Истото го снаоѓа секој нов член, сомнежите и помислата на сомнежите секој за себе. Ааах ме откривте готовоооо. Баба рога под креветот. Koj e bes dijagnoza denes sestrice
Преку глава ми е од тазе мажени девојки (не сите) кои постојано ми кукаат дека им е тешко. Мене ми е лесно оти сум била сама и сум немала обврски. Пази, обврски Јас си живеам со слуги кои ми готват, чистат и средуваат.Ми пазарат, ме носат со кола на работа. Добро, пм, кој те тераше да се мажите? Не бевте свесни дека уште поќе ќе имате обврски? Ем сакам, ем не сакам работава. Посекако, секогаш мислиме дека на другите им е полесно од нас Алооо, рњзмрдајте мозок
Само што го видов трејлерот хаххах леле бе како ги поврза работите инаку не знаев дека има филм со наслов како што сум потпишан не гледам хорори
Сакам да кажам нешто многу убаво, нешто што би го направил кога би можел: Сакам да ги гушнам сите девојки на форумов, а тие што се во депресија, преморени, или што едноставно не им бил денот, три пати да ги гушнам! Може вака?
Го мразам овој датум од дното на душата, го мразам тоа суштество што ми го уништи чувството да сакам го мразам тоа суштество
Инспирирана од сонцево денес, ми дојде една идеја (не знам колку би ја остварила и колку делува океј ) кога сум втора смена би седнала со книга во раце во блискиот парк и би читала па оттаму би заминала на работа. Ете едно, чисто 'кршење' на ова скопско секојдневие. Преморени сме од монотонијата. Have a nice sunny day!
Мајка ми само што си замина во туѓина, јас сама повторно останав. Всушност со брат ми,ама исто ко да сум сама. Инаку тој е 33 годишно дете, разгалено, што доколку не биде по негово настанува трета светска војна. Го викам принцеза, ама пак го сакам, моја крв е. Денес ќе шетам, со другарка, дома не сакам да бидам... во ваква состојба како мојата не е убаво да бидеш сам и затворен. Се радувам на сонцето, на ситниците околу мене, се радувам што ми е подобро.
Заборавив.... Гледам колку повеќе се развивам себеси, се ценам, се ставам на прво место, се' повеќе и повеќе се по кажуваат вистинските лице на пријателите и се разбира,секако, " пријателите " и искрено, многу ми е мило. Заминав.
СДК дека не читам постови кои: - се напишани на латиница; - не личат на мислење од возрасна и писмена личност (Зборувам за мислења во кои се кажуваат милион различни нешта а не се оставаат празни редови помеѓу, не се знае кога да се почне нова реченица, сите реченици се сложено сложени.); - имаат по милион смајлиња; - немаат ниту еден интерпункциски знак. Од кој член и да се напишани, не ми е битно. Не читам. Ако не знаете правопис на сопствениот јазик, извинете ама ниту едно мислење не можам да ви го сметам за валидно. Фала. Чао
Само во Македонија на студентски прашања госпоЖите немаат одговори на нашите прашања. Алал да им е на ретките што се упатени во сѐ.
Сдк Некогаш животот е толку лош, што ти дава само четврт опција, па ти снајди се, а некогаш ти дава толку избори за на крај да го одбереш погрешниот. Еднаш се живее