Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. katce patce

katce patce Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2019
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    299
    Толку убав ден а јас се нервирам за работи, кои никако нема да се сменат. :@

На Rama, nextredstyle, Brinetka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Не ни оспорив дека не е во право.
    Таа се к**чи дека јас нема да одвојам 1000 денари за да дадам.
    Сега сфаќаш?

3. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.133
    Јас не би додала ни 1000 ни 100 денари ,зошто да глумам мајка Тереза ? Глупости како да си немаат доволно грижи па им дошло да се замараат дали за ромката се собрале повеќе или помалце пари . Нека биде среќна што добила поклон и што воопшто некој се потрудил. За драматизирање на форумов први сте сите глумат доброќа а во вистински живот малце поинаку е. Да беа грижливи и добри сите ко што се прават на форумов светот ќе беше поинаков.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.578
    Сдк 1: Јас сум личност што не дава воопшто, да работев со многу луѓе можеби, но некогаш прво си мислам “па чекај малку и јас сум за грев”.
    Давам само на тие што ми се при срце ( безразлика на вера и нација).

Сдк 2: Домашниве веќе сериозно почнаа да ме нервираат, мора да си земам сопствен стан, некаде каде што нема да сакаат да дојдат. Ме нервира кога човек зема за право да ми чепка по соба, да си присвојува патики, да ми краде од бижутерија(демек нема да приметам), да се услужува со мои хигиенски средства. Значи и да имам милиони во резерва мразам да ми чепкаат и земаат без прашање.

На FallenAngell, Rama и nextredstyle им се допаѓа ова.
  5. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.556
    Допаѓања:
    62.380
    Убаво запомнете ги тие имиња, ако ви се пријатели избришете ги, потенцијални силувачи се. Штом јавно не се срамат да бранат силувач, од истиот сој се и гореспоменатите господа.

Е сега јас имам идеја сите колективно овде да им удриме по еден report на фејс, со posting inappropriate things ознака, доколку добијаат повеќе reports можно е да му се избришат профилите. Знам дека нема многу да смени, знам дека уште ќе си бидат оправдувачи на силување, ама барем 1% полесно на душава ќе ми биде. Не можам веќе само да седам и да ги читам, ми се гади и повраќа.

Ама барем кога полицијата е глува на вакви работи и кога страниците кои ги објавиле работите не ги бришат, ние да превземеме нешто. Не дека е правда, ама барем ќе мрднеме од точка кај што само читаме и се нервираме.

Јас веќе стегнав report, очекувам и вие.

На Gosh, Rama, nightingale и 16 други им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.162
    Допаѓања:
    175.232
    Ако можиш да ми пратиш приватно порака со линк да можам да ги репортнам. Или бар од која страна е веста.

7. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.556
    Допаѓања:
    62.380
    Лавстоунд ги објави со име и презиме страница поназад. Искачаат сите на фејс, јас веќе им удрив репорт. Секојпат објавувајте ги со име и со презиме, да ги знаеме кои се. Кога тие знаат да бранат силувачи и јас знам да ги прекажам на секое девојче што го знам и да ги пријавам.

Гној од луѓе, пу.

На FallenAngell, Rama, nightingale и 10 други им се допаѓа ова.
  8. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.903
    Допаѓања:
    130.076
    Самата сакала,што барала во војска...
    Гнасни гадови... :@
    А,што ќе речеа да беа нивните ќерки,сестри или братучетки на нејзино место?

На FallenAngell, Rama, Keanu_R.Wick и 9 други им се допаѓа ова.
  9. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.235
    Колку простотилук, малограѓанштина, злоба, искомплексираност и психопатски вибрации извираат од коментариве, страшно.
    И мене ме тригернуваат коментариве, ми се гади, ми се плаче кога ги читам. Како што кажавте и погоре, можеби имаме вакви соседи, роднини, пријатели. Овие нелуѓе се социјализираат, контактираат со луѓе, имаат семејства и работа. Социјалните мрежи, за жал ете, можат да ги користат сите и овие шлајмови од луѓе имаат привилегија да си ги искажат малоумните ставови.
    Искрено, не само да се банираат од Фејсбук, јас би рекла дека треба да се казнат, навистина да се казнат. Иако не знам колку и како тоа ќе им го смени менталниот склоп.

На FallenAngell, Gosh, Rama и 22 други им се допаѓа ова.
  10. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.175
    Допаѓања:
    27.326
    И удрив по еден репорт на дечкиве па нека се чудат после шо ги огрејало.Дали сонце дали месечина.
    Гнаси од луѓе.

На Rama, nightingale, cresa-jagoda и 12 други им се допаѓа ова.
  11. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.235
    СДК дека многу се нервирам кога некој ќе ми забележи Ама ти си женско, како така јадеш повеќе од машките :D
    А од друга страна добивам коментари Леле колку си слаба, ама ти јадеш ли нешто воопшто? Каде ти оди храната?

Не знам луѓе ама ме служи апетитот ама и метаболизмот:tmi: Не мора и на сред ручек да се даваат сексистички коментари. Ми се јаде и тоа е:D Ако сте нервозни што сте на диета, не ја истурајте нервозата врз мене.]:)

Последна измена: 23 ноември 2019
    На FallenAngell, Rama, Lella и 21 други им се допаѓа ова.
  12. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.469
    Запалив цигара после неколку месеци и добив коментар дека не ми стои. Ултимативно запалив уште една, па имав две, и прашав а сеа ми стојат? Личноста запрепастена од мојата постапка ме одмина. Не сакам да бидам безобразна, ама кога си шовинист и одиш со агенда ,,женско си, не ти стои зависност" очекувај радикален гест.

Сончеви зраци денес, у-ра! Конечно доаѓа пролет. Ептен се радувам, и во тоа име сега ќе запалам еден џоинт. Алоха фром спејс. :makeup:

Лажам..немам.

На FallenAngell, MeowMeow, Gosh и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.203
    Допаѓања:
    57.045
    И јас им акнав по еден репорт на гнасите од погоре. Ајде сите.
    Ау колку ми се згади. :puke: И после овие можат да користат социјални мрежи и имаат право на глас да одлучуваат за иднината.
    Безвредни општествени отпадоци, џабе го трошите воздухот за да го живее животот што не го заслужувате. :envy:

На Rama, christinnn, Nausicaa и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.526
    Допаѓања:
    17.582
    ^ Еден од дотичниве е машински техничар, Дејан Арсов, дали тоа сите негови колешки се пачаври исто?

Безрбетници. Безрбетници насекаде.
    И пак се навреда за амебите.

На FallenAngell, Gosh, Rama и 12 други им се допаѓа ова.
  15. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.556
    Допаѓања:
    62.380
    И секако, пола тајмлајн полн со икони. Прав рисјанин, на слава се крсти и бакнува икони, откако ќе се наљока седнува на компјутер и пишува дека жените се пачаври кои заслужиле да се силувани.

На FallenAngell, Gosh, Anabelle.Amorette и 13 други им се допаѓа ова.
  16. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.578
    И јас им лупнав по еден репорт, заслужено си е.

На KateKane и prominent им се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Да сум еден ден на власт и да ми дадат да менувам закони, ќе се преполнеа затворите со целиот овој шлајм. Некој месец затвор, општокорисна работа, а право на интернет за да си ги искажуваат повраќанициве од опасни конзервативно-шовинистички „мислења“ ќе сонуваат до крајот на животот. Да, само за коментари вакви на социјални мрежи. Идејата за апсолутна слобода на говор вклучувајќи и вакви дна, може да си ја напикаат каде што сонцето не свети тие што ја имаат.

На ivi1987, Gosh, Rama и 12 други им се допаѓа ова.
  18. sierra

sierra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2019
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    908
    Колку е благослов да си жена, толку е и дополнителна тежина.
    Дали мажите одат на работа со страв дека некој ќе ги гледа како сексуален објект? Дали мажите одат забрзано доцна во ноќта по улица чувствувајќи опасност од секој втор минувач?

Ми се гади!!!
    На темата, без оглед дали било обид за силување или не, СЕКАКОВ физички контакт врз жена е за пријавување.

На FallenAngell, Gosh, Milobebence и 22 други им се допаѓа ова.
  19. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.469
    Еј еј, зошто е затворена трета смена темата, некој некакви сознанија?
    Тргнав со намера да повикам луѓе кои не се излезени преку викенд за муабет на чет, кога оно наидов на клуч. Тапа. (n)

Последна измена: 23 ноември 2019
  20. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.793
    За се ќе се најде лек самo за балкански неандартализам никогаш .

Последна измена: 24 ноември 2019
    На Adorabela, Gosh, Rama и 10 други им се допаѓа ова.