Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Најдосадниот дел од денот е вечерта.. Да не знаеш што да правиш. Пукам од досада. Седам ко да не сум жива додека надвор врне и ја пиам 3-тата чаша цедевита. |(

2. piksooki

piksooki Популарен член

СДК
    Тоа што пишувам на секс теми и сакам да пробувам нови работи не значи дека сакам да ги пробувам со вас фемина бојз.
    И не сакам да ги гледам вашите голи фотографии затоа што не ме занимаат.
    И ако не ме интересираш не значи дека сум дете.
    Посебен поздрав до @Robson ;)

Zimone, Milobebence, Avery and 26 others like this.
  3. Мејз

Мејз Истакнат член

Сакам да кажам дека не е фер што бришете мислења без да јс кажете причината. Нит навредивме некого со членката, нит исповоциравме

Billy Idol and Brinetka like this.
  4. John Snow

John Snow Форумски идол

Мислам дека не е дозволено цитирање у таа тема ама сепак мора да ти стигне нотификација со причината зошто те избришале. Модератори нека не ве мрзи да образложите :!:

Alisa22 and Brinetka like this.
  5. babaDara

babaDara Популарен член

Сакам да кажам дека ми фали. И дека јадам навечер затоа што ми фали. И дека ме нервира шо е рамнодушен. Мме негово.

Brinetka likes this.
  6. Мејз

Мејз Истакнат член

ne dobiv nikakva pricina..

7. Dust

Dust Game Over

Ви беше испратено известување дека е забрането цитирање во темата, мислам дека е доволно добро известување..
    Згора на се, во тема како што би му кажале, логично е да не цитирате никого ... освен ако не си ја препознаете жената/мажот како сака да каже нешто на швалерот:D ете тогаш имате благослов и од мене да цитирате..ма да во тој случај подобро е дома да се разберете:lol:

8. piksooki

piksooki Популарен член

Си лежам и го слушам глувчето под мојот кревет(кого мајка ми го видела пред некој ден но потоа неможевме да го видиме и мислевме дека некако избегло надвор)како си оди.Добра ноќ на мене вуху:rofl::doh::rock:

WildMk likes this.
  9. Ambitious

Ambitious Популарен член

Последните неколку денови ме следат само разочарувања.
    Се прашувам дали другите се толку променети или тоа сум јас. Или едноставно само сум одбегнувала да ја видам вистината.

Love 83, WildMk and cresa-jagoda like this.
  10. veteruska

veteruska Популарен член

Лесно е да осудуваш,пробај стави се во негова кожа.
    Таков народ сме све некој друг ни е крив за нашиот неуспех,и најлесно е да најдеш оправдување поради тебе не сум тоа што треба да бидам,ти ме уназади.

WildMk and Brinetka like this.
  11. Herrera

Herrera Популарен член

Поголема лага од "ВРЕМЕ ЛЕЧИ СЕ" не сум чула. Шипак лечи. Оние кои имаме изгубено драги личности во живот пак се присетуваме на нив, повторно се осеќа празнина бидејќи не се тука покрај нас.

Не ми е јасно зошто пак те сонував. Присетувања на убавите моменти, подготовки за на одмор, заеднички планови и зборовите кои болат - секогаш ќе бидеш моја, а јас секогаш ќе бидам твој -
    И за џабе потрошени години за на крај да ме изневериш со друга.

Зошто бе пак те мислам ? Нели бивши си ми? Нели си имам сега нов дечко ? Зошто ми се појавуваш на сон ?

Ништо не лечи времето. Пичка му матер :envy:

едит : само кучево може да ме развесели, фацичка една :l:

Last edited: Jul 28, 2019
  12. piksooki

piksooki Популарен член

Времето ги лечи само тие што сакаат да бидат излечени.

Billy Idol and IM.TMKQ like this.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Предвидок на нова врска.

Herrera likes this.
  14. piksooki

piksooki Популарен член

Зошто пмс от мора да биде толку комплицирана работа?Незнам што да кажам повеќе...така ми се навлекува под кожа.Сакам да се карам со сите,постојано сум нервозна.Како ѓаволот да влегува во тебе.Помош:worried::devil::devil:

Ugly Duckling likes this.
  15. Blue.Sky

Blue.Sky Популарен член

Само мачка

16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Саати потрошени во пребарување хотели, некои имаат категорија геј френдли, некои соодветни за деца, некои исклучиво без деца... Е целиак френдли нема:(
    Врти, сучи, сексот продава. Другото не е битно:@

GirlLove and Ostaveniot like this.
  17. Ostaveniot

Ostaveniot Истакнат член

Незнам кај им текна ама се организирале 15 души да дојдат кај нас. Тетки, стринки, баби, чичковци, братучеди. Некој првпат ги гледам не ни знам што ми се. Ама битно дошле. Океј тоа сакам запознавање со фамилија ова она ама они за друго се тука, да солат памет. Седнавме сите и они почнаа:
    -Детето ако се роди на втори илина мора да се вика, не е убаво тоа име што сте одбрале.
    -Женава ич не и гајле дека е бремена, сигурно за ништо не се грижи
    -Види каква е со твоето дете, не го сака
    -А со тебе па? Ти ли ќе чистиш, неможела да те испегла?

Чекајте бе малку луѓе. Туку така судите? Стоп малку
    Тоа е наше дете, ние си одбравме име што ни се свиѓа, се договоривме така да е, наше дете наш избор
    Не се грижела за бебето во неа? Епа не сте со неа секој ден за да знаете. Она секој ден овие девет месеци читаше се и сешто. За бременоста за пораѓај за се
    Ќе ме викнеше и ќе ми објаснуваше, ова сега се случува со бебето, ова е потребно, треба да се конзумира повеќе, ова треба да пијам, ова да јадам. За се читаше и многу пазеже, беше загрижена, само јас знам кога ќе дојдеше и ќе паничеше да одиме на контрола, чувствувала нешто, сакала да го провериме бебето
    Не го сака тоа бебе? Абе ајде
    Цело време беше со раката на стомак, ми збореше постојано какво ќе биде како ќе го чуваме, растеме.
    Моето дете е веќе и нејзино, го сака и се грижи за него, го сака како свое. Љубовта се познава
    За мене не се секирајте. Супер ми е. Единствената жена на која и е грижа за мене. Која прашува како сум, секогаш ме ислушува, советува, сака. Нема да ми падне круна од глава ако исчистам, испеглам, направам ручек. Срамота било, абе ајде. А не е срамота на 30 години мајка му уште врвки да му врзува и во тањир јадење да му става. Па мажот само за секс ли е? Она да неможе да се мрдне од болки а јас да и викам ај стани испеглај ми ова, напрај ми она. Тоа ли треба?
    Ептен се изнервиравме и двајцата. Мислам ќе се породи од нервоза. Друг пат веќе нема гости примање, само оние искрени пријатели и роднини, со кој ни е пријатно, никој друг.
    :@:@:@

18. Feminka192

Feminka192 Популарен член

Друштвото не ме вика сабота за ислегување
    - јас во 2009 година (facepalm):o:punch::u:(n);(:swear:
    - јас во 2019 година :coffee::~::music:8):D:d::beer: - поарно шо не се јавија :devil:

19. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Купувам во специјал од тие ролованите со фил + лиснато + чоколаден мус. На продавачката и викам "За тука". Се чуди дека се е за мене и очигледно имам намера се веднаш да изедам и ми вика "На човек поскапо му е тебе да те нахрани него ли да те облече". :D

Story of my life.

20. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

@Feminka192 :rofl: :rofl:
    Јас 2009 - немам другарки и никој не ме вика за излегвање - :sun: (wfh) :pizza: :~:
    Јас 2019 - имам една другарка и конечно замина на одмор малку да поседам дома :sun: (wfh) :pizza: :~: :beer: :mp: :rock:
    Како и да е ме пресмеа. (highfive)

Сакам да кажам ... ПМС. :makeup: