Утрото ми почна со тоа што еден муштерија откако заврши работа кај нас, ми побара кафе да му сварам за да ми раскаже како вчера бил на певаљка и како од сите таму што и се пуштале тој ја собрал. Женет е со две деца. Добро утро и на Вас, почитувачи на ликот и делото на Северна.
Праам муабет со докторката и чекам 2-3мин не ми става вакцина сестрата, си викам незгодно или не ќе си прашам зошто не ми става уште. И ми вика, девојче ја ставив веќе. Се чудам дека ништо не осетив, ми викаат изгледа мала беше иглата и ми се згазија од смеење. Ќе има ли момент кога нема да се избламирам некаде и зошто не
Од луѓе ги сакам оние со кои си имал жестока дебата па ќе ти кажат "Здраво, добар ден." А не ќе си размените две три различни мислења и до крајот на животот се мразите.
Вашите избори треба да останат ваши, а не да бидат избори под влијание на некој трет. Живејте за себе, а не за другите!
Нема поубав момент од тој кога ќе дојдеш дома по долг и напорен ден, ќе избришеш шминка и ќе си ги облечеш најмеките и најубави пижами.
Сакам да кажам - родители немојте да останувате во брак само поради децата.Децата многу повеќе страдаат во несреќниот брак на нивните родители отколку со разведени родители.
Namesto kritikuvanje se I sesto, ne produktivnost, cel den sedenje pred ogledalo I broenje brcki, naoganje mani na sekogo, "nemanje vreme", lulanje vnuci,...…. ima zeni koi ni pokazuvaat deka zivotot e nesto drugo I nema granici za nisto osven Sakam, Mozam I Se Trudam From 46 to 77 years old, these women are defying age to pursue a figure skating dream New documentary follows B.C. women on road to international skating competition The documentary To The Worlds follows a group of women from Kelowna, B.C., working to compete in an international figure skating competition in Germany in 2018. At far right is Henrietta Penney, 77. Third from right is film director and skater Wendy Ord.(Pinstripe Productions/Bountiful Films) https://www.cbc.ca/radio/thecurrent...ge-to-pursue-a-figure-skating-dream-1.4980035 Eve ovde ima I video koj saka da pogledne
Најтапа муабет #2 Сите мажи имаат швалерки, не верувај им нив. Ми беше посочен пример како некој маж, за 8ми март и купил цвеќе и парфем на жена си, но таа што ми ја раскажуваше случкава, му рекла : Доста лажеш, никој маж не и купува нешто на жена си на овој ден. Готово, прекинав. Не прераскажувам повеќе дешавки. Peace.
Од секогаш сум се прашувала зошто вториот снег не ми причинува исто задоволство како првиот? Обилно врне 12 часа без престан. Ај донт лајк ит.
Некои луѓе со надеж дека ќе се направат попаметни, само покажуваат колку се глупи Некогаш си се чудам зошто се спуштам на нивно ниво да објаснувам
Животот ме рушел многу пати,ми направил многу болки и страдања кои не сум сакалa да ги доживеам,но едно знам дека секогаш сум спремна да станам и да продолжам понатака без предавање.