Јас дефинитивно сум најглупавиот човек на светов Се е подобро без мене бе ако јас не расипам нешто тогаш кој Најдобро да си го поминам животот некаде далеку далеку кај што ке бидам сам да не сметам на никој
Очекувам премногу од себе. Не толку од другите, колку од себе. Морам да научам да се опуштам и да си дадам признание, сама на себе, кога нешто сум направила како што треба. И да се научам да го пуштам мозокот на пасење кога е потребно. Им завидувам на оние што знаат да бидат безгрижни.
Се згрозив пред малку кога видов како овие од ЛГБТ во Барселона прават стриптиз на деца. Наместо децата да се учат на убави работи, на морални вредности, на конструктивни нешта, тие им облекле танги на двајца педери и стриптиз им прават. Да му се згади на човек во која насока се движи светов и како овие од ЛГБТ немаат граници во нивните перверзии. Еве го видеото (18+): https://www.facebook.com/dustie.miller.16/videos/136425061005235/
Денеска барајќи нешто по дома,налетав случајно на една голема кутија со слики,седнав ја отвори и што да видам,сите слики на мојата покојна Мајка во нејзе.Седнав полека и ги гледав една по една,на секоја слика што ја гледав,ми капнуваа по 2-3 солзи,ахххх животе животе,ми го зема најдоброто од мене,ми ја зема најсовршената МАЈКА НА СВЕТОТ
Моментот кога братучедка ти од седум години ќе донесе бела прашлива материја во мини проѕирна кесичка налик кокаин. Стојам во шок со вџашени очи, моите во дневна, ja зимам за рака, вадам на балкон со брзина на светлината и ја прашувам: - Од каде тебе ова? ,,Со Ања и Мартин го правевме" - Кој е Мартин бе? ,,Одор, креда е!!!" Oкеј. Кога дете од седум годишна возраст успева да те prank-ува сфаќаш дека си too old for this shit.
До сега умрев 2 пати поради иста личност..И уште колку време ќе бидам глупава и ќе придолжам вака не знам.. Ама боли, навистина боли. Психички пропаднав.
Леле ако ме чита женската што и се пуштав вчера во Студио Паб пред дечкото. Извини многу душо што се изнагушкавме ама бев дупка пијана. Дури па кога дојде на шанк да си земе пијачка реков...немој да ми го украдеш телефонот и таа ми вика...нема душо (нов ми е инаку)
Длабоко во себе посакувам кога некои личности осудуваат геј или пак врски меѓу луѓе со различна вера или слично осудувања "казната" да ги стигне со нивните деца.И тоа не е лошо замислено од моја страна затоа што јас не ги осудувам тие луѓе.Но знам дека ќе биде лошо за тие родители. За да сватат дека само љубовта е важна и дека се друго е заборавно и минливо.Да сватат дека сме исти.Дека нема разлика меѓу нас. Искрено би сакала сите да беме отворени кон нови работи.И иако се бунтувам навистина не сакам да ве натерам да го мислите тоа.Само посакувам...Посакувам луѓето да ја видат вредноста на животот.Да ја видат вредноста на љубовта и загубата.Да сватат дека навистина еднаш постоиме и дека навистина заслужуваме среќа.И тие личности што ќе кажат не јас нема да дозволам такво нешто хахаКако мема да дозволиш?Ќе поднесеш твоето дете да биде несреќно за да биде задоволен твојот имиџ?Дај размислете реално.Само за момент.
Смешно е како најповршните личности кои сум ги сретнала ќе кажат јас барем не сум површен.Ех животеее...
Морген Станата сум рано, ме разбудија камбаните , лошата вест е што се разбудив во текот на ноќта кај 3 саат по полноќ со многу лош сон , ама затоа на четот ги начекав @LittleChili и едно машко, не му го запомнив никот па ме дружеа малку , добрата вест е што се осеќам мотивирано иако спиев со прекини. Доручек супа , не ми се јаде баш, покасно ќе се најадам во Паркот во гужвата. Изгледав една епизода Штрумфови. Да заврши пералната па ќе облечам патиките и идеме пак во Луна Паркот. Се чув со другарот од Аргентина, он ќе ми прави друштво на врталешките, јухууууу очекувам убав ден Бацки и гушки до сите, одам да зачистам уз пат.
Најлесно ми е кога се исплакувам. Што сум собрала преку цела недела во мене го исплакувам во текот на викендот. Значи цела недела плачки ми се собира во еден месец. Ако јас ова не го напраам, одма ми мава нс желудник и црева. Секој си има свој вентил. Се надевам на многу подобар месец, недела, ден.