https://ako.mk/прегладнет-дехидрира...L9VdT13jIunEdZYAkvJ1G6cRCuS994X7-3yKPxyPThKE4 Да се собереме во масовен број и да идеме во Ромските населби да им покажеме љубов, за да во иднина не доведат до болка друго живо суштество или уште пострашно да не го остават на смрт. Најнепродуктивен слој во општеството, штетници, паразити, покварена семка. На крај на светот би ги преселила кога би можела.
На овие колку сакаш љубов покажувај им ,штеточини се невидени! Убаво си кажа, покварена семка имаат (чест на исклучоци)! А надлежниве не се нешто подобри од нив!
Дa беше некoј згoднич првa ќе нaпишеше ,,ми требaш". Ствaр нa вкус, тебе aкo Исус не ти се дoпaѓa, нa друг -дa
Тој ни заповеда да се љубиме како што тој не возљуби нас .Исус ни треба на сите ќе ве замолам и двете ,Brigdet ,што и да беше поентата изјасни се јасно и мирно .
Ај нека помине уште некој ден, да видиме до кај може да се изврти муабетот дека од деца не можеме да очекуваме еднаква одговорност ко од возрасни. Јас мислам може уште. Спојлер
Јас сум верничка но тоа сподели или лајкни на икона на фб тоа ми се глупости,дури свеќи на фб ставаат ако некој почине е тоа ми е врв на глупоста.
Можеби сум будала, со печат и потпис. Правам работи кои не сум ги правела никогаш....дали вреди? Ќе видиме
Абе се ви смета И што ако дале заклетва пред свештеници? Ништо страшно де, и не сфаќам какво уназадување е ова, т.е на никого не треба да му смета, оти никој лично не го уназадува овој чин, како да премиерот после таа заклетва ќе оди по народот од човек на човек и ќе им наметнува вера
Хереро , уште колку време ти треба за да собереш храброст да се фрлиш од авион ? Сите твои другарки се фрлија и се изнасликаа, само ти чекаш. Ајде одлучи се веќе, ти помина животот , а тоа ти е неостварена желба. Мораш да го доживееш тоа чувство од таму горе , високо, во облаците. Ехххх убавини , баш сакам и јас да скокнам така
СДК сите психијатри под итно да си ја напуштат работата, па дури и дипломите да си ги фрлат или евентуално да се посветат да ја изучат биохемијата. Анксиозност,депресија, психоза и шизофренија се лекуваат исклучиво со здрава исхрана, троа медитација и хелекс по потреба , еднаш дневно и не секој ден!