Северна. Ко од виц. На неми и глуви, мајка. Не сме ни свесни што се случува. И никогаш нема да бидеме.
Чекаш на ред во маркет.Секако работи само една каса и има колона. Доаѓаат 2 баби и си прават муабет од типот ,,свртев еден круг се уморив” и другава и вика ,,е да не сме како младиве” и така полека ме бутка со раката и како што движи редот она движи паралелно со мене Да не ми се брзаше можда ќе ја пуштев пред мене. Не сакам пуштање преку ред, ни во школо ни во маркет.Никаде.Ред си е ред и сите треба да го почитуваме
Патетично ми е како 19 годишна закоравена муслиманка, која е невина само у вагината, и се пушта на се мушко оти е искомплексирана оти има мали гради, јаде го*на за бивша 20 годишна најдругарка демек е бљак оти е лезбејка, и оти се венчаше со девојка и, а истата се драпаше со неа само да им ги дига на колегите. Исто така и една од забаталено христијанско село у забаталената Грузија, која рока ексери и бело, праи оргии и се е*е исклучиво садо мазо,а за бившава другарка у среќен брак се крсти со истата рака со која го онадела бившиот од три години оти као фетиш, за на крај да ја шутне оти бил геј. А па да не праам муабет шо зборат за неа балканскиве мужиња кои до вчера зајмуваа пари од неа за курви, оти не се способни за е*ење да најдат, па камо ли девојка. Сума сумарум, единствена другарка што ја имав тука, и уште една Албанка од кај нас, која се клања ко Оџа секој ден по сто пати, али ја поштува гнаснава лезбејка оти е ДОБАР ЧОВЕК. Фмп.
Многу сакам вака со канела у рака кога ќе ме пратат у друга клиника. Па те чекаат таму и сестрата му вика на докторот еве ја ОВАА, ко со воз да иде. Па кога ќе ја отераш у пизду материну, па уште крив си од неарно. Абе ХПЛ. Дека не им се чекаше помош да ни дојде. Шетам по клиникава, кревам поглед - гаврани еден куп. Како да осеќаат мајко му негативна и тажна е енергија. Зиме лете, тука се. Гракаат. Живо врапче нема, Водно е тука, но ете... ништо друго сем гаврани... Клинички секогаш е тажен. Ама денес особено. И особено мрачен. Има ли крај? М? Убост? Кај е?
Зошто некои откако ќе станат родители огрдуваат и се запуштаат? И мајки и татковци... Ајде можда немаат време секој ден да се средуваат како претходно ама за родендени, слави, визити, свадби...? Се здебелуваат, не се дотеруваат, “губат” стил и вкус за мода, зошто? Тоа е цената да имаш дете? Да се изгубиш себеси во родителството?!
Страшно ми се глупи сите оние синоними кои девојките ги користат за месечниот циклус. „Тетката со црвено ферари“ ми е врв.
би сакала да знам и да ти кажам зошто искрено не знам,и јас сум во таа група на родители,ми мисл дека сум во депресија
SDK leta vremevo brzo....Kuferite se spakuvani,spremna sum za odenje. Imam 7 saati cekanje vo Doha,pa rezervirav tura za razgled na gradot ke minat 2.5 saati. Dokolku nekoj/a od vas bil/a na vakva tura niz Doha,ve zamoluvam da spodelite iskustva. p.s. Se izvinuvam za latinicata,pishuvam od telefon.
Многу сте ми интересни кога ќе ве напне некој на форумов и одма трчате во СДК (без цитирања) и таму пљукате едни под други едни за други..значи зашто? Ве изнервирале ве изнервирале што има цел форум да знае и да го оптоварувате со тоа што рекла некоја членка, па не знам изумрело човештвото, безобразност имало дрндрн. И на јака цака се пуштате, пишувате таму кај што се забранети цитирања. Пишете овде да видам, знаете дека ќе се спукате.И тоа не е една-две членки, редовно се дешава.А се спукате во некоја тема одма во СДК мора да се пише и сите да разберат. LOL
Ама се искарав ли ја со некој? Хахаја ја за вас зборам.Ја кога ќе се карам одам и го цитирам и директно му кажувам што мислам.Не пишувам во темава и не се правам од Марс падната.
Ами златна забрането е цитирање таму, ама еве тука јас ќе ти кажам. Шо бараш мајку му во тема за мајки и деца и се нервираш? Темата е отворена во категорија за деца оти тие се најзасегнати. Ако ти треба инфо за епидемијата отвори си time.mk и таму читај.
Па што да правам кога, а отворам форум тоа прво ми искача.Ќе направам refresh пак тоа ми искача. Плус ме интересира дали стварно има некои негативни последици од вакцината или од морбилите.Поверодостојно ми е од членка некоја (не трол некој) него од сајт бидејќи се и сешто пишуваат.