Prvo dobar den i golemo zdravo na site Sakam da kazam deka ,, i'm a live '' I da vi kazam deka ke ve druzam vo naredniov period.
Аман бе луѓе.Кој што објавил, кои два члена се расправале...Зошто се замарате толку? Има модератори нека бришат мислења.А и btw кој што сака може да прави
Времево веќе нит се води нит се тера.Или нека истура или нека пече Сонце аман цело расположение ми го менува. Пет mooda сменив за 12 часа
СДК храброст е во денешно време кога 90% сите се со тон шминка, филери, силикони, вештачки коси, да шеташ со бели влакна на глава, со огромни подочњаци, со дупчиња од акни, и пак сеуште кукам како не сум се сакала себеси?! Море се сакам и тоа како, само не сум свесна изгледа Добро, она бели влакна нека не ве плаши, се фарбам редовно, сега ме фатила некоја мрза, ама и не се познаваат многу Ама за лицето подолг период фурам природен фазон, без грам шминка, ни пудра ни бутур, само понекогаш кармин и крем за лице
Многу сум вљубена. Досадна сум ви веќе на сите, знам. Ама не можам да издржам, се мрднав Што би се рекло, не знам кај терам
Каков кошмар... Се мажам. Кум на свадбата - Тито. Музика - некое биртијско врањанско средновечно дуо. Прва песна - Ако умрам ил загинам. Маси и столчиња - Ко за у двор, под церада направена од шаторски крила. Оооо јеботе, на која дрога сум?! Не ми е добро.
Колку мразам групни проекти и неодговорни и незаинтересирани луѓе шо оставаат се 5 до 12 и треба буквално да ги молиш со сила да си го завршат нивниот дел или па чекаат се на тебе да напраиш.
Сакам да кажам дека висока и неудобна штикла на врнежливо време и паднати лисја и не е баш најпаметна идеја. Не ме прашувајте како знам.
@piksooki, ако сум успеала да разведрам и да разубавам барем нечиј ден со некое мое мислење овде, барем на една личност, јас сум пресреќна Ти благодарам!
И денешниот ден утре ќе се вика вчера исто како што денес вчера се викаше утре. Само името на денот ќе се смени, мислата и копнежот ќе останат исти ...ако некој ме разбра што СДК
@Dream-Girl, ете зошто секогаш истакнувам колку ме нервира таканаречената тимска работа. Обично не постои никаква тимска работа туку група џаболебари, на кои главното мото во животот им е Не се замарам, ќе помине и онака. И обично има еден или двајца одговорни и вредни луѓе во групата, врз кои сите се шлепаат. Отсекогаш сум преферирала индивидиулна работа и тврдам дека ,,на волкот му е дебел вратот зашто сам си ја врши работатa''
Тимска работа е океј ако сам си го бираш тимот. Обично тогаш немало проблеми ама вака кога со некој сосем спротивен од мене сум, стално проблеми има. Може па и подобро да си од тие луѓе "не се замарам", гајле им е, се некој друг за нив завршува.
Уствари не е “скаменета љубав”, туку е напушен/а на љубов, односно на македонски “од љубов опијанет”. И барем тагни ја де.