Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.851
    Допаѓања:
    33.914
    Денес штрајкуваа земјоделците.Пред канцеларија ни поминаа над 5000 трактори од цела Германија.Со свирките главата ми ја пукнаа.Се е хаос и сообраќај и јавен и се:@
    Кај се сега клима активистите да направат контрапротест:wasntme:
    20191126_132209.jpg
    Се чудам како може луѓе во центар да живеат , а по овој протест уште повеќе сум во прашалници|(

На TutiFuti, lovestoneddd, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.368
    Допаѓања:
    41.788
    И ја живеам у центар па на паркот помеѓу две згради, шо најверојатно е негово земјиште, еден трлото го чуваше две ноќи, дали чекаше да дојдат да ги откупат или ги преместуваше, не знам.

А на село па коа живеев, мирно беше мајката, али смрдеше на лајна цело лето од фармите и одгледувачниците на коњи.
    Тука јаки пари се праат од земјоделие и живина, шо би рекле граѓаниве наши од сељачка работа.
    Како ќе живеат у вили на село и ќе возат Мерџоа, ако не протестираат?:D

Иначе, и ја ко пи*ка кријам мобилен коа дремам на Фемина, или со прстот го кријам аватарот, никад не се знае, светот е едно глобално село, и сите ние сме уствари само едни обични селани.
    ПоздравФ.

На Oxymoron, FallenAngell, Hellobeautiful и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Добри Џондири, а вилите можам само да ги замислам. Штета што не се цени таа '' сељачка'' макотрпна работа. Барем нивните пари се заслужени, а не украдени како на тие со измислени работни места.
    Им смрди од животни, а ако дишат смог ќе се бунат, ама подобро тоа од колку гној хм?!
    Комплекси си имаат многу ама тоа е.

На Feminka192, prominent, "Zoki" и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.212
    СДК и кога сум во ПМС и кога сум во блага депресија, и кога ме удираат јаки стресови, и кога сум сосема здрава-права, машала исто си имам апетит|(
    Што човек ќе бев бе, сите ми се чудат како сум јадела кога сум била нервозна, е и јас им се чудам нив, зошто и како не јадат :D

На cresa-jagoda, Oxymoron, CrazyOne и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.368
    Допаѓања:
    41.788
    Ај оди прочитај уше еднаш, али сеа пополека...

На lovestoneddd, Avery, LiliBoz и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.822
    Допаѓања:
    129.343
    @Feminka22 Да,остај што намалувам брајтнес,туку и се навалувам и со едната рака го кријам телефонот.
    И дома така правам кога во иста соба е и блиска личност која има профил тука. :bandit::rofl::rofl:

На FallenAngell, Hellobeautiful, Peperutce1115 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Не пишувам во врска со твојот пост, ако сакав да ти се обрстам ќе те цитирав :)

8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.182
    Допаѓања:
    56.807
    Иста сум. :emo:
    Прво се пазам да не седи некој одма зад мене, ако нема се чувствувам послободна. :rofl:
    Како и да е, намалувам светло и едното око ми чита фемина, другото гледа наоколу да не ме забележи некој, да не ми гледа в телефон. :rofl:
    Не сакам да ме знаат, фемина ми е како дневник и освен либе (кој патем воопшто не се интересира ни знае како функционира форумот) никој не знае дека имам профил. Тука си се изразувам слободно, да сакав да пишам нешто за кое сакав да знаат познаниците ќе пишев на фб или инста.

На Oxymoron, FallenAngell, christinnn и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Lancier

Lancier Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2019
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    606
    Zdravo devojki.Ne znam kade da spodelam pa eve ke probam tuka.

Tetka Lile Dimitrievska e samohrana majka heroj od Veles koja se grizi za svoite dva sina koi se skoro kompletno nepodvizni i zavisni od nivnata majka koja so golema ljubov se grizi za niv povece od 30 godini.Ziveat vo teski uslovi doma a tetka Lile plus raboti za da preziveat.Ve molam ako sakate da pomognete so bilo sto hrana,obleka,pari slobodno obratete se na

Otec Filip Ivanov

https://www.facebook.com/filipivanovmkd/posts/2773198502732660?hc_location=ufi

Ili semejniot prijatel na tetka Lile Aco koj nesebicno im pomaga.Gledam videoto pocna da ima share na fb i nekoj otvori smetka za donacii.

https://www.facebook.com/aco.dumovski/posts/3032447506979686

Sram me faca vo kakva drzava ziveam.Ajde da pomogneme so koj kolku moze na ovaa hrabra majka:)

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  10. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.235
    Нели е убаво чувството кога пишувате некому, а личноста ви враќа во рок од неколку секунди? И на екранот стојат зборови што сте сакале да ги видите, да ги прочитате?
    Навидум едноставна, секојдневна постапка, но од ваквите мали нешта се гледа колку некому му е дојдено до тебе:l:

На cresa-jagoda, НаталиЛили, Lella и 26 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Си газиме женски :rock:
    Femina’s angels

На FallenAngell, Alisa22, prominent и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.381
    Нека оди по ѓаволите и топло- ладно играње и се!... сакам едноставност. Можеби е не толку предизвикувачка, но е топла...огновите се чисто хормонален нуспроизвод..

На Oxymoron, Love 83 и emiliana им се допаѓа ова.
  13. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.931
    Аман колку сте досадни некогаш модераторите.Мислиш ако темата е за едно нешто не смее да се направи мини дискусија меѓу членовите која бај да веј е во согласност со истата таа тема.Веднаш мора се да биде избришано.Океј сваќам дека ако има кавга или навреди треба да се брише.Ама нема потреба од се.

На lovestoneddd, LivingGlam, ЕденЧлен и 5 други им се допаѓа ова.
  14. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.198
    Мислам дека би требало да се започне посебна тема овде: https://forum.femina.mk/forums/Хуманитарни-акции.65/ со дозвола oд модераторот.

15. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Ретко кога сонувам убави нешта, а речиси никогаш ми се немаат остварено тие сништа.
    Претходната ноќ нѐ сонував нас, едно среќно семејство, сите на куп, и денес на кратко конечно си ги видов родителите и братчето. Мислам дека никогаш не сме биле олку расположени сите до еден. Без нервози, без караници, само љубов на сите страни. :)

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    Ги гледав аутфитите на познативе за доделувањето на AMA наградите.
    Јас јес да не пратам премногу мода, ама па толку да сум пропуштила за севкупно да ми се свиѓаат само 3-4 аутфити, некако не ми се верува.
    Па тоа пердуви, шљокици, една дошла со нешто налик бањарка, другата по пижами, трета со нешто налик на завесите дома што ги има, четврта со фустан машна, петта со мини ташна. :drunk:
    Барем да речеш удобно да им е па да не ти е криво. А бре облечи таму тренерките и барем уживај. :d:

Друго што ми текна е дека девојкиве што добиваат награди се уствари моја или приближно моја возраст.
    И си прават песнички, хитче или не, гајле им е. Појави се, сликни се, кажи некое говорче и собери си ја наградата и во наредите месеци си слободна да се сончаш на Малдиви. (hollest)

А јас овде ги истенчив гласниве жици од пеење и никако некој да ме открие. Па и говори какви држам кога ќе ми стигне пицата што сум си ја порачала, абе има сите да се расплачат. :D

Се гледа дека денов ми трае три дена, само зборот ми беше и јас можам да сум Камила Кабејо или Тејлор Свифт. :makeup:
    И тоВа. :bug:

Последна измена: 26 ноември 2019
    На prominent, nextredstyle, Amellie13 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Mrs. Lovett

Mrs. Lovett Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2018
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    3.125
    Јас се срамам кога ќе ми текне со какви амеби делам воздух... Нажалост се насекаде околу нас. Мое скромно мислење е дека проблемот е во нас жените или мајките за начинот на кој се воспитуваат синовите. Ако мајка учи син на респект тој ќе почитува жена, ама кај нас она балкансконо остај го машко е... Гнаси.

На lovestoneddd, nextredstyle и prominent им се допаѓа ова.
  18. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2019
    Пораки:
    576
    Допаѓања:
    1.235
    Подобро цел живот сингл отколку пола живот поминат во расправии, стресови, стравови, тежини, навреди,... Сѐ има наоколу, јака им душа на некои :(

На Elf, cresa-jagoda, Purplelilac и 10 други им се допаѓа ова.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Јас не кријам дека имам фемина, сите знаат и цимер знае.

На Hellobeautiful, senjorita-v, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  20. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Кога спијам и ќе го осетам кучето дека се качува на кревет и си легнува на моите нозе, цела ваква сум[​IMG]

На cresa-jagoda, Oxymoron, emiliana и 27 други им се допаѓа ова.