит секому вересија никому:)
    #старзанатскипоздрав

На gjoker4e и buba4e89 им се допаѓа ова.
  3. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.336
    Кога Македончето ( или како и да е веќе) ќе сфати дека со име и јазик не се плаќаат сметки, не се школуваат деца и не се купуваат леб и лекови?
    Ок, јазик треба, ама образованиево ни е дизестар.
    Тие што бегаат им се побитни наведениве отколку зборот Македонец на парче хартија.
    Сакајте и негувајте си го и името и јазикот, никој не ви брани.
    Ама во исто време скратете си ги сите луксузи и живејте скромно со 200 евриќи.

На Purplelilac, Feminka22, Gosh и 11 други им се допаѓа ова.
  4. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Во оваа лакрдија кога се чуствуваш како странец во својата држава е многу тешко,солзи ми течаат како река,единствена надеж ми е да не помине предавничкиот договор од Преспа кај соседите,го молам господ да е со нас.Амин!!

На "Zoki" и Peperutce1115 им се допаѓа ова.
  5. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.772
    Допаѓања:
    135.268
    Сакам да кажам дека многу се разочарав деновиве поради некои случки,до толку што не можев да се уклучам на форумов и да лаам како вообичаено.
    Животот е тежок ! :headbang::@

6. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.783
    Лошите конструкции ги нишат темелите.

На gjoker4e, poenta и WildMk им се допаѓа ова.
  7. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.141
    Сдк дека многу феминки на форумот го имаат форумот само да драматизирање без потреба и да бараат внимание кое очигледно не го добиваат од нивните партнери .

На 1209, Feminka22, gjoker4e и 4 други им се допаѓа ова.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Всушност, треба да постои Господ и треба да постои некој help desk до кој ќе можеш да се обратиш со прашања од типот: дали ова мое расположење ќе потрае..ќе се одржи стабилно..дали наговестува враќање на енергијата и живоста или е само моментално штуцкање на сонце? (Секој со своето)
    А, може ли владата да ги прави овие прогнози? Како се викаше таа на Груевски?
    Министерство нека и направат, плиз.

На 1209, flower30, gjoker4e и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.433
    Пишала некоја дека пред 18 немала сексуални односи, друга пишала дека имала на 15, па одма цитирана таа што имала на 15 дека фала богу еден имало реален, што не лажел, сите други лажеле и поштени се правеле.
    Пишала некоја дека успешно се справува со 3 деца, друга и пишала, лажеш, ја со 1 не можам ама на форумот сите сте најмајки и најсовршени,
    Пишала некоја дека има врска од 8години и досега не го изневерила партнерот, ни па има таква желба, одма некој пишал дека лажела на форумот и се праела поштена.
    Друга пишала дека не и се битни поклоните, трета и пишала секако на форумот само тоа, во живо ако не ти купи нешто одма ќе биде друга приказна.
    Некој си пишал дека зема плата над 40 илјади, па одма цитирање, ау лажеш, во Мк само 200 евра можеш да земаш, на форумот тука се правиш нешто.

Кога ќе сфатите дека сите луѓе не се исти, ако вие нешто правите поразлично, не значи дека и другите на ист начин треба да го прават или дека баш на форумов лажат за нешто да се правеле пред некого. Или пак вашата исфрустрираност и комплекси така си ги лечите, мислејќи дека сите се фалат и преувеличуваат...
    Или пак не смее да има некој успешен и подобар од вас во нешто, лажго е одма.
    (facepalm)
    Форумов е преубав приказ на нашето општество и менталитет.
    :d:

На Lella, smooch, elena.mak и 45 други им се допаѓа ова.
  10. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.281
    Допаѓања:
    39.794
    Немаме толку пештери, колку што имаме луѓе кои едноставно припаѓаат таму.

На smooch, Purplelilac, x.Daisy.x и 27 други им се допаѓа ова.
  11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.395
    Нема ништо попатетично од тоа да молиш некој да те сака.
    Кога ќе добиеш корпа едноставно прифати дека си одбиен и продолжи со животот. Што има да плачеш и да молиш за љубов од некој што не заслужува твое внимание? Без разлика дали е нова личност или личност од минатото.

Ај како тинејџери сите сме правеле глупости, ама да имаш скоро 30 години и да се снимаш како плачеш, да се понижуваш и да молиш е препатетично.
    Гордост имате ли вие бре луѓе? Дното го допирате.

Човек културно те одбива без да ти даде трошка надеж, па и ти културно замини и продолжи. Зошто се потребни драми кога едноставно не си сакан? Можеш на некој да му наредиш да те сака? НЕ! Прифати реалност, пушти ја личноста и продолжи.

На Purplelilac, 1209, Feminka22 и 23 други им се допаѓа ова.
  12. rolulika

rolulika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    623
    Жалосно е кога жена за друга жена смета дека оваа не е комплетна ако не иде во пакет со партнер.
    Ама зошто бре зошто да се правиме со сила послабиот пол:fubar:
    По едно цвеќенце за секоја со вакви размислувања:f: за да и текне цвеќето само по себе си е убаво комплетно исполнето...

На smooch, esperansa777, WildMk и 2 други им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Она кога светиците се прават жртви.
    Какаш па си ги л**еш г*****.

П.С. Убав зимски ден.

На Alisa22, Dadusicka, ♡BuBaLe♡ и 3 други им се допаѓа ова.
  14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.943
    Се испотресов за едно птичуле, три пати ѕвонам да прашам како е и што прави.
    А кога имам дете, како ли ќе биде тогаш?

На x.Daisy.x, Ivan4e04, JollyGirl и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.774
    Една личност може да ви е „виновна“ само за тоа што сама го кажала/пишала.
    Кога станува збор за нечие друго мислење, треба експлицитно да искаже дека се согласува со истото, за да барате некаква одговорност и од неа. Оти колку и да се дури и блиски или слични двајца по ставови и страни/определби, не мора автоматски да значи дека за сè делат мислење и исто би се изразиле.
    Сопствено поврзување и аналогии за различни теми и ставови, па драматизирање, посочување секого за сешто... многу е незрело.

На Purplelilac, SummerGirl, 1209 и 16 други им се допаѓа ова.
  16. rolulika

rolulika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    623
    Исто така жално е е кога жена за друга жена смета дека и прави теории на заговор зад грб, ја саботира и на тој начин не доаѓа до израз нејзината способност, професионалност, убавина ли, паметност ли, мајчинство ли што и да е.
    А во сето трагично е што може оваа си умислува дека ради другава не доаѓа сето тоа до израз, а уште потрагично е што таа ни малку не е таква каква се замислува најспособна, најмајка, најубава, се нај нај...
    Ама кога не можеш да се погледнеш во огледало и да си се видиш каква си комплетно...
    И за секоја таква жена со вакви размислувања по едно цвеќенце :f:за да и текне цвеќето само по себе си е комплетно, токму такво какво треба да е:)

Последна измена: 15 јануари 2019
    На buba4e89, poenta и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  17. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.281
    Допаѓања:
    39.794
    По едно цвеќенце за сите маќедонски женчиња, што се навлажнија на мачо потегот на балканчето Столе.

На Feminka22, Yowannty, JollyGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  18. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.943
    Ми заѕвони телефонот: "Hello, am I speak to missis DAngel?" Срце ми застана кога видов кој ме бара. Подголтнав малку. Викам: "yes, I am Dangel". Ми одговори: "can we to talk with you for email you send yesterday". Викам: "I am sorry, I cannot to speak exactly now. I work to 5. Can you to call me later. Is it Okey?" И ми рече: "It is Okey. Talking to you after 5". И сега трески ме тресат, ладна пот ме обвива, едвај чекам да си идам од работа.
    Оооо, среќо... Ме зафркаваш понекогаш...

На Harper, 1209, x.Daisy.x и 15 други им се допаѓа ова.
  19. rolulika

rolulika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    623
    Во хороскопот ми пишуваше ако сум имала среќа оваа година ќе ме одминувале енергетските вампири,а за вампирките ништо не беше спомнато:devil:

20. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Желбата да се замине од држвичкава ми е се поголема.Ајде уште некоја година плус да се земе искуство. и БАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ. Не се враќам па шо сака нека биде.

На Amellie13, Nine25, afrodita94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.