Mnogu mi e maka,mnogu mi e teshko na dushava,pukam od vnatre od nervoza Aaaaaaa !!! Srcc mnogu mi falish Ehh samo edna tvoja gushka kolku bi me smirilaa Samo kolku mnogu pozitivno i toplo mi deluvashh Mnogu mi falishh Mnogu sakam da si sme eden do drugg
До кога ќе се поистоветува прошетаноста низ светот со интелект? До кога ќе слушам “се разбира тој, нашетан е”? Ова ми е едно од стварите што ги слушам секој ден, а скроз немаат врска со реалноста. Во реалноста пак гледам примери од индивидуи кои, да, отпатувале на многу светски познати локации и ми изгледа дека сè што извлекле од тоа се 283 сториња на Инстаграм. Немам ништо против тоа секако, одлично за нив и мило ми е, но кога ќе слушнам дека ги величаат, а и самите се онака full of themselves само поради тоа што посетиле повеќе места од некој друг а притоа ги гледам како седат со мене и не знаат да дискутираат за ништо повеќе од бош муабети и трачеви... не.
Жена пишува на фб што смрди на запалена шума на Стража, да не има некое инфо околу тоа некој, а во одговорите дијагнози за неа, до што се замарала... Е заради ова нема да не биде, а не заради осудите за педерите. Зошто постојат луѓе со ментални инвалидитети кои не се потврдени од специјалист и тоа се луѓе со право на глас и бидување рамноправен граѓанин на државава. Еколошка свест нула. А ако видите некоја лудача која им го фрла ѓубрето назад у кола на лудаци кои дур стојат у колона и џиткаат низ прозор - јас сум. Можда и ќе ме препознае некој. Говеда невакцинисани.
Баш е убаво временцево, бар не трошам струја за пржење јајца. Стај ги на тераса на врели плочки и за 29 секунди се готови. Фала ти Господе за убавото сонце.
Пишала: Kolku samo e blagoslovena ovaa zemja Ubavinata na Kozjak pleni i obzema Ti Blagodaram Gospodi za ubavinite ❤️ Козјак е вештачко езеро... И така... Но сепак, убаво е да живееме во благодарност, иако јадам трици.
Она кога си преморен и не правиш разлика помеѓу клиент и мајка и ѝ се претставуваш „несвесно“ строго професионално, прашувајќи ја како би можело да ѝ се помогне. Се помоча од смеење жената.
Цела вечер се прашував,пробав да ги разберам луѓето околу мене.Полна дискотека ,предобра музика,баш како што сакам,некои латино vibes,да ти е мерак да мрдаш.А сите како да се на некоја парада,изнаоблечени,дотерани и премногу нашминкани.Зашто си се облекол/ла толку ,кога ништо не правиш?Пак дремеш на тел?Манијачиш и си во потрага по можеби сродната душа..Да баш тука ќе ја најдеш.Убав/а си,како и да изгледаш,и нели поентата во изглегувањето е да си поминеш убаво и да бидиш жива вода играјќи толку многу...Барем јас така го гледам.Самите си го правиме тоа,самите си поставуваме граници,никако да излеземе од тој магичен круг на безличноста.Не е лошо да си различен,дури подобро е да се делиш од толпата,од колку да бидеш овца.Доста со тие стеги и навидум незаменливи притисоци кои самите си ги задаваме.Биди тоа што,твојата најдобра верзија,тоа е доволно.Играј како луд/а,пиши и на симпатијата,кажи им збор два на родителите и искажи си го твојот став,не си задавај толку големи очекувања за да не се разочараш,напиј се уште една чаша мартини,облечи си ја блузата што одамна сакаш ама мислиш дека не то стои или не е доволно ‘in’.Допушти си некои такви задоволства,ќе се чувствуваш поисполнет...
Не знам колку е присутно изневерувањето во Македонија, ама со оглед на ставовите што ги имате, ми гледа како честа појава. Деструктивна, да. А, знаете зошто се случува тоа? Општоприфатен факт ви е дека женското не може со првиот цел живот, па и машкото, одма ќе посака со друг да види како е. И за информација, ако сака со друг да види како е, нека не вара - нека си раскине или не, а? Македонче ќе игра на две столици. И зошто да посака со друг да е, ако е задоволна со едниот? Знаете... може да се пробува и да се бара сѐ додека не ти е погоден. Не е општо правило дека дека секој ќе посака предизвици од тој тип, глупости. Па не е ни предизвик за мене... Предизвик е да се запишам на факултет со 96 перцентили и да ме примат во државна. Познавам тип што 3години нема физичко задоволство од женската, ама друга нема пипнато, ја чека. Дури и ненормално ми гледа, ама за секоја почит е. Мораливе ви се за никаде. Блабла Така ми дојде, така си се искажав.
Нема ништо поубаво од започнување на денот во парк пред зграда со слушалки all alone in the green trees. Тотална релаксација, еден саат
2020 ќе дојде уште малку, а некои уште бладаат дека нерелигиозни и општо луѓе прогресивни околу религија, им честитале празници само на муслиманите пошто така била модата. Ај пораснете и гледајте си го вашето лицемерие ако може.
На народот поверно им е дека снимките со катица се монтирани неголи дека има антракс у државава.. Где то ја живим
Доволен е еден коментар од моите за да ми го качат притисокот до даска Сакале внуци И јас сакам асален дечко кој нема да ме вара и кој нема да ме гледа како сексуална играчка, па кој ме прашува мене Дали нив ги интересира колку сум јас повредена на тоа поле, па љубов моментално ми е последно нешто на ум Не така???? Не мора да долеваат сол на рана секој пат кога ќе видат некој како се шета со внуче под рака, како тоа они немаат што да шетаат И мене ме боли кога ке видам среќен пар со бебенце, само затоа што ми мава шамар дека не сум таму каде што мислев дека ќе бидам на овие години #живототнеефер
Се бориш цел живот,правиш планови за иднината,да ствараш фамилија,да градиш свое,и некоја си будала која Татко ти ја лигави цел живот,паразит од скоро 40 години,кој никогаш нема заработено 20 денари во животот,кој нејзиниот родител ја храни сеуште,и нејзините деца,ке ти го е*е животот,3 децении ке те јаде.Пробуваш да најдеш компромис,збориш,се трудиш,џабе е се,животе е*и се,и ти и родителот и све у пм.