Херера и јас се намачив но дојдов до тука https://www.tunefind.com/movie/charming-2018 И до тука https://m.imdb.com/title/tt4086018/soundtrack Претпоставувам дека по десет пати си ги отворила линковите и, упс, за жал негативно, не ја најдов таа трака стои на некој компјутер од Chris Braide и единствениот начин да се стигне до оригиналната снимка е кражба на неговиот лаптоп или преносен диск... Или да причекаме, три до пет години после премиерата на филмот.
Да ми беше поблиску човекот уште вечерва ќе му го земев лаптопот, ќе најдев начин песната да стигне до херерчето и лаптопот до продуцентот такоџе Или друга варијанта: да ангажирам наши продуценти и пејачка, да направат копија на матрицата и да се препее
Продуцентов не е заебанција, имал соработка со добар дел успешни артисти. Крајно професионален човек кој не би прекршил од тие јуесеј закони за авторските права нити петтина од член и став. Англискиот ми е тапа но, кој сака може да им пише на овие, според мене, единствени „допирливи“ соработници на амбициозниот продуцент ма да мислам дека сепак, чоекот нема да одговори...
Не друже, сите песни ги има во фул верзија, само "SOAR" ја нема. За пишување и пишавме и на пеачката Дона, но не добивме одговор. Обично и јас одам на таа варијанта контакт со изведувачот посебно кога станува збор за македонски песни и до сега испаднале фер и на мејл знаат да пратат тоа што сум барала. Ова е прв пат во историјата да не може да се најде фул верзија на песна од филм. Чудно но вистинито Во секој случај, фала што се обиде Сакам да кажам влажен период не дрма Ајде одам да се спремам , мора да се работи. Нека потрае периодов со расположени луѓе во околината , ми годи нивната позитивна енергија души мили, најмили
Сдк што е поентата на "прости ми ако сум ти згрешила" кога не мислиш вистински да бараш прошка. Ко ја утрово. Ако не кажеш, ќе се налутат. Ако кажеш а не мислиш, ќе бараш прошка наредна година за лицемерието
Најмногу ги поштовам, брате, оние кои ја напуштиле нашава земја и не се вратиле. Евентуално,, идат на месец,, два да поседат. А, не оние што ми кукаат и заминуваат, на 3 месеци па се враќаат демек као виделе бољи живот, па дошле пак тука да држат предавања за животот пример, во Германија, од кој виделе само МкДоналдс и се прошетале. Па, ми спомнуваат 2000 евра, па како таму им било убаво, а овде Македонија не му се живеело. Па, што не се отселиш перманентно?