Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Што има да бараат од професор на факултет препорака? И после дипломата на цв стои контакт од телефонот на професорот?
    Никаде не напоменав дека станува збор за фирми каде што сте работеле, станува збор за факултет.
    Доволно е да ви побараат диплома за да докажете дека имате дипломирано,а не да се јавуваат кај професорот - ова е просто.

А кога сме кај фирми каде што сте работеле па имате препораки и контакти, да тоа е сосема нормално да се побара. Лично јас имам три.

На Amellie13, Alisa22 и Animali им се допаѓа ова.
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.726
    Допаѓања:
    24.062

Мене CV то ми беше таман направено со темата и кој ми е ментор.

Исто така носев уверение дека сум дипломиран ама не ми го побараа. Ама затоа ме прашаа зошто не сум конкурирал со факилтетот, а тие немаа такви огласи, туку бараа со средно. :D

На Animali му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.726
    Допаѓања:
    24.062

Имав наведено тема и кој ми е ментор. Но, него му се јавија, ама не го очекував сето ова што го кажал и ми наштети многу на некој начин затоа што добро ми ми оди имам позмавање тој дел и сњкако ги положив предметите кај нехо со повисоки оцени. А сето ова со причина поради една дипломска.

4. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.342
    Допаѓања:
    227.164
    Требало ич да не го пишуваш него чим е таков..

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.726
    Допаѓања:
    24.062

Не знаев дека е до олку ниско ниво, затоа што го пчитував многу како професор и сум научил најмногу кај него.

На Alisa22, senza.parole, lovestoneddd и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Animali

Animali Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    9.428
    @Stark За твое добро, во иднина подобро проценувај ги луѓето :)

Имај си ти пак почит кон знаењето и интелигенцијата, но нечија арогантност и надменост нека ти биде сигнал што трепка.

7. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.157
    Допаѓања:
    9.464
    Ден недела. Комшии све најлошо. Без осет!

На Alisa22 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  8. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.107
    Допаѓања:
    44.548
    Пуши цигари од филм оти во кафана сите тоа го прават.
    Пие без мерка оти само во летва состојба е интересен лик во друштвото и тема на кафе-муабет до наредниот викенд.
    Носи одредено парче облека само поради тоа што сите такво носат.

Која е потребата да се докажувате некому дека сте интересни?
    Која е потребата да бидете исти како сите околу вас?

Оставете да се гледа она вистинското во вас. Тоа е убавината во светов, сите различни и уникатни. Сите свои.

На Ivy89, Purplelilac, GirlLove и 22 други им се допаѓа ова.
  9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.765
    Допаѓања:
    17.806
    Не знам како со луѓе кои не ти прават услуга, а од тебе бараат
    И велам вчера на колешката : Те молам, види колку има документи во папката. Таа, се прави дека не ме слуша демек и со пола уста ми кажува или пак на пример да рсзместеме нешто и јас давам идеја и одма наоѓа маани и цццка
    Обратна ситуација, таа ми бара услуга, јас и помагам. Таа разместува, јас и велам демек као не е убаво ( да видам како би реагирала таа, нели со нејзиното по глава ) и се мршти, се лути и сака по нејзино.
    Што нема навистина.
    А ете, ќе речеш возрасна жена со фамилија, 40 години.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.783
    И така ние сме мувла шо никад нема да стане пеницилин.

На Gosh и WildMk им се допаѓа ова.
  11. Animali

Animali Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    9.428
    @Anabelle.Amorette Претпоставувам потребата да се вклопат и стравот да се двојат. А да знаат само колку е roller coaster чувството кога отскокнуваш ^_^:party:

Макар, не знам што е полошо, да сакаш да бидеш ист како сите или кога си ист како сите, а очајно да се трудиш да отскокнуваш, ама неуспешно :| 8-| На првите им треба храброст, на вторите, oh well, некој да им соопшти дека тоа не се глуми? :wasntme:

На Amellie13, RosettaStone, Harper и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.169
    СДК , се вклучив на фемина четот и ми текна на другарот @CutePanda , единствен контакт на фејсбук со него има @simonna.a , па седнав да видам кога била последен пат вклучена на форум и не го очекував од неа ова :o

Девојче, ако сеуште не читаш, пренеси му поздрав од мене и уз пат да знаеш дека фалиш , ми имаше оставено впечаток на доста љубезна и друштвена личност, штета што си се откажала.

Време е за неделно расположение со К-15

Во стилот на Цацко : Сеа че го вииш ти и Тошо и мачорот на Тошо :rofl::rofl::rofl:

На Ivy89, WildMk, hermosa и 5 други им се допаѓа ова.
  13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.539
    Спиев 12 саати.
    Јадев, си направив self care рутина, гледав Scream, читав книга, цртав, бев на работа, се напив диазепам.

16:48 е, ништо не помогна. Уште сум исплашена, уште не можам да си ги оттргнам мислите, уште ми се плаче.

На smooch, Purplelilac, Ivan4e04 и 16 други им се допаѓа ова.
  14. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.783
    Јас сум секогаш ЗА, освен кога сум ПРОТИВ.

15. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.273
    СДК дека обично тие што се докажуваат дека се интересни всушност не се воопшто интересни. Очајни се. :)

На WarriorAngel, Alisa22, Animali и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    Колку сум само сменета за овие две години, ни самата не се препознавам. Колку имам сменето мислење на многу теми... парче глина сме во рацете на животов, ништо повеќе.
    Добро што немам време за длабоки дискусии, ќе си речете Теси почнала да се филма за да биде интересна.

Само едно ќе ви кажам. Ниту една жртва за никого не вреди. Ништо не е повредно од личната среќа, дури ни богатство, не бадијала се раѓаме и умираме сами и голи и боси.
    Ми фалите.

Последна измена: 3 март 2019
    На SummerGirl, ane.bella, Purplelilac и 24 други им се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.216
    Допаѓања:
    167.334
    https://mobile.twitter.com/RumShtangla/status/1101955472624627712

Ме смара особава со постојани замерки за физичкиот изглед на жениве.
    Пошто си го бара и мисли дека е надљудско битќе, да и пренесе некој и да ми ја баци - ти си висока, ама исто така многу подпросечно убава, дури ни досадно убава, туку едноставно...подпросечен триаголник, ни правоаголен триаголник кој може да се пресмета со питагорина не си. Еуфемизам за неубава - не си ни симпатична. Изузетно...несимпатична особа. Многу сакам да коментирам физички изглед на особи кои сакаат први да коментираат туѓ или на особи кои единица мерка за поштовање им е личност која им се допаѓа како изгледа или па и не. Со истегнатата уста и триаголнестата фаца, бар просекот да го фатеше бе девојче...
    Више на таквото им се качи на жениве со едни та исти искомплексирани теми. Имаш речиси 30 години и уште смараш со височина и дебелина, епа еве ти го на.
    А доктор си побогу. И тоа доктор кој плаче само за пари, ме потсетуваш зошто здравството базично не ни чини, а не почнува од платите, туку од човечноста. Ама маци, погледни се прво во огледало пред пак да им се закачиш на ниските, просечно високите, дебелките, тамам девојките, цицлестите, паметните кои ти пречат, тие со хипотирида јет биле не знам какви, тие што читале класици пред ти да дознаеш што се у 4та на факултет . Некако поинтересни се од жирафестите без цицки, памет, уста како чорапа, а памет длабок ко бара. Глупа си.
    Смор.

Последна измена: 3 март 2019
    На oblace1, M&M, lasthope и 8 други им се допаѓа ова.
  18. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.654
    Допаѓања:
    12.483
    Да ти нуди светот можности, а да избереш да си останеш ignorant- може да биде одлика само на човек.

На RosettaStone, Anabelle.Amorette, WildMk и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.418
    Многу се нервирам бе кога ми дише во врат некој.Сакам мир малце.

На Purplelilac, Feminka192, RosettaStone и 4 други им се допаѓа ова.
  20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.765
    Допаѓања:
    17.806
    Не поднесувам :
    Типови на луѓе кои мислат дека очилата за сонце, always well-dressing и арогантноста ги прави нешто повеќе од другите
    Да се сликам секој момент и нз за вас ама јас немам време за филтери и ефекти на инстаграм
    Објавување на интимни моменти од сопствениот живот по социјалните мрежи
    Глумење доброќа, итроштина кога веќе се е проѕирно. Не ги сметам за итри оние кои ми глумат дека ме почитуваат и сакаат многу за да дојдат до некоја инфо или што и да било преку мене.

На WarriorAngel, Gosh, Miss666 и 4 други им се допаѓа ова.