Некои мислења не сакам да ми бидат цитирани.Не сакам дури ни во оваа тема каде што модераторите толерираат цитирање,а инаку за да се спречи тоа цитирање без дозвола,најдобро ќе биде оваа тема да се заклучи и да се фрли во канта,и да остане само СДК без цитирање.
СДК зошто не останаа луѓе на кои можеш да им се јавиш и да им се пожалиш, да се олесниш, наместо да те ислушаат, тие мора веднаш да те прекинат, да почнат со празни разговори како не си силна личност, или како ништо не ти е, и мене ми е така, бла бла
You 've got wrong ppl. Најчесто јас зборувам со блиските т. Е. Мајка ми, татко ми и сестра ми. една другарка, и толку. И пак ќе речам, колку помалку знаат што ти се случува толку поубаво
Ги молам шоферите на 50ките да се договорат дали станицата пред Рекорд ќе биде Жена парк или паркингот кај ГТЦ, once and for all. За симнување не прави разлика. Да треба да се качиш таму, не знаеш кај да чекаш
сакам да кажам дека денеска си го сјебав комплетно новиот телефон што го земав пред 2 дена, мада на никој не му е гајле, али ете. јбг
Било среќа да видиш штрк. Го видов на прв ден на пролетта. Ама денес што видов штркови како се парат?! Шо значи?!
Наредниов период се обучувам онлајн и ќе се обидам да добијам серитификат за персонален тренер, првиот чекор е најбитен, па да се закитиме со неколку сертификати.
Научив за првпат во овие мои години, да управувам со моето его, а не егото со мене. Мал или голем чекор, небитно, битно напредок е забележан.
Тема: -Како го практикувате...Хммм, и ми поминуваат глупи работи низ глава. Отварам: -Како го практикувате христијанството? Хааа... Ок...
Папата ќе доаѓал на еднодневна посета у Македонија за да се сретнел со сиромашните. Ќе му треба 300 то дневна за да ги сретне сите сиромашни