Постои нешто како Фемина чет на форумов?? Или јас сум од поновиве тука и врска си немам или сум слепа. Трето нема.
Da se rodev kaj drugi lujdze vo drugo semejstvo poubo ce bese mozi. Ce imav zivi roditeli,ne ce se macev sam mozi I bogati ce bevme.
Мразам кога некој се обидува да ми го наметне неговото мислење по секоја цена. Културно и фино кажувам дека го почитувам твоето мислење, ама не се согласувам со истото. Уште ќотек остана да добијам зошто така мислам . Така мислам и т о ч к а!
Значи,какви идиоти се луѓево... Стојам на тротоар,чекам да се запали зеленото светло за пешаци на семафорот. Си поминаа неколку коли кога светеше за нив и ај се вклучи зелено светло за пешаци. Тргнав и таман два-три чекори пред тротоарот од другата страна,ете ти ги се залетаа двајца со коли. А,бе зелено за пешаци е само за пешаци,кај летате,бре? Ненормални едни! На едниот му покажав со прст накај зеленото светло за пешаци,треба да биде благодарен што не му го покажав средниот,туку друг прст,оти како што сум во ПМС,можев и да му се раздерам и да го отерам во 3 мајчини. Не кршете правила,и вие и некој друг може да настрада!
Ако нешто ме нервира, тоа е кога некој ми чепка во работите без прашање. Приватноста ми е многу важна, не знам како барем најблиските не се научија. Прашај ме, што и да треба, ќе ти дадам. Само не чепкај така подмолно!
Хигиената е половина здравје Седам во воз, а до мене седи некој, не знам кога последен пат видел што е вода и сапун Барем денес сите услови се достапни за хигиена. Ама не е до условите, до културата е
^ what she said. На работа ми доаѓа еден неизбањат со денови и коа ќе застане до мене па и со прст ми покажува на монитор не може да не си го затнам носот. Не знам нели си смрдат сами на себе?
Немаат сите услови( мислам на бездомниците и слично) Но сигурно штом си го напишала ова човекот не изгледал како да нема услови. Познавам многу такви , не се бањаат ќе стават парфем и спремни се... Полошо нешто амин Инаку пишете ми да се дружиме на кој му е досадно
https://www.thesun.co.uk/news/9898973/ashura-festival-blood-devout-muslims-knives-heads/ Како е ова нормално?
Со денови ја слушам песнава! „Шепни му на брегот,што никому не си кажала,дека во крвта плима не ти надошла,откако си негова“, „Може ли тој од глуварче,за тебе, да направи пролет, од еден твој збор, да напише сонет?“, „Можеш ли ти да го презреш светот, за тој да биде среќен? Не,тоа еднаш бива и никогаш веќе...“
За момент, кога ќе погледнам некои работи што се случуваат а не треба да се случуваат, се прашувам дали сум на планетата Земја или на Марс.
Имав вишок енергија па почнав да чистам , си се избањав па сеа ќе опнам едно винце и сиренце на тераса па шо сака нека е.
Е фала богу конечно темата за врска со оженет човек стана попопуларна од темата за барањето на наставниците за покачување. Да има нешто попоучно да се прочита
Мора да избереме да бидеме оптимисти и покрај сите трагедии во животот. Дури и во твоите најтемни моменти можеш да избереш да ги гледаш нив како нешто што те направиле посилен.