Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.265
    Допаѓања:
    57.686
    Јас па само среде лето не носам чорапи. :D
    Сега почна сезоната на чорапи и не можам без нив. :lol: Најмногу заради тоа што стапалава би ми биле камен ладни, без разлика дали е топла просторијата или сум убаво покриена за спиење. И ич не можам да поднесам ладни стапала. Зиморливка. :D
    А општо сум голем обожавател на чорапи.

Најубав филинг ми е сега кога ги ставам долните пижами в чорапи, горната пижама во долните и се стуткам така под ќебе да си се топлам. Какво спиење гола, или без чорапи, вака ми е најубаво. :rofl:

На M.B., oblace1, Love 83 и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.535
    Допаѓања:
    43.755
    Шо ако ти кажам дека ни прслук не носам?

Надвор од дома само спортски градници, а ако ептен мора, чипкани бралети без жици, потпуки, ништо...

Дома нит под разно.

На WildMk, 1209, Glossy-girl и 5 други им се допаѓа ова.
  3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.302
    Допаѓања:
    226.914
    Порано ни јас. Сеа Д корпа сум..

На WildMk и piksooki им се допаѓа ова.
  4. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Ме тепа самотија вечерва

На poenta, SnowWhite8, Glossy-girl и 10 други им се допаѓа ова.
  5. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.236
    Да се отвори билтенот на МВР само и само за политички функционери, директори, менаџери итн, ќе произлезе дека од сите нив, НАЈ ИСКРЕНО, прекршоци скандали и криминали имаат направено околу 80% мажи и 20% жени. Потоа со закон да се даде, минимум две третини од функционерите да бидат жени, чисто од дисциплински и етички димензии, да се одведе лудолово од Македонија. Додека не дојде женска рака до законот, овие мангупи од власт и опозиција мамицата ќе му .....на цел систем, народ и цело општество.

На nextredstyle, Glossy-girl и Ostaveniot им се допаѓа ова.
  6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Мило ми е што слушам вакво мислење од спротивен пол(мислев вие мажиштава нѐ нејќите:rofl:), иако мислам дека на човек ако му дадеш власт, моќ, позиција - збеснува и секогаш ќе си ја претвори позицијата како шанса за да се збогати самиот. А, исклучоци постојат, такви на кои не им светнуваат парите при секое зелено знаменце да украдат од сиромав народ. Само што тука не игра улога полот, карактерот, самосвеста и моралот it is.

На Ostaveniot и Keanu_R.Wick им се допаѓа ова.
  7. Keanu_R.Wick

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.236
    Човек ко човек да, се расипува од моќ. Ама мислам дека жени политичари ќе ги доведат работите во ред и те како. Оние, т.н. "жени со јајца", што нема да подлегнат на уцени, на швалери, на криминалци. Тоа е единствен и последен спас за Македонија, посебно за менаџирање со работна сила и намалување на имиграција.

На nextredstyle, cresa-jagoda и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Мило ми е многу што ова го мислиш, јас многу надеж влевам во способноста на жената, дај боже тоа да е спасот.:party:

На cresa-jagoda и Keanu_R.Wick им се допаѓа ова.
  9. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    И тебе ли ти пишуваше тој со фут фетишот? Се нервирам, само мене ли ме има прескокнато? :^)

Да ти ги лиже стапалата и да ти плати, а ти само седиш и ништо не правиш, тоа ли е дилот? Не звучи толку лошо :smirk: Додека сме тука може и да ми подзачисти дома, да ме служи, и да ми плати секако, ако сака такви субмисивни игри. Бидете опортунисти дечки ;)

10. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.014
    Допаѓања:
    14.502
    не е секогаш до немиењето. Кај маж ми работи младо дете на ден којзнае можеби 5-6 пати се тушира и пак на работа до него не е да се доближиш. Не туш не парфеми џабе. Ама таква кожата. И на сестра ми кожата чудно и мириса. Не неубо или на нечисто на пот... Ама некој неспецифичен мирис е. Поднослив. А исто има и луѓе кои не многу често се капат па ме шират никаква тешка ареа. Се е до кожата. Воедно и хормоните и процесот на излачување.
    видете... Секој со свои навики а и зависно од време ама па заби да не измиеш??
    вистина. Чудна работа. Јас па се така малку на шала разговарам,отворено си кажувам ме знаат сите дека можам и многу да се нашалам и никогаш не се навредиле или да ми замерат а и јас прифаќам шала и колку што сум отворена толку сакам да се отворени и спрема мене. Дали овде на форумов или општо во жовч исто ми е . Ама овде шала нема,се се некои озбилни немаат време за шала,на некои " не им стои на годинитие" некое се премногу сериозни палата за нив е детска работа... Или ќе се навредат ќе се налутат. Или едвај чекаат да се зафатат за кавги.... Страша работа.
    оставаат трауми ваквите случаеви. И јас имам неколку ама не сакам да се потсетувам на нив. Доколку е можно се надевам дека некогаш целосно ќе заборавам и ќе се избришат од мојата меморија.

Сакам да ги дочитам уште неколкуте страни ама веќе одамна ми се спие па конечно заспа бебето и да искористам да спијам и јас. Многу сум ограничена во спиењето ;(

На Ava.84 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Будна во 3 и 53...уз икање и жед. По некој глупав сон со авиони, стари турчинки, бизнисмени и изневерувачи, се заедно..прајслес:@

12. Keanu_R.Wick

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.236
    Туширање наутро, чист долен веш, туширање пред спиење, чист долен веш.
    Утрото исто да се направи, дефинитивно нема да смрдат толку.
    За заби, лакалут актив. Нит хербал нит гратис, само актив.

13. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.436
    Допаѓања:
    21.035
    Добро утро... :)
    Не знам ни јас зошто толку рано станав. Сум се стуткала во ќебиња. Синоќа беше многу ладно. А и сега е. Не можам ич да поднесувам студ. Не сум навикната. Затоа ја мразам зимата.
    Како и да е, имајте пријатен ден:*

На Billy Idol, Oxymoron, Keanu_R.Wick и 2 други им се допаѓа ова.
  14. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.014
    Допаѓања:
    14.502
    Пери алишта со Ленор и носи парфеми со себе и обавезно мастики. Нека е мирисот на чистота поинтензивен :rofl: малце смешно е ама па вистински сериозна е работата не е зафрканција

На Keanu_R.Wick му/ѝ се допаѓа ова.
  15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Блокирање, игнорирање и нечитање на токсични луѓе на интернет треба да ви биде рутина за зачувување на менталното здравје.
    Исто како миењето заби.

На Nausicaa, cresa-jagoda, hermosa и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Keanu_R.Wick

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.236
    Домашно воспитување најчесто може да се забележи при анонимна комуникација - форум, твитер и слично.

Тука освен школата од дома, се прикажува вистинското светло кој каков е и колкава вредност има.

На sj *O*, Bitter-Sweet и Gosh им се допаѓа ова.
  17. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.075
    Допаѓања:
    131.199
    Ја најде...Таа паста не вреди ни 5 пари,а чини над 100... :rofl::rofl:
    Има далеку поевтини,а поефикасни пасти за заби.
    За однесувањето...
    Ако не ги познаваш членовите во реалниот живот,не можеш да знаеш какви се на форумов.

На cresa-jagoda и Alisa22 им се допаѓа ова.
  18. Keanu_R.Wick

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.236
    Добро :)

19. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.002
    Допаѓања:
    45.806
    Другарка ми се породи, не вистинска ама станав тетка на една мала преслатка лепотица.

Денес требаше да си одиме на одмор дома ама ни се расипаа плановите и не летнавме, многу бев тажна ама ова ме развесли. Доцнеше со терминот и и реков Ана ме чека мене да си дојдам па да се роди и стварно така бидна иако јас не си дојдов.

Многу сум среќна зошто другарка ми имаше многу тежок живот, среќна сум за оваа радост која и ја подари животот. Ви посакувам на сите кои сакате ваква среќа да си начекате.

На mal.ecka, Florenсе, Lolipop23 и 24 други им се допаѓа ова.
  20. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    Многу ми се допаѓа како самиот си го издаваш оригиналното размислување со само еден респонс на некој/а форумџија/ка. :D

На theowndemon, Sejfullai, VoodooGirl и 2 други им се допаѓа ова.