Како што знаете, ја не носам гаќи. А и да не знаевте, сеа знаете. 10 години не носам. Се започна коа лежев у болница едно два месеци на сред лето и смеев само по маица со отворен грб да спијам. Ситуацијата ескалираше коа ги открив тампоните пред едно пола година и јаче, па заминаа на вечните ловишта и последните два пара црни бапски гаќи, купени од баба ми у 2011 или 2012та. Али тоа не е се, почнав и да седам по дома и да спијам само по мушки маици, долги само до пола гз... Без гаќи. Јоло.
Да се надоврзам на постот. Минимум 50 пати до сега срернувам Срби и Македонци тука во Италија низ маркет, и ќе зборат, ќе причат и од еднаш дека јас свикувам нешто по дете - разговарам, кога ме слушнат автоматски почнуваат италјански да зборат Уште не сфатив која е поентата Демек "еве ме знам италјански" да се пофалат или што е? А од пред секунда зборувале Српски Феноменот со балканизмот у 21 век!!!!! За среќа ич не сум таква .
Добро утро и од мене Надвор камен ладно, а толку обврски за завршување кој ќе оди би сакала сега да сум негде на село со ќебе со топол чај во раце и добра книга! Имајте убав и пријатен ден!
Ми се оди на ливада и ми се тркала. Како мали ќе отидевме, прцули со висина од метар и петнаесет, и се тркалавме додека не застанеме на небото а над главите нѝ е Земјата супер беше.
Аххх просто го обожавам вкусот и мирисот на кафе,јас можеби во претходниот живот сум бил некоја врста на кафе
Да де, ама тие истите што бараат жртва да ѝ ги истурат фрустрациите на крај ќе речат релакс, форум е ова, зошто се замараш на форум како ти се обраќаат. Оти кога се зачленуваш негде, правилата на однесување се таму за украс. А они и надвор се истите психопати, што значи, виртуелен свет било, не е изговор. Али не е битно, во живо нема модератори да ги бранат и повластуваат, така да...
@Gosh, ме изнасмеа, алал да ти е. Јас па, мразам чорапи. Само со обувки можам да носам. Не сфаќам како по дома може некој да носи чорапи, па дури и да спие со нив Ужас, ужас... И домашни папучи исто така не носам. Најмногу мразам кога некој на гости ќе ми понуди папучи. И на минусни температури надвор јас си шлапам боса по дома
Same here Порано војна водев со мајка ми за тие чорапи па после најдовме соломонско решение, на пола нога ги носев Чоек не смееше да се разболи, одма следуваше попување: ете ти кажав ќе настинеш, бос одиш бла бла
Ако сакате да нараните улично маче, дајте му парче месо што и вие би можеле да го јадете. Значи не претврдо, не старо и расипано и многу важно, не со коски како што видов прееска. Возрасен човек или мачор ќе се задави од такви коски, а не мало маче. Поарно ништо не му давајте отколку нешто што би можело да му наштети