Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Ако се собрале помалце пари за бебето на ромката, јас ќе дадев повеќе да беше се еднакво и да нема дискриминации. Нема изговор, таква е работата.

На Milobebence му/ѝ се допаѓа ова.
  2. 1992g

1992g Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    9.625
    Во парк имав многу немил настан денес, и цел ден ми е руиниран заради тоа.
    Имам 8 месечен доберман, од работна крвна линија, веќе средно-големо куче, околу 40 килограми веќе. Одлучивме денов да го поминеме у парк, и да поработиме на социјализацијата која што е супер сега за сега.
    Поради застапеноста на агресија кон луѓе што одеднаш ќе пристапат или кон невоспитани деришта што без прашање скокаат да го жгњават, си носи маска и си е на поводник. Отидовме кај паркот за миленици, и внатре имаше 3-4 групички на луѓе и воглавно големи раси на кучиња. Нормално, оставив првин адаптација период преку жица да се душнат, два пати обиколувајќи го заграденото место. Скоро сите дојдоа да се душнат, немаше реакции лоши а мојот едвај чекаше да го пуштам зошто се намирисаа со еден млад боксер дека се ќор зелени тикви и сакаа да си играат.
    И така, му ја симнувам маската, отварам врата и он почнува да си игра со боксерот, доаѓаат кучиња да се душнат, и одеднаш акита куче му скокнува да го дави, и тоа се бутнуваат у мои нозе, јас паѓам и почнувам да пискам, што мислам дека го испровоцира моево куче силно да ја фати, па кога ги раскачивме исплука парче кожа од делот меѓу ушите на главата. Па тука, ми се пуштија како сум смеела одеднаш да влагам така, не сум била нормална, па им се распиздив едно убаво, а една жена ме подржа велејќи им дека првин сум кружела да се запознаат после сум го пуштила кучето.
    Е сега, еднава пријателка на оваа со акитата, видов дека има фемина зошто и беше отворено на форумов, па уште еднаш да нагласам :
    ПАРКОТ Е ЗА СИТЕ! НА НЕГО ИМАМ ПРАВО И ЈАС, И ТИ, И СИТЕ! ТОА ШТО ТИ Е НЕВОСПИТАНО КУЧЕТО, НЕ Е МОЈА КРИВИЦА!

На FallenAngell, Gosh, Amellie13 и 8 други им се допаѓа ова.
  3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.272
    Допаѓања:
    226.746
    Акита е агресивна раса. Да, агресивна пак ќе кажам. Треба баеги вежбање за да се социјализирани.
    Добро е што си се нашла во таква ситуација донекаде, ете кучето учи како да те брани кога ќе го намириса твојот страв. Што е во ред. Тоа му е работа.

На FallenAngell и Miss666 им се допаѓа ова.
  4. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.469
    ^
    Во иднина не ја вади маската на кучето. За твоја лична безбедност и за безбедноста на другите.

На buba4e89, ЕденЧлен и joy1 им се допаѓа ова.
  5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.272
    Допаѓања:
    226.746
    Аа да. И никад не пуштај куче меѓу миленици со маска. Баш за ако го нападне некој да може да се брани. Патем парк за миленици е место каде е дозволено да се без поводник и маска.

На FallenAngell, sierra и Miss666 им се допаѓа ова.
  6. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.931
    Она кога од инстаграм се уклучуваш на фемина и ти се допаѓа нешто и притиснуваш два пати за да лајкнеш :x:bandit:

На Rama, cresa-jagoda, GoodGirl45 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.931
    Добра ноќ или добро утро?:x:|:nod::D:bandit:

На Billy Idol, Blue.Sky, GoodGirl45 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Полусвесно бев будна од 7 сигурно, сега и се расонив скроз..
    Цела недела прва смена и премалку спиев и чекав викенд да наспијам.
    Зашо станав бе:drunk: :headbang:

На Rama, nextredstyle, Brinetka и 5 други им се допаѓа ова.
  9. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Може ќе додадеше ако имаш повеќе и земаш лесна пара па не ти значи ништо, во спротивно глупости тресиш зошто секој си знае како си заработува и колку му значат парите, јас може со минимална плата издржувам 7 членови дома и денар не ми останува, а тука демек ме срамиш јас да бев ко тебе ќе додадев. Да сигурно ќе додадеше иљадарче, ти верувам.

На Stark, FallenAngell, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Ќе додадам, зошто да не.
    Да не ќе ме осиромашат нешто?
    Да не ќе ме пропадне светот ако се скратам еднаш од сопствените каприци?
    Колку сте себични, за 1000че цела драма.
    Многу е битна честа и почитта кон другиот, парите и се друго не се ни битни.

Очигледно те погодија спротивните реакции на твојот пост па сметаш дека тресеме глупости. Интересно.

На Miiaaa98 и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  11. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Војник во кумановската касарна извршил обид за силување над колешка исто припадничка на армијата и ова се дел од коментарите… мнозински: Screenshot_20191123_102530.jpg
    Screenshot_20191123_102546.jpg
    Screenshot_20191123_102618.jpg
    Screenshot_20191123_102629.jpg
    Screenshot_20191123_102648.jpg

Намерно ги оставив со име и презиме, џганот да не остане анонимен. Пичка ли ви материна олошка, психопатска, на живо би ве дерела без око да ми трепне, откако претходно ќе ве силувам со греда во смрдливиот ви газ.
    Олоши !!!

На mode-kristina, CameliaMiller, SnowWhite8 и 64 други им се допаѓа ова.
  12. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.098
    Допаѓања:
    174.237
    Дур и лајкој имат копиљаците. @lovestoneddd И јас имам потреба да извршам некој експеримент на нив. Потреба е. Не сум јас крива шо сакам да правам грозен и не етички експеримент на нив. Природата е, потребата во мене.

Ебате гнидите.

На CameliaMiller, PaLaVa, VDT2906 и 43 други им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    ^ И замислете сите овие се со жени и деца дома. Овие татковци ќе воспитуваат деца.
    Проста раја. :puke:

На CameliaMiller, Chanell*, FallenAngell и 38 други им се допаѓа ова.
  14. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625

Не е проста раја за на фб, исто како што не е фб за прости и малоумни луѓе. Кога на јавен пост од некој портал ќе видам коментари од вакви луѓе ми се повраќа и сфаќам зошто луѓето си одат.
    Грам мозок да се немало, кај неписмени па си земаат за право да коментираат. Истите овие ги има на секој пост. Простите луѓе не можат да се воздржат. Колку им е поголема желбата за коментар на објави, толку им е пониско IQ. За ваквите мислам треба казни и да им се забрани секаков пристап до социјални мрежи. Опинци смрдени, ќе кажувале тие дали жена смеела или не да биде припадничка на армија. Стрелање бе, јавно на плоштад, да ви е*** простите глупаци ццц.

На CameliaMiller, FallenAngell, Gosh и 20 други им се допаѓа ова.
  15. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    39.631
    Немам зборови да опишам колку ме тригернуваат вакви ствари, од кожа ми се иде да излетам од бес и немоќ.
    Тоа се предатори кои шетаат меѓу нас, на кои им кажуваме здраво, им посакуваме убав ден. Профилите им блескаат со слики од сопругите, женски роднини меѓу кои и нивни сопствени ќерки. Одвратно, не знам што да кажам, подобро да не бев видела, ми отиде расположението у курац.

На CameliaMiller, FallenAngell, Gosh и 26 други им се допаѓа ова.
  16. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Гледајте им ги профилните само, очигледно е дека станува збор за дегени, им фали нешто на ваквите луѓе. Психопати се ли социопати тоа треба да се дијагностицира. Ставил профилна слика од пушката, а тие каде што се означени им се од по слави и пред кооперација.
    Јас не би дозволувала социјални мрежи да ги користат луѓе со четврто одделние и луѓе постари од 50 години со второ. Фб би бил само за едуцирани луѓе со воздржани мислења.

На FallenAngell, Gosh, Bratot и 10 други им се допаѓа ова.
  17. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.931
    И јас би сакала да додадам и би додадала.Но во право е членката.Некои луѓе не можат да додат.И некогаш тоа 1000 е многу за некои семејства и не можат да дозволат да се скратат.А и тоа не е проблемот во постот,проблемот е тоа што сме ѓубриња од луѓе и се делиме меѓусебно а сите сме едно.

На FallenAngell, Rama, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  18. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.931
    Еј кои се бе вие????????Јао простииииииииииии ужасно:puke:

На VoodooGirl, prominent, nextredstyle и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.235
    Ноември ли е, пролет ли е :sun:

На sierra, nextredstyle, prominent и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.412
    Допаѓања:
    20.841
    Добро утро:)

На nextredstyle, Blue.Sky и Ostaveniot им се допаѓа ова.