Platata bila 10 700 zatoa sto ke sum bila prijavena na 30 a ne na 40 casa nedelno. Ne znam kaj ke im odi dusata...
Секое правило е со исклучоци, нема правило без исклучоци. Цел, Да се биде позитивна верзија на Исклучок или добар примерок од Правило.
СДК колку треба да си ненормален во паметот за доколку имаш дете геј, да го труеш со хормони за да "станело" стрејт и да се тешиш со помислата "па ете и транс луѓето ги користат за промена на пол". Мислам дека треба да постои едно правило: пред некој да стане родител да помине преку психолошки тестови, па дури тогаш дозвола за дете. Не е работата роди го па што сакаш прави со него, и тоа има избор и права. Ако си негов родител не си негов светец. Не е за секој дете, дефинитивно. ПС Такво нешто е казниво со одземање на детето и доживотен затвор!!!
Ах мори чупе.. да се казнуваше за се' што спаѓа под злоставување и запоставување на дете, пола од децата во државава ќе беа под социјални служби, а не со родителите.... за жал...
Денес се вратив од Грција. Главата ми е тапан од патот. Ич не можам да патувам. Се прашувам како ќе биде во недела кога ќе идам за Романија. Добро што нешто асално направиле, да тргнеме вечер околу полноќ па нема да киснеме по жегата. Таман ќе преспиеме.
https://www.radiomof.mk/zhitelite-n...hat-vladata-poradi-ogromnoto-aerozagaduvanje/ У меѓувреме, Македонците излегуваат на марш за семејство. Боље семејство што диши на шкрги нели, отколку никакво.
Пред да се тргне во поход за да се спасува светот би било добро за некои првен за себе да побараат помош.
СДК: Родител за туѓо успешно дете, во кое неговите родители вистински инвестирале, вика: Браво, е тоа е дете! *Своето не го ни погледнува, не може да се замара да го турне напред* СДК2: Ист саат како вчера, Анимали агејн во пижами. СДК3: Сакам 3 милијарди на сметка, не барам ништо друго, не барам луксуз. Само од тука далеку.
Мене ми имаат кажувано дека сум се правела интелигентна. Ама од такви особи во мојот речник тоа се преведува без болдираното, па како комплимент го сфаќам *** СДК, yeah sex is cool and all, ама дали сте пробале таратур со грч ладен јогурт после излегување надвор на 40°C?
Прав фан ја споделува Proud на фб преку 30 пати, али кога дознава на Фемина дека во спотот имало трансродовo лице не ја чинело песната, Тамара е трансформерс и треба да се прави сапун. АЛО хомофоби, се слушаме??
https://mobile.twitter.com/RumShtangla/status/1145986171497013249 Пазете кај кого одите на ГАК, може говно да ве прегледа, а не човек. Не било откривање идентитет... абе ај?! А неетичкиот потсмев?! Што е поразличен од некој да се искаже дека е геј?! Ова говно снобоидно смрдливо наскоро ќе биде пријавено. Да идам на доктор и да правам психолошка анализа дали мојата докторка ќе ми суди за лакот на ноктите/кондомот што ќе ми испадне од книшката/влошката/стравот и грчот/иконата/бојата на вешот. Не и е прв пат.
Не дека ја бранам типкава. Апсолутно си во право. Ама па што мајка бара икона бре у книшка.. Зошто им е!?