Не сум ептен нешто религиозен, ама посакувам вишите сили да ми помогнат и да ме повикаат во наредниот месец за да почнам да работам. Факултетот што го завршив треба да работам друга позиција, но сепак би работел и пониска, па со тек можеби и ќе успеам да стигнам до унапредување. Фирмата во мојот град несомнено ги нуди најдобрите услови за работа и плата, па еднаш во животов си викам да ми се насмее среќата, да ме повикаат и да ми се промени животот за 180 степени кон подобро! Дај боже!
Незнам од кого да се пазиме... Дали од човек со оружје во рака Дали од човек со возачка дозвола или Од човек со диплома
Точка, не сум ставила на крајот. Си утнала за едно. Јас не се замарам овде, дали некој точно пишал и дали има запирка или нз што. Јас овде не се замарам дали пишуваш на дијалект или литературнио. Јас посочив пример надвор од тука. Peace!
Во право сте луѓе, знам дека ја утнав нешто кога го пишував..но еве, го пронајдов тоа што го читав и ме бендиса...ептем сум ја утнала..а ова веќе има смисла, нели...а и нашиов македонски јазик
Јако. Да, да. Само треба да биде со цитирање за да си бараме грешки и да се корегираме помеѓу себе. @Harper тоа е тој дух.
Знам, ама тастатурава е луда. Треба да ја сменам. Има свој памет! Дајте за правопис да се продолжи во соодветната тема, инаку модераторот...
Хахах, драга, нема кој нема истресено на форумов, мене од моите ми иде клоца да си мавнам! Уживај си!
Под хитно мора да се донеси закон и да се спроведи одма(во сите образовни институции вклучувајки и градинките да им се пушта да слушаат WELLCOME TO THE JUNGLE).. . Да се спремни во животот
Сакам да кажам дека очајно ми се спие, ме уништиа третите смени. Веќе неколку години одам во смени и мислам дека веќе се пореметив. Деновиве па и слободни денови потешко, а и кога сум слободна не можам да се освестам.
Мислам дека златно непишано правило е кога некој исправа некого во граматика и правопис, обавезно и самиот тој греши Колку пати само имам прочитано твит некој да соли памет како нешто се пишувало, а самиот тој напишал 'сваќа' или фамозното, нераздвојно 'незнам'
Го сакам гласот на тишината наутро. Тој има смирувачко дејство врз луѓето кои знаат да уживаат сами со себе. Со филџан кафе priceless