Пилето ми пее рано на сабајле. Станата сум уште од 6 , ама нервозна оти не можам да ја отворам вратичката од пералната , ќе мора да викнам хаусмајстор Времево мирно е вака сабајле, нема никој жив надвор. Ај да ви сликам од прозор од кај мене дома
Нaјди си нaфтa вo двoрoт пa зa брзo време ќе стaнеш нaпреднa, мaкaр не знaелa ни кoи се сoседи нa Мaкедoнијa. Кoлку други рaбoти се пoбитни зa рaзвoј, oвие глупoстиве сo кoи се зaмaрaме нa фoрум -свaќaм/сфaќaш, гoлемa и мaлa буквa, зaпиркa или не, вo црквa oделa или не...бaтaли.
Сакам да кажам дека нема смисла да дискутираш со некој, ако твоите аргументи врват покрај него како добра шега шо поминва преку глуп чоек.
Среќен роденден лепото моја да си ни здрава ,жива ,успешна и секоја желба реалност да ти биде Те сакаат мама и тато❤️!!!
Мислам дека премногу често се мешаат заштитнички инстинкт и мајчински инстинкт. Да, родителите се заштитнички настроени кон своите деца, ама не мора да значи дека ако некој го има првото, мора да го има и второто. Некој може да биде протективен кон сѐ и секого околу него, ама можеби не се чувствува способен да биде родител.
Америка не е напредна? НАСА у Приштина е, Силиконската долина у Битола, Ејпл, Гугл, Микрософт у Валандово?
Абе за мене не е никаков 'напредок' земја која функционира по принципот: Кој има пари ќе живее, кој не, нека умре. Или: Не убиваат пиштолите, туку луѓе НАСА е многу поназад од Европа во моментов.
Ти се фаќаш за одредени сегменти за да се издигнеш со некои твои ставови над нив. И на форум ок е, ама во целина далеку се пред тебе и ти описменувај се и читај колку сакаш, без пари закована си.
Сум. Во право си за тоа. Ама пак не значи дека се напредни, туку само богати. Нема шанси да ме убедиш дека е поинаку
Среќен роденден душо моја секоја желба реалност, многу успех у секое поле и уште многу години да го славиш.. Ми фалиш многу, но ќе се видиме за брзо време @Ladygugche Те сакам!!